Voit syödä katkarapuja raskauden aikana?

Raskaus tuo mukanaan useita muutoksia elimistössä, ja myös oman ruokavalion! Suosikki elintarvikkeet yhtäkkiä tabu, ja sinua saatetaan pyytää tilapäisesti luopumaan joistakin rakastetun mässyt.

Voit syödä katkarapuja raskauden aikana? Ei tuskailla. Tämä on välttämätön askel, joka on otettava jokaisen raskaana oleva nainen, koska tarve tunti on tehdä oikeita ruokavalintoihin auttaa tukemaan kasvua vauva.

Jos et ole tehnyt sitä jo, laita alas luettelo elintarvikkeista lisätä ja ne välttää näinä viikkoina ja jos olet juuttunut epäilyksiä äyriäiset, tässä on jotain, jonka avulla pääset lajitellaan.

Onko turvallista syödä katkarapuja raskauden aikana?

Haluat ehkä nauttien niitä voita valkosipulia katkaravut, mutta odota … ovat katkaravut todella turvallista kuluttaa raskauden aikana?

Annetaan sinulle ensin huonot uutiset. Lähes kaikki muodot mereneläviä kannattaa välttää raskauden aikana. Mereneläviä lisäksi, että hyvä proteiinin lähde rasvoja ja kivennäisaineita, jotka ovat välttämättömiä normaaliin kasvuun sikiö, ne myös tulevat täynnä myrkkyjä.

Miksi katkarapujen välttää raskauden aikana?

Veden saastuminen on aiheuttanut kasvu myrkyllisten kemikaalien meressä, mikä tekee kulutus äyriäiset ongelmallisempaa kuin ennen.

 • On suositeltavaa olla kuluttamatta äyriäiset tarjoillaan ravintoloissa raskauden aikana. Koska ne ovat todennäköisemmin huonosti kypsennettyä, eikä niitä saa valmistaa puhtaan ympäristöissä kotona.
 • Jos olet varma, että katkaravut olet ostanut ovat turvallinen makeanveden lähde, voit kuluttaa sitä satunnaisesti saatuaan lausunnon hoidon antaja.

Riskit syömisen Katkaravut raskauden aikana

Kuluttaminen katkaravut, erityisesti raaka katkarapuja on erittäin haitallista raskauden aikana, ja sen uskotaan liittyvän useita terveysriskejä osalta, kuten

 • Kuluttaminen raaka katkaravut voivat aiheuttaa vaaraa ruokamyrkytysten. Raaka äyriäiset yleensä sisältävät tiettyjä loisia, jotka voivat vahingoittaa ruoansulatuskanavan.
 • Äyriäiset sisältää runsaasti myrkyllisiä aineita, kuten elohopeaa, minkä uskotaan vaikuttavan vauvan hermoston kehitykseen.
 • Katkarapuja saatu saastuneiden jokien ja järvien myös sisältää korkeita polyklooribifenyylit, jotka voivat myös aiheuttaa terveysriskejä vauvalle.
 • Listeria saastuminen on mahdollista myös raakojen katkarapuja, jotka voivat aiheuttaa hengenvaarallisen verenmyrkytyksen ja muita infektioita teidän sikiölle. 

Miten syödä katkarapuja turvallisesti raskauden aikana

Vaikka se on parasta välttää kuluttaa katkarapuja raskauden aikana, jos lääkäri on kunnossa idean, voit kuluttaa sitä satunnaisesti. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit kuluttaa katkaravut turvallisesti raskauden ja minimoimaan terveysriskejä sikiö.

 • Varmista, että olet kokki katkaravut hyvin. Useimmat katkaravut muuttuvat punaisiksi keitettynä täydellisesti, ja liha yleensä kääntyy helmiäis ja läpinäkymätön.
 • Cooking katkaravut täysin varmistaa, että kaikki mahdolliset tartunnan aiheuttavaa ainetta tapetaan.
 • Se on myös hyvä jäädyttää katkaravut 24 tuntia ennen keittämistä sen- se myös tappaa hyvä määrä organismeja.
 • Suolaus ja peittaus katkaravut on myös omiaan tekemään turvallisempaa kuluttaa.
 • Voit myös harkita vievää savustettuja katkarapuja Kuultuaan lääkäriltä.
 • Jos olet ruoanlaitto lautasen uunissa, anna sen jäädä jälkilämmön muutaman minuutin vaikka se on keitetty.
 • Se on myös hyvä idea valita tuoretuotteita ateriat raskauden aikana. Säilykkeitä pakata paljon säilöntäaineita, jotka voivat olla myös haitallisia vauvalle.

Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua tekemään oikean päätöksen, kun se tulee valita ruokaa raskauden aikana.

Kuten voitte päätellä edellä olevat tiedot, on olemassa paljon mahdollisesti vaarallisten liittyviä terveysriskejä kulutuksen katkaravut ja se on parasta välttää sitä nauttivan raskauden aikana.