Vad är navelsträngsblod Banking Companies

Navelsträngsblod bank är en förvirrande fråga. Många föräldrar blir bombarderade med information som när man ser att avgöra om navelsträngsblod bank är rätt för dem. Det kan finnas information att privata wire blod bankaktiebolag, som Wire och Viacord Blodomlopp Registry kommer inte låta dig veta, förrän nu.  

På Americord tror vi på välgrundade alternativ och dela viktig information för att hjälpa dig att skapa det bästa valet för din växande familj.

Dessa verkliga punkt som du bör veta om navelsträngsblod bank:

  • Navelsträngsblod kan inte användas om donatorn (baby) innehåller samma genetisk sjukdom som mottagare. De flesta tråd blod finansinstitut glasyr över detta, men det är viktigt att förstå att oddsen för att använda tråd blod för samma barn är mycket lägre än risken för att använda dem för ett syskon.
  • Generellt kan endast tillämpas navelsträngsblod för att ta hand om barn upp till 65 pounds. Detta beror på att det helt enkelt inte finns tillräckligt med stamceller i snitt i en enda enhet av navelsträngsblod för att ta hand om en vuxen. Genom vår Cable Blodomlopp 2.0-teknik har vi kunnat samla upp till dubbelt så många stamceller som genomsnittet i branschen. Att få fler stamceller eskalerar chansen att ha förmågan att behandla någon senare i livet.
  • Den nordamerikanska Pediatric Association 2008 meddelade att läkare rekommenderar att navelsträngsblod doneras istället för hålls privat för familje individer. Bland de stora förespråkarna på grund av detta var Joanne Kurtzberg, som tjänade ur detta genom att få finansiering för sin öppna offentliga navelsträngsblod Standard Bank vid Duke School. Hon har sedan började sin egen kabelblod lån leverantör efter att göra mer forskning på cerebral pares. Intressant.