Poti sa mananci Creveti in timpul sarcinii?

Sarcina aduce o serie de schimbări în corpul dumneavoastră, și, de asemenea, în dieta ta! alimentele preferate devin brusc tabu, și vi se poate cere să dea temporar niște Munchies mult-iubit.

Poti sa mananci Creveti in timpul sarcinii? Nu te agita. Acesta este un pas necesar, care urmează să fie luată de fiecare femeie gravidă, deoarece nevoia de oră este de a face alegerile corecte alimentare pentru a ajuta la a sprijini creșterea copilului.

Dacă nu ați făcut asta deja, a pus jos o listă cu alimentele pentru a adăuga și a celor pentru a evita în timpul acestor câteva săptămâni, iar dacă sunteți blocat cu îndoieli cu privire la fructe de mare, aici e ceva pentru a vă ajuta să sortate.

Este sigur să mănânce Creveți în timpul sarcinii?

Ați putea fi tentat de a savura aceste creveți unt de usturoi, dar așteptați … sunt creveții într-adevăr în condiții de siguranță pentru consum în timpul sarcinii?

Să vă dau veștile proaste primul. Aproape toate formele de fructe de mare sunt cel mai bine evitate în timpul sarcinii. Fructe de mare în afară de a fi bună sursă de grăsimi și minerale, proteine ​​care sunt necesare pentru creșterea normală a fătului dumneavoastră, de asemenea, ele vin ambalate cu toxine dăunătoare.

De ce Creveți Pentru a fi evitata in timpul sarcinii?

Poluarea apei a provocat o creștere a acumulării de substanțe chimice toxice în viața marină, ceea ce face consumul de fructe de mare mai problematică decât înainte.

 • Este recomandabil să se evite consumul de fructe de mare servite în restaurante în timpul sarcinii. Din moment ce acestea sunt mai susceptibile de a fi insuficient și nu pot fi preparate în medii curate ca la domiciliu.
 • Dacă sunteți sigur că crevetii le-ați achiziționat sunt de la o sursă de apă dulce în condiții de siguranță, puteți consuma ocazional, după care solicită avizul furnizorului de asistență medicală.

Riscurile de a manca Creveți în timpul sarcinii

creveții mistuitor, în special creveți prime este extrem de dăunătoare în timpul sarcinii, și este considerat a fi asociat cu o serie de riscuri pentru sănătate including-

 • Consumarea creveții prime poate prezenta riscul de intoxicații alimentare. Ca fructe de mare prime tinde să conțină anumite paraziți care ar putea afecta sistemul digestiv.
 • Fructe de mare conține niveluri ridicate de substanțe toxice, cum ar fi mercurul, care este gandit pentru a afecta dezvoltarea sistemului nervos copilului.
 • Creveți obținute din râuri și lacuri contaminate conțin, de asemenea, niveluri ridicate de bifenili policlorurați, care pot prezenta, de asemenea, riscuri de sănătate pentru copilul tau.
 • contaminarea cu Listeria este de asemenea posibilă consumul de creveți prime, ceea ce poate provoca septicemie letală și alte infecții la fat. 

Cum să mănânce Creveți în condiții de siguranță în timpul sarcinii

Deși cel mai bine este să se evite crevetii consumatoare în timpul sarcinii, în cazul în care medicul dumneavoastră este în regulă cu ideea, poti consuma ocazional. Iată câteva modalități prin care puteți consuma creveții în condiții de siguranță în timpul sarcinii și de a minimiza orice posibile riscuri de sănătate pentru fat.

 • Asigurați-vă că găti creveții bine. Cele mai multe creveții devin roșii atunci când este gătită perfect, iar carnea se transformă, de obicei, de perlă și opacă.
 • Gătitul crevetii perfect se va asigura că toți potențialii agenții patogeni care cauzează va fi ucis.
 • De asemenea, este o idee bună să înghețe crevetii 24 de ore înainte de gătit IT- acest lucru va ucide, de asemenea, un număr bun de organisme.
 • Sărare și decapare crevetii este, de asemenea, probabil pentru a face mai sigur de a consuma.
 • De asemenea, puteți lua în considerare consumatoare de creveți afumată după consultarea medicului dumneavoastră.
 • Dacă sunteți de gătit fel de mâncare în cuptor, lăsați-l să rămână în căldura reziduală pentru câteva minute chiar și după ce este gătită.
 • De asemenea, este o idee foarte bună de a alege produse proaspete pentru mese în timpul sarcinii. Conserve de ambalaj într-o mulțime de conservanți, care ar putea fi, de asemenea, dăunătoare pentru copilul tau.

Sperăm că acest articol vă ajută să ia decizia corectă atunci când vine vorba de alegerea produselor alimentare în timpul sarcinii.

Dupa cum se poate deduce din informațiile de mai sus, există o mulțime de riscuri pentru sănătate potențial periculoase asociate cu consumul de creveți și cel mai bine este să se evite consumatoare de ea în timpul sarcinii.