Poti sa mananci Stridiile Deși gravide?

In timpul sarcinii, unele alimente care sunt sigure în condiții normale devin dăunătoare. O mulțime de femei gravide poate fi preocupat de adăugarea de anumite alimente la dieta lor în timp ce așteaptă, și stridii sunt una dintre ele. Dar poți mânca stridii în timp ce gravidă?

Stridiile sunt o delicatesă gourmet și poate fi chiar unul dintre alimentele tale preferate vreodată. Dar sunt stridii în timpul sarcinii considerate sigure?

Ca și în timpul acestei faze a vieții tale, sunteți responsabil pentru tine si pentru copilul în uter. Acesta este motivul pentru care un stil de viață sănătos este și mai important în acest moment. Deci, pentru a șterge îndoieli cu privire la consumul de stridii aici este ghidul nostru mic pentru tine.

Beneficiile stridiilor

Stridiile sunt considerate a fi ambalate cu multe substanțe nutritive, iar consumul lor este considerat a avea mai multe beneficii de sănătate. Unii dintre ei sunt:

  • Stridiile sunt scăzute în calorii, ceea ce le face o alegere perfecta pentru cei care încearcă să păstreze greutatea lor sub control face.
  • Stridiile sunt, de asemenea, scăzut în grăsimi și bogată în proteine. De fapt, ele sunt o sursa slaba ideala de proteine ​​pentru a fi adăugate la dieta o dată într-un timp.
  • Stridiile sunt o sursa naturala excelenta de zinc. Doar o porțiune 3 oz este gândit să conțină 67 mg de zinc, care este unul dintre multele minerale importante necesare în timpul sarcinii.
  • Stridiile sunt, de asemenea, bune pentru inima ta. Acestea contin minerale sanatoase importante, inclusiv acizii grași omega 3, magneziu, potasiu și vitamina E, toate acestea sunt gândite pentru a reduce inflamatia si poate reduce riscul de boli de inima.

In timp ce stridii sunt ambalate cu multe beneficii de sănătate, care ar putea fi benefic pentru o femeie gravidă, experții medicali sugerează limitarea consumului acestui fructe de mare. De ce?

De ce sa ii Stridiile in timpul sarcinii Eating?

Regula degetul mare, pentru a pune în aplicare pentru a manca în condiții de siguranță în timpul sarcinii, este de a evita consumul de carne de orice animal care este crud. Sub fierte sau carne crudă se crede că conține mai multe bacterii care pot duce la infecții, și pot trece uneori bariera placentară ta, pune copilul în creștere la risc.

 • Femeile gravide au un sistem imunitar suprimat și stridii (prime) sunt considerate a fi una dintre cele mai comune cauze de intoxicații alimentare legate de fructe de mare. stridii crude în timpul sarcinii, în nici un caz, este non-preferabilă.
 • Sub stridii fierte poate cauza probleme gastro-intestinale și poate, de asemenea, duce la infecții severe pentru fat in curs de dezvoltare. De fapt, ea este, de asemenea, gandit pentru a provoca leziuni neurologice și avort spontan.
 • stridii fierte, pe de altă parte, nu au multe beneficii de sănătate, și poate fi moderat benefic să fie consumate în timpul sarcinii.

Consumarea Stridiile in timpul sarcinii?

Nutritionistii și experții recomandă consumul de stridii cu moderatie in timpul sarcinii.

 • stridii crude trebuie evitate cu orice preț; Cu toate acestea, stridii fierte poate fi savurat în fiecare dată într-un timp in al doilea trimestru de sarcină.
 • FDA recomandă limitarea cantității de fructe de mare in timpul sarcinii, ca o mulțime de pești și alte fructe de mare contin substante chimice toxice care provoacă un pericol pentru copil în curs de dezvoltare.
 • De asemenea, este recomandabil să se evite consumul de stridii în primul și al treilea trimestru de sarcină.
 • Asigurați-vă că toate stridiile pe care le consuma sunt complet fierte (de preferință, sub supravegherea dumneavoastră) și să aibă o textură fermă.
 • De asemenea, este o idee bună de a consuma stridii și orice alte fructe de mare sau proteinele animale în forma lor proaspătă în loc de a le depozita în frigider timp de câteva zile.

Dacă aveți orice probleme cu privire la consumul de stridii în timpul sarcinii, vizitați furnizorul de servicii de îngrijire medicală. Fructe de mare poate, de asemenea, interacționa cu anumite medicamente, așa că, dacă au fost luați unele suplimente sau medicamente, poate doriți să discutați cu medicul dumneavoastră.