Voinko syödä Jogurtti taas raskaana?

Jos olet raskaana, et luultavasti usein löytää itsesi ihmettelevät, onko tietty ruokaa, jota yleensä syödä – tai kaipaavat nyt, että olet raskaana – on turvallinen. Jogurtti on esimerkki ruokaa, joka tietyin rajoituksin ei ole vain turvallista syödä, mutta myös terveyshyötyjä sinulle ja vauva.

Mikä jogurtti

Jogurtti on fermentoitu maitotuote, joka on valmistettu, kun maito on viljelty tiettyjä ei-haitallisten bakteerien, kuten Lactobacillus acidophilus. Nämä bakteerit sulattamaan sokeri maidossa – erityisesti ne sulattaa laktoosia – Energian, selittää Drs. Reginald Garrett ja Charles Grisham kirjassaan “Biochemistry.” Kun ihmiset sulattaa sokeria, ne tekevät jätteitä hiilidioksidia ja vettä, useimmissa olosuhteissa. Jogurtti bakteerit tekevät sen sijaan maitohappoa, joka reagoi proteiinien kanssa maito, tuottaa hapan maku ja kermainen koostumus.

jogurtti Nutrition

Jogurtti, koska se on tehty meijerin on kaikki ravitsemukselliset edut maitoa ja sitten joitakin. Kuten maito, jogurtti on runsaasti kalsiumia, johon tarvitset, jos olet raskaana, koska olet toimittaa oman kasvava vauva kalsium kasvaa luita, selittää Heidi Murkoff ja Sharon Mazel kirjassaan “Mitä odottaa kun odotat. ” Jogurtti sisältää myös proteiinia, joka sinun ja lapsesi käyttää kasvaa uusia soluja, ja monia vitamiineja.

probiootit

Bakteereja jogurtti ovat ihmiselle vaarattomia: He eivät voi aiheuttaa tulehduksen. Itse asiassa, nämä bakteerit itse asiassa auttaa ruoansulatuskanavan toimintaa ja niin kutsutaan joskus “probiootit”. Raskauden aikana ruoansulatuskanavan hidastuu lisätä määrää saatavilla ravintoa vauvalle, selittää Murkoff ja Mazel. Tämä voi lisätä riskiä ummetus, mikä voi lisätä riskiä peräpukamat. Syö jogurttia auttaa pitämään ruoansulatusta säännöllisesti.

huolenaiheet

On olemassa kahdenlaisia ​​jogurtti välttää raskauden aikana. Ensimmäinen, koska immuunijärjestelmä ei ole aivan yhtä toimiva kuin se yleensä on, jotta jogurtti tehty pastöroimaton maitotuotteet, huomaa Drs. Michael Roizen Mehmet Oz kirjassaan “You: ottaa vauva.” Tämä jogurtti voi sisältää haitallisia bakteereita. Toiseksi välttää rasvaiselle jogurtti ja muut rasvaiselle meijeri: Nämä lähteet meijerituotteiden ovat liikaa tyydyttynyttä rasvaa, joka on sydämen epäterveellistä ja voi johtaa liialliseen raskauden painonnousua.

näkökohdat

Kaiken jogurtti on hyvä lisä raskauden ruokavalio. Vuodesta matala- tai ei-rasvasta lähde, se voi auttaa tarjoamaan päivittäisiä vaatimuksia proteiinin ja useita vitamiineja ja kivennäisaineita, sekä myös energiaa. Monet kaupasta ostettu tuotemerkkejä sisältävät suuria määriä lisättyä sokeria tai maissisiirappia, joten jos yrität välttää saamassa liian paljon painoa raskauden aikana, kannattaa ostaa tavallinen jogurtti ja sulostuttaa makusi hedelmiä tai hunajaa.