Simptome ale sarcinii Implantarea și cum să-l Confirmați

sângerare inoportun este frustrant. Mai ales astfel încât, atunci când sunt de planificare pentru sarcină și observați sângerare ușoară. Dar nu te dezamăgit, deoarece aceasta indică sângerare ceva bun pentru tine. Ar putea fi implantare sângerare, un proces fiziologic normal în orice sarcină. Este unul dintre primele simptome ale sarcinii. Citește acest post MomJunction să știe mai multe despre implantare, stadiile sale, simptomele și cum poți confirma asta.

Ce este Implantarea?

Implantarea (a embrionului uman) este atașarea ovulul fertilizat (blastocist) la mucoasa uterului să crească și să se dezvolte. Este un proces in intregime natural, care se intampla o saptamana dupa ovulatie si este un stadiu incipient al sarcinii.

O treime dintre femei prezinta sângerare implantare, dar este confundat cu menstruația așa cum se întâmplă în același timp, a ciclului.

Când Implantarea apară?

În cele mai multe cazuri, implantarea are loc în jurul valorii de nouă zile după ovulație, dar uneori poate să apară încă șapte zile sau cât mai târziu de 12 de zile. Deci, în cazul în care ovulația are loc în ziua a 14, după o perioadă (medie ciclu de 28 de zile), implantare poate avea loc pe 23-a zi.

In timpul ovulatiei, ovarele eliberează ouăle. În cazul în care sperma intră în trompele uterine, acesta fecundează ovulul, în termen de 12 până la 24 de ore de la ovulatie. Ovulul fertilizat, cunoscut sub numele de zigot, apoi calatoreste prin trompe. În acest timp, zigotul multiplică de mai multe ori pentru a forma un blastocist, care intră în cavitatea uterină, în cinci până la șase zile după fertilizare. Apoi implantează la uter într-o zi sau două. Prin urmare, întregul proces de la fertilizare la implantare durează șase până la zece zile. Acest lucru înseamnă că implantarea are loc între 20 și 24thday ciclului menstrual regulat.

Etapele de implantare:

Implantarea embrionului are loc la a șasea sau a șaptea zi după ovulație. Acest proces are trei etape:

 • În prima etapă, embrionul se ataseaza la peretele uterin (mucoasa este endometru). Această fază inițială a procesului de implantare se numește adplantation. Pe parcursul acestei etape, embrionul este de aproximativ cinci la șase zile  [1] .
 • În a doua etapă, ovulul fertilizat penetrează peretele uterin, astfel încât este sigur în uter. Acest proces este adeziunea blastocistului endometru.
 • În a treia etapă, embrionul încorporări în final adanc in interiorul peretelui uterin. În acest moment, ovocitul este situat în cavitatea endometriala, iar ca endometrul creste, cavitatea este învelit mai bine.

Simptome ale sarcinii Implantarea:

Fiecare sarcina este diferit, și așa sunt simptomele de implantare. Ele pot, de asemenea, să difere de la prima sarcină la cele ulterioare. Unele femei nu observați orice simptome asociate cu implantare. Mai jos sunt listate posibile semne de implantare, care ar contribui la confirmarea sarcinii.

1. Implantarea sângerare sau spotting:

Acesta este unul dintre simptomele primare de implantare, și, probabil, un semn precis de gestație. Acest lucru se întâmplă atunci când embrionul embeds in peretele uterin. Deci, dacă observați sângerări ușoare sau spotting înainte de debutul perioadei, nu trebuie să vă faceți griji.

Dar ce are de sângerare implantare arata? Este rozalie, rar și nu ca roșu și grele ca sângerare perioada. Nu este consecventă și nu formează cheaguri. Sangerarea poate fi pornit și oprit și durează de la câteva ore până la două zile.

2. Implantarea Crampe:

Al doilea simptom comun după spotting este implantare crampele, care este similar cu perioada crampelor. Cu toate acestea, aceste crampe sunt mai blande si sunt mai putin dureroase. Deci, în cazul în care se produce implantarea crampele? Tu le va experimenta în spate și de jos a abdomenului și ultima pentru câteva zile. Ele sunt uneori asociate cu contracții continue în peretele uterin. În cazul în care crampele este severă și de nesuportat pentru o lungă perioadă de timp, este recomandabil pentru a vedea furnizorul de asistență medicală.

3. Modificări sânilor:

La scurt timp după implantare, corpul tau incepe sa se schimbe. Sânii suferi modificări, cum ar fi sensibilitate, durere și umflarea. Aceasta se datorează modificării nivelului de hormoni de sex feminin după concepție. În unele cazuri, aceste modificări sunt vizibile în timpul ovulației și o săptămână după ovulație.

4. Creșterea temperaturii bazale a corpului:

Temperatura corpului bazale (BBT) este ridicată în timpul implantării și poate fi o modalitate de a determina sarcina. Nu aveți dreptul să urmăriți în mod necesar temperatura corpului cu excepția cazului în care încercați să rămâneți gravidă. Prin urmare, trebuie să diagramă temperatura de zi cu zi, și a vedea dacă acesta este în creștere. BBT se ridică la momentul ovulației datorită creșterii hormonului progesteron si ramane crescute atunci când se produce implantare.

5. urinarea frecventă:

Nevoia de a urina creste într-o săptămână de implantare. Corpul tau sufera schimbari masive pentru a face loc pentru copil. Creșterea aportului de sânge la zona pelviană pune presiune asupra vezicii urinare. Această presiune crește nevoia de a urina.

6. Poftele alimentare / aversiunea:

Acesta este un alt semn proeminent de implantare. Hormonii produși ca urmare a implantare tind să modifice place femeii și neapreciat pentru produsele alimentare. Ați putea aștepta cu nerăbdare pentru produsele alimentare care nu au gustat înainte sau neapreciat alimentele pe care le iubea. Cu toate acestea, orice pofte sau aversiuni pentru alimente în termen de șapte zile de la ovulatie nu poate fi considerat un simptom de implantare.

7. Bufeurile:

Acestea sunt semne mai puțin frecvente de implantare și durează timp de aproximativ 15 minute la momentul de implantare. In timpul implantare, nivelurile de hormoni fluctuează rapid cauzand bufeuri. Deși este un semn inconsecventă, s-ar putea considera în continuare, în asociere cu alte simptome.

8. mucusului cervical:

O creștere a nivelului de progesteron după implantare declanseaza cervixul sa se umfle și crește fluxul sanguin la ea. In plus, glandele mariti si hormonii stimuleaza glandele sa produca mucus mai cervical. Mucusul conține astfel sânge, motiv pentru care mucusul cervical dupa implantare arata roz sau cafenie.

În timp ce semnele de mai sus ar putea determina sarcina, nu poți fi sigur până când nu luați un test. Mai mult decât atât, amintiți-vă că nu fiecare femeie are aceste semne.

Cum Pentru a confirma Dacă Implantarea dvs. este de succes?

Singura modalitate de a confirma sarcina ta este printr-un test de sarcină. Dacă observați orice spotting, de exemplu, sângerare implantare, așteptați timp de aproximativ trei zile și să ia un test de sarcina. Mai târziu să luați testul, cu atât mai mult sunt șansele de a obține un rezultat exact cum crește nivelul de hCG.

O altă modalitate de a confirma implantare se întâmplă pentru sonogramei să știe dacă embrionul este atașat la peretele uterin. După trei până la patru săptămâni de la implantare, puteți vedea fatul in uter. Cu toate acestea, sonogram ar putea avea un efect negativ asupra procesului sensibil de implantare și dezvoltarea fetală.

Experimentarea semne, dar a primit un rezultat negativ?

Ați putea fi, având semnele unei implantare de succes, dar se poate termina cu rezultatele negative ale testelor. Acest lucru poate fi din cauza hormonului hCG insuficient. În unele cazuri, aceasta va dura până la zece zile după implantarea de a avea suficient hCG în organism pentru a da rezultate pozitive. Prin urmare, să fie optimist și să fie pacient.

Cum de a crește șansele de a Implantarea?

Cele două săptămâni după un ciclu menstrual sunt stresante, dacă intenționați să rămâneți gravidă. Nivelurile ridicate de stres preveni concepția prin perturbarea nivelurile de hormoni. Prin urmare, trebuie să știți modalități de a îmbunătăți șansele de implantare de succes.

Următoarele sunt moduri practice de a face dvs. de două săptămâni, așteptați plăcută:

1. Dieta echilibrata pentru nivelurile hormonale sanatoase si mucoasei uterine:

 • alimente bogate in fibre sanatoase promova nivelul de estrogen, metabolismul și digestia. Mananca frunze verzi întunecate, cum ar fi varza, varza sau sfecla verde, semintele de in, semințe înmuiate și nuci si cereale integrale. Au aproximativ 28 de grame de fibre in fiecare zi.
 • alimente Super sprijini nivelurile hormonale sanatoase. Include ulei de nucă de cocos, ulei de ficat de cod, goji (brusture) și maca (maca) in dieta ta.
 • Sprijini creșterea sănătoasă a mucoasei uterine prin luarea de plante de sarcină în condiții de siguranță și alimente nutritive din sânge. Consumati plante cum ar fi hibiscus, urzica, frunze de zmeura rosie si infuzii de andocare galbene sau extracte. alimente nutritive de sânge includ somon, iarbă hrănite carne, floarea-soarelui și semințe de dovleac, spirulină și quinoa.
 • Include alimente care cresc temperatura corpului. Atunci când nivelul de progesteron ridica temperatura corpului, de asemenea, crește. Prin urmare, un uter cald este un mediu ideal pentru a sprijini o viață nouă. Încercați să luați tocane și supe cu unele plante de încălzire, cum ar fi scorțișoară, ghimbir, ardei iute.

2. Generarea sentimente bune:

Este posibil să aveți așteptări mari în timpul celor două săptămâni de așteptare pentru o veste bună. Sunteți copleșiți de anticipare și de anxietate. Acest lucru ar putea elibera hormoni de stres, care împiedică organismul dumneavoastră de a concepe.

Păstrați-vă rece în această perioadă. Visul despre a ramane insarcinata, dar nu-l face obsesia ta. Păstrați-vă ocupat și preia sarcinile pe care le place să faci. Acest lucru va păstra emoțiile sub control.

3. Relansăm despre terapii naturale, ierburi si suplimente pe care le luați deja:

Anumite terapii naturale va afecta uterul, prevenind astfel implantare. Evitați practici, cum ar fi pachete de ricin, ulei de masaj auto-fertilitate, Maya masaj abdominal și ulei terapeutic Radiant pântec. Toate aceste terapii sunt bine inainte de ovulatie, dar nu la momentul de implantare.

Puteți continua cu acupunctura si programe pe baza de plante si suplimente de vitamine prenatale.

4. Ia destul de odihnă și hrăni-te:

In timp ce de așteptare pentru dvs. de știri sarcinii, s-ar putea observa de multe ori le inclestarea maxilarului, burtă sau care deține umăr mare, care sunt toate semnele de stres. Încercați să evitați gândurile și locurile de muncă care te fac sa simti stresant. Au un mediu sănătos la domiciliu și locul de muncă.

 • Du-te la culcare mai devreme, și să ia un pui de somn în timpul zilei.
 • Dacă sunteți în alergare sau exerciții grele, trecerea la mersul pe jos sau yoga de fertilitate.
 • Nest uter, ceea ce înseamnă a face un mediu sigur pentru invitarea copil.
 • Ia un masaj, pentru a primi în jurul cu cei dragi, pentru a planifica o excursie de calm.

5. Crede in tine

Este posibil să nu rămâneți gravidă, dacă aveți îndoieli abilitățile de a da naștere unui copil. Schimbarea modelului de gândire, și cred în tine. Gândurile negative ar putea modifica echilibrul hormonal, afectând astfel șansele de a ovulatiei sanatoase, implantare, si sarcina.

afirmatii pozitive, consiliere și meditații vă va ajuta să se gândească pozitiv despre corpul tău și auto interior. Cu toate acestea, nu se va întâmpla peste noapte. Deci, fii blând în timp ce trecerea la o abordare pozitivă.

De ce oare Implantarea anormală apară?

În cazuri rare, unele femei ar putea confrunta cu implantare anormala care duce la pierderea sarcinii. Aceste circumstanțe rare includ:

1. Sarcina ectopică:

În cazul în care ovulul fertilizat se implanteaza in afara colului uterin, aceasta se numește sarcină extrauterină. De obicei, implantarea are loc in trompa uterina cand embrionul nu reuseste sa coboare la nivelul colului uterin. În acest proces, se poate, uneori, atașați la ovar sau abdomen. Acest tip de sarcină trebuie să fie încheiată medical, iar acest lucru poate duce la implantare sângerare grele si ruptura. Este, prin urmare, reduce șansele de concepție în viitor.

2. mole hidatiforme:

Acest lucru se întâmplă atunci când se divid rapid in sine implanturile blastocist la peretele uterin, dar nu se dezvoltă într-un embrion cu drepturi depline. În loc de un embrion, blastocist se transformă într-o tumoare. Este posibil să apară toate semnele de sarcină și pot obține chiar și a confirmat rezultatele testelor de sarcină din cauza producției de hCG de către celulele tumorale. Numai o ecografie poate determina prezența mole hidatiforme.

3. Probleme cu placenta:

Anomaliile legate de placenta sunt dependente de locul în care are loc implantarea. În cazul în care funcția de placenta este afectată în mod negativ, sarcina nu va continua. probleme ale placentei duce la pierderea sarcinii, si o pierdere timpurie este numit un avort spontan. În cazul în care apar anomalii placentare mai tarziu in timpul sarcinii, care duce la naștere înainte de termen, cauzând complicații pentru mamă și copil.

Implantarea este primul pas al sarcinii. Ar putea fi atât de subtilă încât să nu-și dau seama că sa întâmplat în interiorul corpului. Dar, atunci când nevoia de a rămâne gravidă este mare, aveți tendința să se refere la fiecare schimbare minoră în corpul dumneavoastră pentru a sarcinii. Cheia nu este de a anxieta rezultatul sau dezamăgit dacă rezultatul este negativ. Următoarea ciclu menstrual este doar în jurul valorii de colț!

Întrebări frecvente

Cât timp durează sângerare implantare?

Implantarea sângerare durează câteva ore până la două zile. În cazuri rare, aceasta poate continua mai mult de două zile. Lungimea de obicei, depinde de cantitatea de sânge care este eliberată în procesul de implantare a embrionilor, iar timpul necesar pentru ca organismul pentru a scăpa de ea.

Cat timp dureaza implantare crampe abdominale?

Implantarea crampe dureaza timp de cinci minute. În unele cazuri, crampe va dura mai puțin de cinci minute sau până la două zile.

Ce crampe implantare simt ca?

Ele sunt ca o înțepare dureri ușoare sau trăgând în abdomenul inferior, și începe aproximativ o săptămână înainte de perioada de lucru se datorează. Unele femei pot avea doar un singur episod de ea, în timp ce altele vor avea crampe ocazionale.

Dacă util, nu uitați să împărtășiți. Nu le scrie în secțiunea de comentarii de mai jos.