Tudok enni joghurtot terhesség alatt?

Ha terhes, akkor valószínűleg gyakran találja magát vajon egy adott étel, amit általában enni – vagy a vágy most, hogy terhes – biztonságos. Joghurt egy példa az élelmiszer, hogy bizonyos korlátozások, nem csak biztonságosan fogyasztható, hanem az egészségügyi ellátás Ön és a baba.

Mi joghurt

Joghurt egy fermentált tejterméket, sor, amikor a tej tenyésztjük bizonyos nem káros baktériumok, mint például a Lactobacillus acidophilus. Ezek a baktériumok megemészteni a cukrot a tej – specifikusan, megemésztik laktóz – az energia, magyarázza dr. Reginald Garrett és Charles Grisham könyvükben „Biokémia”. Amikor az emberek megemészteni a cukor, teszik a hulladék termékek szén-dioxid és víz, a legtöbb esetben. A joghurt baktériumokat ehelyett tejsav, amely reakcióba lép a fehérjéket a tej, termelő savanyú íz és krémes textúrát.

joghurt Táplálkozás

Joghurt, mert ez készült tejtermékek, az összes, a táplálkozási előnyeit a tej, majd néhány. Mint a tej, joghurt magas kalcium-, amelyben meg kell, ha terhes, mert te ellátásához növekvő baba kalcium a csontok növekedését, magyarázza Heidi Murkoff és Sharon Mazel könyvükben „mire számíthat, ha vársz. ” Joghurt fehérjét is tartalmaz, amely Ön és a baba használni, hogy nő az új sejtek, és sok vitamint.

A probiotikumok

A baktériumok a joghurtban ártalmatlan az emberre: Ezek nem okoznak fertőzést. Tény, hogy ezek a baktériumok valóban segítik az emésztést, és így néha „probiotikumok”. A terhesség alatt, hogy az emésztőcsatorna lelassul mennyiségének növelése a táplálkozás áll a baba, magyarázza Murkoff és Mazel. Ez növelheti a székrekedés kockázatát, ami növelheti a kockázatát aranyér. Eszik joghurtot segíti tartva az emésztést rendszeres.

aggodalmak

Kétféle joghurt, hogy elkerüljék a terhesség alatt. Először is, mert az immunrendszer nem elég a funkcionális, mint általában a része, ne joghurt készült pasztőrözött tej és tejtermékek, vegye figyelembe, dr. Michael Roizen és Mehmet Oz című könyvükben: „Te: Miután a baba.” Ez joghurt tartalmazhat káros baktériumok. Másodszor, ne a teljes zsírtartalmú joghurt és más, teljes zsírtartalmú tejtermékek: Ezek a források a tejelő már túl sok telített zsír, ami szív-egészségtelen és vezethet felesleges terhesség súlygyarapodás.

szempontok

Összességében joghurt egy jó mellett a terhesség táplálkozás. Egy alacsony zsírtartalmú vagy zsírmentes tejtermékek forrás, akkor segíthet a napi követelményeket fehérje és több vitamin és ásványi anyag, valamint a szükséges energiát. Sok boltban vásárolt márka nagy mennyiségben tartalmazzák a hozzáadott cukrot vagy kukoricaszirupot, így ha megpróbálta elkerülni egyre túl sok súlyt a terhesség alatt, akkor érdemes vásárolni natúr joghurtot és édesíti az ízlése gyümölccsel vagy mézzel.