Tud enni garnélarák a terhesség alatt?

Terhesség hoz számos változás a szervezetben, valamint a diéta! A kedvenc ételek hirtelen tabu, és akkor lehet kérni, hogy ideiglenesen lemondani néhány kedvelt munchies.

Tud enni garnélarák a terhesség alatt? Ne izgulj. Ez egy szükséges lépés, hogy meg kell venni a minden várandós nő, mivel szükség van az óra, hogy a megfelelő élelmiszerek megválasztására, hogy segítheti a növekedést a baba.

Ha még nem tette meg, amely már, letette egy listát az élelmiszerek hozzá, és azokat, hogy ne ezekben hetekben, és ha elakad a kételyek a tenger gyümölcsei, itt van valami, hogy segítsen Önnek rendezve.

Ez biztos, hogy enni garnélarák a terhesség alatt?

Lehet, hogy a kísértés, hogy élvezettel azok fokhagymás garnélarák, de várjunk … a garnélarák nagyon biztonságosan fogyasztható terhesség alatt?

Adjunk meg egy rossz hírt először. Szinte minden formáját tenger gyümölcsei legjobb elkerülni a terhesség alatt. Seafood eltekintve attól, hogy jó fehérjeforrás zsírok, ásványi anyagok, amelyek szükségesek a normális növekedés a magzat, ők is jönnek tele káros méreganyagokat.

Miért garnélarák A terhesség alatt kerülni?

Vízszennyezés okozta növekedése a felhalmozási mérgező vegyi anyagok a tengeri élet, ami a fogyasztás a tenger gyümölcsei sokkal problematikusabb, mint korábban.

 • Célszerű elkerülni fogyaszt tenger gyümölcsei éttermekben a terhesség alatt. Mivel ezek nagyobb valószínűséggel nem kellőképpen hőkezelt és nem állíthatók elő a tiszta környezetben, mint otthon.
 • Ha biztos abban, hogy a garnélarák, amit vásárolt egy biztonságos édesvízi forrás, akkor fogyaszt alkalmanként véleményének kikérése után az egészségügyi szolgáltató.

Kockázatok étkezési garnélarák a terhesség alatt

Fogyasztása garnélarák, különösen a nyers garnélarák rendkívül káros a terhesség alatt, és úgy gondolják, hogy kapcsolatban számos egészségügyi kockázatok including-

 • Fogyaszt nyers garnélarák jelenthet kockázatát ételmérgezések. Mivel a nyers tenger gyümölcsei hajlamos tartalmaz bizonyos paraziták, amelyek károsíthatják az emésztőrendszert.
 • Seafood nagy mennyiségben tartalmaz mérgező anyagokat, mint a higany, amely úgy gondolják, hogy befolyásolja a baba idegrendszer fejlődésére.
 • Prawns nyert szennyezett folyók és tavak is nagy mennyiségben tartalmaz poliklórozott bifenilek, ami szintén egészségügyi kockázatokat a magzatot.
 • Listeria szennyeződés is lehetséges a fogyasztás a nyers garnélarák, amely okozhat halálos vérmérgezést és egyéb fertőzések a magzatra. 

Hogyan enni garnélarák biztonságos a terhesség alatt

Bár ez a legjobb elkerülni fogyaszt garnélarák a terhesség alatt, ha az orvos rendben van az ötlet, akkor fogyaszt alkalmanként. Íme néhány módszer segítségével fogyasztani garnélarák biztonságosan a terhesség alatt, és minimalizálja az esetleges egészségügyi kockázatokat a magzatra.

 • Győződjön meg róla, hogy főzni a garnélarák is. A legtöbb garnélarák pirosra ha főtt tökéletesen, és a test általában kiderül gyöngyház és átláthatatlan.
 • Főzés a garnélarák tökéletesen biztosítja, hogy az összes lehetséges fertőzési okozó ágensek fognak ölni.
 • Ez is egy jó ötlet, hogy fagyassza be a garnélarák 24 órával a főzés előtt ez- ez is megöli jó néhány szervezetekre.
 • Sózás és pácolás a rákokat is valószínű, hogy ez biztonságosabb fogyasztani.
 • Azt is figyelembe fogyasztó füstölt garnélarák folytatott konzultációt követően az orvos.
 • Ha a főzés az ételt a sütőbe, hadd maradjon a maradék hő néhány percig még azután is, hogy főtt.
 • Ez is egy jó ötlet, hogy válasszon a friss termékek esetében az étkezés a terhesség alatt. Konzervek csomag egy csomó tartósítószert, ami szintén káros lehet a baba.

Reméljük, hogy ez a cikk segít, hogy a helyes döntést, amikor kiválasztják az élelmiszer terhesség alatt.

Ahogy arra lehet következtetni a fent megadott adatok, van egy csomó potenciálisan veszélyes egészségügyi kockázatok a fogyasztás garnélarák és ez a legjobb, hogy elkerüljék elfogyasztó a terhesség alatt.