Voit syödä Osterit taas raskaana?

Raskauden aikana jotkut elintarvikkeet, jotka ovat turvallisia normaaleissa olosuhteissa tulla haitallisia. Monet raskaana olevat naiset voivat olla huolissaan lisätä tiettyjä ruokia ruokavalioonsa odottaessaan, ja osterit ovat yksi niistä. Mutta voit syödä ostereita taas raskaana?

Osterit ovat gourmet herkkua, ja se voi jopa olla yksi suosikki elintarvikkeita koskaan. Mutta ne osterit raskauden pidetään turvallisena?

Koska tässä vaiheessa elämääsi, olet vastuussa itsestäsi ja vauva omassa kohdussa. Siksi terveiden elämäntapojen on entistä tärkeämpää juuri nyt. Joten, tyhjentää epäilyjä osterit kulutukseen tässä pikku opas sinulle.

Edut Osterit

Osterit arvellaan täynnä monia ravinteita, ja niiden kulutus uskotaan olevan monia terveydellisiä etuja. Jotkut niistä ovat:

  • Osterit ovat vähän kaloreita, mikä tekee niistä täydellinen valinta niille yrittävät pitämään painon kurissa.
  • Osterit ovat vähärasvaisia ​​ja runsaasti proteiinia. Itse asiassa ne ovat ihanteellinen laiha proteiinin lähde voidaan lisätä ruokavalioon silloin tällöin.
  • Osterit ovat erinomainen luonnollinen lähde sinkkiä. Vain 3 oz osa uskotaan sisältävän 67 mg sinkkiä, joka on yksi monista tärkeistä mineraaleja raskauden aikana.
  • Osterit ovat myös hyväksi sydämelle. Ne sisältävät tärkeitä terve mineraaleja, mukaan lukien omega-3 rasvahappoja, magnesiumia, kaliumia ja E-vitamiini, jotka kaikki ovat uskotaan vähentävän tulehdusta ja pienentää riskiä sydänsairaus.

Vaikka osterit ovat täynnä monia terveydellisiä etuja, jotka voivat olla hyödyllisiä raskaana naisille, lääketieteen asiantuntijat ehdottaa rajoittamalla kulutusta äyriäisiä. Miksi?

Miksi raja syöminen Osterit raskauden aikana?

Peukalon sääntö, toteuttaa turvallista syöminen raskauden aikana, on välttää kuluttaa tahansa eläimen lihaa, joka on raaka. Alle keitetty tai raaka liha uskotaan sisältävän monia bakteereja, jotka voivat johtaa infektioita, ja se voi joskus ylittää oman istukan, laittamalla kasvava vauva vaarassa.

 • Raskaana olevat naiset ovat tukahdutetaan immuunijärjestelmä ja ostereita (raaka) ajatellaan olevan yksi yleisimmistä syistä mereneläviä liittyviä ruokamyrkytyksen. Ostereita raskauden aikana, missään olosuhteissa, ei voi edullinen.
 • Alle keitetyt osterit voivat aiheuttaa ruoansulatuskanavan ongelmia ja voi myös aiheuttaa vakavia infektioita oman sikiön kehitykselle. Itse asiassa se on myös arveltu aiheuttavan neurologisia vaurioita ja keskenmenon.
 • Keitetyt ostereita, toisaalta, eivät ole monia terveydellisiä etuja, ja se voi olla kohtalaisen suotuisa kulutetaan raskauden aikana.

Miten kuluttaa Osterit raskauden aikana?

Ravitsemusterapeutit ja asiantuntijat suosittelevat kulutus ostereiden maltillisesti raskauden aikana.

 • Osterit on vältettävä kaikin keinoin; kuitenkin, keitetyt osterit voi nauttia joka kerran, kun toisella raskauskolmanneksen.
 • FDA suosittelee rajoittamalla mereneläviä raskauden aikana niin paljon kaloja ja muita mereneläviä sisältävät myrkyllisiä kemikaaleja, jotka aiheuttavat haittaa sikiöön.
 • On myös suositeltavaa olla kuluttamatta ostereita ensimmäisellä ja kolmannella kolmanneksella.
 • Varmista, että kaikki osterit että te kuluttaa täysin kypsennetty (mieluiten valvonnassasi) ja on luja rakenne.
 • Se on myös hyvä idea kuluttaa ostereita ja muita mereneläviä tai eläinproteiinin tuoreen muodossa sen sijaan tallentaa ne jääkaapissa muutaman päivän.

Jos sinulla ei ole mitään huolia kulutusta ostereita raskauden aikana, käy terveydenhuollon palveluntarjoajat. Äyriäiset voi myös vuorovaikutuksessa tiettyjä lääkkeitä, joten jos olet ottanut joitakin lisiä tai lääkkeitä, voit keskustella asiasta ensin lääkärin kanssa.