Wanneer Do Babies Roll Over?

Gelukkige tijd met je baby, terwijl meer dan rollen voor de eerste keer komt meestal als een verrassing, zowel voor de baby en haar ouders, wees niet verbaasd als het rollen van buik snel terug te komen wordt een van uw weinig zijn favoriete trucs. Weet je, normaal gesproken wanneer moet de baby rollen? Met de groeiende kracht in haar armen, rug en nek, is je baby begint om nieuwe manieren van bewegen haar lichaam ontdekken, rollende inbegrepen. Zorg ervoor dat u haar veilig te houden op de commode en op andere plaatsen waar al die spannende nieuwe moves kan resulteren in een val of ander gevaar.

Wanneer Do Babies Roll Over?

Sommige pasgeborenen ook daadwerkelijk rollen op de ene kant om te slapen in hun eerste dagen, maar de meeste baby’s lijken de mogelijkheid om rollen op hun zij zelfstandig binnen de eerste maand verliezen. Door leeftijd van 4 maanden, zal uw kleintje voldoende bovenlichaam kracht hebben ontwikkeld om haar armen te gebruiken om zich voort te bewegen omhoog en over de buik-down positie om haar terug, meestal als een onbedoeld gevolg van een van haar mini push-ups tijdens tijd om je baby op de buik te leggen. (Ze kunnen zelfs aantonen dit vermogen zo vroeg als 3 maanden.) Door 6 maanden oud, de meeste baby’s zijn niet alleen de buik-to-back roll, maar ook het omgekeerde back-to-buik manoeuvre onder de knie.

Hoe kunt u helpen uw baby Roll Over

Zorg ervoor dat uw baby krijgt genoeg buiktijd helpt haar op te bouwen de kracht in haar rug, nek en armen die ze nodig heeft voor de grote druk te rollen. U wilt buik tijd al in de eerste week te beginnen, het leggen van uw kind gezicht naar beneden over je schoot voor een paar minuten tijdens alert wakker periodes. Als de baby’s eerste maand vordert, helpen je kleine ontdekkingsreiziger werken haar manier maximaal 15 tot 20 minuten op haar buik elke dag (altijd onder uw toeziend oog). Als je baby is echt verontwaardigd over het feit dat op haar buik, te beginnen met kortere sessies buiktijd – 1-5 minuten zal het lukken – en bouw geleidelijk aan langer buik-play sessies.

Een activiteit mat met verleidelijke speelgoed is grote motivatie voor het helpen van je baby leren om te rollen. Probeer het plaatsen van een aantal “buik lokaas” in de omgeving, zodat ze kan bereiken voor het, die haar zal helpen bouwen arm kracht en kan ook resulteren in een side roll. (Halverwege daar!) Het beoefenen van een zachte rol van links naar rechts en vervolgens op haar rug kunt u uw Schat te tonen hoe het moet – of ga op de vloer met haar om jezelf te pronken met een paar rollen manoeuvres.

Wat geen zorgen te maken over 

Zodra uw baby begint te rollen van de buik naar achter en van achter naar buik, zult u merken dat ze meer dan begint te rollen in haar wieg ‘s nachts, ook. Dit is geen reden tot bezorgdheid, maar experts raden dat u doorgaat met baby’s in te laten slapen op hun rug, zelfs als ze niet in die positie de hele nacht. Omdat uw kleintje de kracht en mobiliteit te rollen op haar buik heeft ontwikkeld, ze ontwikkelde ook de mogelijkheid om de problemen als ze slaapt voelen – wat betekent dat ze veel minder waarschijnlijk gevangen in een positie waar haar ademhaling wordt gecompromitteerd worden. Na 6 maanden oud, ze is ook voorbij de hoog-risico podium voor wiegendood, die pieken wanneer de baby is tussen de 2 en 4 maanden voor afbouwen.

Als je echt bezorgd over je baby rollend over te slapen op haar buik, kunt u proberen leggen van uw kleintje in haar wieg op haar rug of aan de zijkant met een van haar armen gestrekt. Op die manier, als ze rolt het is meer kans te worden op de kant met haar arm in het bijzijn van haar borst – en dan zullen ze iets minder kans om volledig te rollen op haar buik, omdat het plooien die arm onder haar zijn.

Denk er ook aan dat alle baby’s raken mijlpalen in de ontwikkeling, zoals meer dan in hun eigen tempo rollen, en in hun eigen tijd. Het kan weken buik tijd duren voordat uw baby krijgt de knie omhoog te duwen op haar onderarmen en rollen op haar rug, en vele weken meer voordat ze er achter komt hoe ze haar arm plooi onder haar lichaam of over haar hoofd terug te rollen op haar buik. Geef haar tal van mogelijkheden om te oefenen, bij voorkeur op een deken of een mat die af en toe (en, helaas, onvermijdelijk) noggin-bonk zal kussen op de vloer. En vergeet niet te veel lof, gejuich en aanmoediging aanbieden wanneer je kleintje maakt eindelijk haar eerste flip.

What’s Next voor Baby

Zodra de baby krijgt de knie omrollen en tillen haar hoofd, zal ze binnenkort zitten – eerst met een hand uit, dan zonder hulp. Van daaruit kunnen ze beginnen kruipen, of zelfs doorgaan naar opstaan ​​en dan lopen op haar eigen benen.