Wat is Cord Blood Banking Companies

Navelstrengbloed bank is een verwarrend onderwerp. Veel ouders krijgen gebombardeerd met informatie bij het zoeken om te beslissen of navelstrengbloed bankieren is goed voor hen is. Er kan informatie bevatten die private draad bloed banking bedrijven, zoals Wire en Viacord Bloodstream Registry, zal je niet laten weten, tot nu toe zijn.  

Bij Americord geloven we in de hoogte opties en in delen van belangrijke informatie te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw groeiende familie.

Deze echte punt dat u moet weten over navelstrengbloed bankieren:

  • Navelstrengbloed kan niet worden gebruikt als de donor (baby) bevat dezelfde genetische aandoening als de ontvanger. De meeste draad bloed financiële instellingen glazuur over dit, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de kansen van het gebruik van draad bloed voor hetzelfde kind zijn veel lager dan de kans dat ze te gebruiken voor een broer of zus.
  • In het algemeen kan navelstrengbloed alleen worden toegepast om te zorgen voor kinderen oplopen tot 65 pond. Dit komt omdat er simpelweg niet genoeg stamcellen gemiddeld in een enkele eenheid van navelstrengbloed om te zorgen voor een volwassen-up te nemen. Door onze Cable Bloodstream 2.0-technologie, zijn we in staat om te verzamelen tot twee keer zoveel stamcellen als de industrie gemiddelde. Haal meer stamcellen escaleert de kans op het hebben van de mogelijkheid om iemand te later behandelen in het leven.
  • De Noord-Amerikaanse Vereniging voor Kindergeneeskunde in 2008 geadviseerd dat artsen raden dat navelstrengbloed gedoneerd worden in plaats van particulier voor familie particulieren gehouden. Onder de belangrijkste voorstanders vanwege dit was Joanne Kurtzberg, die door het verkrijgen van financiering voor haar openbare navelstrengbloed standaard bank aan de Duke School uit deze geprofiteerd. Ze is inmiddels gestart met haar eigen kabel bloed lening aanbieder na het doen van meer onderzoek naar Cerebral Palsy. Interessant.