Oireita Raskaus implantaatioon ja miten vahvistaa sitä

Ennenaikainen verenvuoto on turhauttavaa. Varsinkin niin, kun suunnittelet raskauden ja huomaa lievää verenvuotoa. Mutta eivät saa pettynyt, koska tämä verenvuoto kertoo jotain hyvää. Se voi olla istutus verenvuoto, joka on normaali fysiologinen prosessi, missä tahansa raskauden aikana. Se on yksi ensimmäisiä oireita raskauden. Lue tämä MomJunction postitse tietää lisää istutusta, sen vaiheet, oireet ja miten voit vahvistaa.

Mikä on Implantoinnin?

Istuttamalla (ihmisalkion) on kiinnitys hedelmöitetty munasolu (alkiorakkula) on kohdun limakalvo kasvaa ja kehittyä. Se on täysin luonnollinen prosessi, joka tapahtuu viikon kuluttua ovulaation ja on varhaisessa vaiheessa raskautta.

Kolmasosa naisista kokemusta istutus verenvuoto mutta luullaan kuukautisten koska se tapahtuu samalla oman ajan.

Milloin Implantoinnin tapahtuu?

Useimmiten istutusta tapahtuu noin yhdeksän päivän kuluttua ovulaation, mutta joskus se voi tapahtua jo seitsemän päivää tai niin myöhään kuin 12 päivää. Joten, jos ovulaatio tapahtuu 14. päivänä ajan jälkeen (keskimäärin 28 päivän jakson), istutuksen voi tapahtua 23. päivänä.

Ovulaation aikana munasarjat vapauttamaan munia. Kun sperma siirtyy munanjohtimeen, se hedelmöittää muna kuluessa 12-24 tuntia ovulaation. Hedelmöittynyt munasolu, joka tunnetaan nimellä tsygootti, sitten liikkuu alas munanjohtimeen. Tänä aikana, tsygootti moninkertaistaa useita kertoja muodostaa Blastokysta, joka tulee kohdun onteloon viiden ja kuuden päivän kuluttua hedelmöityksestä. Sen jälkeen implantit kohdun päivän tai kaksi. Näin ollen, koko prosessi hedelmöityksestä istutusta kestää kuusi ja kymmeneen päivään. Tämä tarkoittaa istutusta välillä tapahtuu 20. ja 24thday tavallisia kuukautiskierron.

Vaiheet implantaatio:

Alkion implantaatio tapahtuu kuudentena tai seitsemäntenä päivänä ovulaation jälkeen. Tämä prosessi on kolme vaihetta:

 • Ensimmäisessä vaiheessa, alkio kiinnittyy kohdun seinämään (vuori on kohdun limakalvon). Tässä alkuvaiheessa istutuksen prosessia kutsutaan adplantation. Tässä vaiheessa alkio on noin viisi kohteeseen kuusi päivää old  [1] .
 • Toisessa vaiheessa, hedelmöittynyt munasolu tunkeutuu kohdun seinämään niin, että se on turvallinen kohtuun. Tämä prosessi on tarttumista blastokystin limakalvoon.
 • Kolmannessa vaiheessa alkio lopulta upottaa syvälle kohdun seinämään. Tässä vaiheessa, munasolu sijaitsee kohdun onteloon, ja kohdun limakalvon kasvaa, ontelo on kääritty paremmin.

Oireita Raskaus Implantation:

Jokainen raskaus on erilainen, ja niin ovat istutusta oireita. Ne voivat myös poiketa ensimmäisestä raskauden myöhempiä tapahtumia. Jotkut naiset eivät huomaa mitään oireita istutusta. Alla on lueteltu mahdollisia istutusta merkeistä, jotka auttavat vahvisti raskauden.

1. istutus verenvuoto tai tiputtelu:

Se on yksi tärkeimmistä oireita istutusta, ja luultavasti tarkka merkki tiineyden. Tämä tapahtuu, kun alkio upottaa kohdun seinämään. Joten, jos huomaat valoa tai tiputteluvuotoa ennen puhkeamista kuukautisten, sinun ei tarvitse huolehtia.

Mutta mitä istutus verenvuoto näyttää? On punertava, niukka eikä punaista ja raskaampaa kuin kauden verenvuoto. Se ei ole johdonmukainen eikä muodosta hyytymiä. Verenvuodon voi olla päälle ja pois päältä ja kestää muutaman tunnin kaksi päivää.

2. Implantation kouristelua:

Toinen yleinen oire jälkeen tiputtelua on implantaation kouristelua, joka on samanlainen kuin ajan kouristelua. Kuitenkin nämä krampit ovat lievempiä ja ovat vähemmän tuskallista. Joten, mistä istutusta kouristelua esiintyy? Koet ne selkää ja alavatsan ja kestää pari päivää. Ne ovat joskus liittyy jatkuva supistukset kohdun seinämään. Jos kouristelua on vakava ja sietämätön pitkään, on suositeltavaa nähdä terveydenhuollon tarjoaja.

3. Rintojen muutokset:

Pian istuttamisen jälkeen, elimistö alkaa muuttua. Rinnat tehdään muutoksia, kuten arkuus, kipu, ja turvotusta. Se johtuu muuttuviin naaras hormonitasot hedelmöittymisen jälkeen. Joissakin tapauksissa nämä muutokset näkyvät ovulaation sekä viikon kuluttua ovulaation.

4. Lisääntynyt kehonlämpötilan:

Pohjapinta ruumiinlämpö (BBT) on korkea istutuksen aikana, ja voi olla tapa määrittää raskaus. Et välttämättä seurata ruumiinlämpöä ellet raskautta. Siksi sinun on kartoittaa päivittäistä lämpötilan, ja katso jos se kasvaa. BBT nousee aikaan ovulaation lisääntyvän progesteronin hormoni ja pysyy korkeana, kun implantaation tapahtuu.

5. Usein virtsaaminen:

Virtsaamistarvetta kasvaa viikon sisällä istutusta. Kehosi käy läpi suuria muutoksia tehdä tilaa vauva. Lisääntynyt verenkierto lantion alueella asettaa paineita rakko. Tämä paine kasvattaa virtsaamistarvetta.

6. Ruoka mielihaluja / välttäminen:

Tämä on toinen merkittävä osoitus istutusta. Hormonit tuotettu tuloksena implantaation taipumus muuttaa naisen mieltymyksiään ruokaa. Saatat haluta kovasti elintarvikkeita et ole maistanut ennen tai pidä elintarvikkeet kerran rakastanut. Kuitenkin mikä tahansa himoa tai aversions ruokaa seitsemän päivän kuluessa ovulaation ei voida pitää istutustoimenpiteestä oire.

7. Kuumia aaltoja:

Ne ovat harvinaisempia merkkejä istutusta ja kestää noin 15 minuuttia ajankohtana istutusta. Istutuksen aikana hormonitasot nopeasti vaihdella aiheuttaen kuumia aaltoja. Vaikka se on epäjohdonmukainen merkki, voit silti pitää sitä yhdessä muiden oireita.

8. kohdunkaulan liman:

Kasvuun progesteronin istuttamisen jälkeen laukaisee kohdunkaula turvota ja lisää veren virtausta sitä. Lisäksi rauhaset suurentaa ja hormonit stimuloivat rauhaset tuottamaan enemmän kohdunkaulan liman. Lima sisältää siis hieman verta, minkä vuoksi kohdunkaulan liman istutuksen jälkeen näyttää punertava tai ruskehtava.

Vaikka edellä merkkejä oli selvittää raskauden, et voi olla varma, ennen kuin tehdä testi. Lisäksi on muistettava, että ei jokainen nainen on näitä merkkejä.

Miten tarkistaa, käyttääkö istutus Onnistunut?

Ainoa tapa vahvistaa raskaus on kautta raskaustesti. Jos havaitset tiputtelua, eli istutus verenvuoto, odota noin kolme päivää ja ottaa kotiin raskaustesti. Mitä myöhemmin teet testin, sitä enemmän on mahdollisuuksia saada tarkan tuloksen kuin hCG taso kasvaa.

Toinen tapa vahvistaa istutusta on menossa sonogram tietää, onko alkio on liitetty kohdun seinämään. Kolmen tai neljän viikon implantaation näet sikiön kohtuun. Kuitenkin, sonogram voi olla haitallinen vaikutus herkkä kiinnittymisprosessi ja sikiön kehitykseen.

Kokeminen merkkejä, mutta sai negatiivinen testitulos?

Sinulla saattaa olla merkkejä onnistuneen istutuksen, mutta saattaa päätyä negatiivisia testituloksia. Tämä voi johtua riittämättömästä hCG. Joissakin tapauksissa se kestää jopa kymmenen päivää istutuksen on tarpeeksi hCG elimistössä antaa myönteisiä tuloksia. Siksi on optimistinen ja kärsivällinen.

Miten lisätä mahdollisuuksia implantaatio?

Kahden viikon kuluttua kuukautiskierto stressaavat jos aiot tulla raskaaksi. Kohonnut stressiä hedelmöittymisen ehkäisyyn hajottamalla hormonin tasot. Siksi sinun täytyy tietää tapoja parantaa onnistumisen mahdollisuuksia istutusta.

Seuraavat ovat käytännön tapoja tehdä teidän kaksi viikkoa odottaa nautittavaa:

1. Tasapainoinen ruokavalio terveiden hormonitasoja ja kohdun limakalvon:

 • Kuitupitoisia elintarvikkeita edistää terveellistä estrogeenitaso, aineenvaihduntaa, ja ruoansulatusta. Syödä tumma lehtivihreästä kuten Collard, lehtikaali tai juurikkaiden vihreät, maa pellavansiemenet, liottaa siemeniä ja pähkinöitä, ja täysjyvätuotteita. On noin 28 grammaa kuitua päivittäin.
 • Super elintarvikkeet tukea terveellisiin hormonaalisia tasoja. Kuuluvat kookosöljy, kalanmaksaöljy, goji marjat (isotakiainen) ja maca (andienkrassi) omassa ruokavaliossa.
 • Tukea tervettä kasvua kohdun limakalvon ottamalla raskauteen turvallinen yrttejä ja veren ravitseva elintarvikkeet. Kuluttaa yrtit kuten Hibiscus, nokkonen, vadelman lehtiä ja keltainen telakka infuusioiden tai otteita. Veren ravitseva elintarvikkeet sisältävät lohi, ruoho ruokitaan lihaa, auringonkukan ja kurpitsansiemeniä, spirulina ja quinoa.
 • Sisältävät elintarvikkeet, jotka lisäävät kehon lämpötilaa. Kun progesteroni nostaa kehon lämpötilaa herättää. Siksi lämmin kohtu on ihanteellinen ympäristö tukemaan uutta elämää. Kokeile ottaa pataruoat ja keitot joidenkin lämmittäen yrttejä kuten kaneli, inkivääri, ja cayenne.

2. Luo hyvää oloa:

Saatat olla suuria odotuksia aikana kahden viikon odotus hyvät uutiset. Olet hukkua ennakointia ja ahdistusta. Tämä voi vapautua stressistä hormoneja, jotka estävät elimistöä raskaaksi.

Pidä viileässä tänä aikana. Uneksia tulla raskaaksi, mutta älä tee siitä pakkomielle. Pitää itse kiireinen ja vievät tehtävät että rakastat tehdä. Tämä pitää tunteesi tarkistaa.

3. pohdintaa luonnon hoitoja, yrttejä ja ravintolisiä käytät jo:

Tiettyjä luonnollisia hoitoja vaikuttavat kohtuun ja näin estää istutusta. Vältä käytännöt, kuten risiiniöljyä pakkauksissa, itsestään hedelmällisyyden hieronta, Maya vatsan hierontaa ja Radiant kohtu terapeuttinen öljyä. Kaikki nämä hoidot ovat hienoja ennen ovulaatiota muttei ajankohtana istutusta.

Voit jatkaa akupunktiolla ja kasviperäisten ohjelmia ja hoitosuositus vitamiineja.

4. Ota tarpeeksi lepoa ja ruoki itseäsi:

Odotellessa raskauden uutisia, saatat usein tarkkailla itse clenching leuan, vatsan tai pitämällä olkapään korkea, jotka ovat kaikki merkkejä stressistä. Yritä välttää ajatuksia ja työt, jotka saavat sinut tuntemaan stressaavaa. On terveellinen ympäristö kotona ja työpaikalla.

 • Mennä nukkumaan aikaisin, ja nukut päivällä.
 • Jos olet osaksi käynnissä tai raskasta liikuntaa, vaihda reipasta kävelyä tai hedelmällisyyttä jooga.
 • Pesä kohdun, mikä tarkoittaa tekevät siitä turvallisen ympäristön kutsumalla vauva.
 • Saada hierontaa, kiertää teidän rakkaat ystävät, suunnitella rauhallinen retki.

5. Usko itseesi

Voit tulla raskaaksi, jos epäilet kykyjäsi synnyttää vauva. Muuta ajatuskuvio ja uskoa itseesi. Negatiiviset ajatukset voivat muuttaa hormonitasapainoon, mikä vaikuttaa mahdollisuutesi terve ovulaatioon, implantaatioon ja raskaus.

Positiivisia mielikuvia, neuvonta ja meditaatio auttaa ajattelemaan myönteisesti kehon ja sisintään. Kuitenkin, se ei tule tapahtumaan yhdessä yössä. Joten, olla lempeä kun siirtyä myönteinen lähestymistapa.

Miksi Epänormaali implantaatio tapahtuu?

Harvoissa tapauksissa jotkut naiset voivat kokea epänormaali istutusta, joka johtaa raskauden menetys. Niissä harvoissa olosuhteita ovat:

1. Kohdunulkoinen raskaus:

Kun hedelmöittynyt munasolu implantit ulkopuolella kohdunkaula, sitä kutsutaan kohdunulkoinen raskaus. Yleensä, istuttaminen tapahtuu munanjohtimen kun alkio ei laskeudu kohdunkaula. Tässä prosessissa, se voi joskus liittää munasarja tai vatsaan. Tämän tyyppinen raskaus on päättynyt lääketieteellisesti, ja tämä voi johtaa suuriin istutus verenvuoto ja repeämä. Sen vuoksi vähentää mahdollisuuksia hedelmöittymisen tulevaisuudessa.

2. rypäleraskaus:

Tämä tapahtuu, kun nopeasti jakautuviin blastokystin implantit itse kohdun seinämään, mutta ei kehittyä täysi alkio. Sen sijaan, että alkion, blastokystin muuttuu kasvain. Saatat kokea kaikki raskauden merkit ja voi jopa saada vahvisti raskaustestin tuloksia johtuen tuotantoa hCG kasvaimen soluihin. Vain ultraääni voi läsnäolon määrittämiseksi rypäleraskaus.

3. Ongelmat istukan:

Poikkeavuudet liittyvät istukan riippuvat missä istutusta tapahtuu. Jos toiminto istukan vaikuttaa kielteisesti raskaus ei jatku. Istukan ongelmat johtavat raskauden menetys, ja varhainen menetys kutsutaan keskenmenon. Jos istukan heikkenemistä esiintyy myöhemmin raskauden, ne johtavat ennenaikaista synnytystä, mikä aiheuttaa komplikaatioita äidille ja vauvalle.

Implantaatio on ensimmäinen vaihe raskauden. Se voisi olla niin hienovaraista, että et voi edes ymmärtää, että se on tapahtunut sisällä kehosta. Mutta kun halu tulla raskaaksi on korkea, sinun on taipumus liittyä jokainen pieni muutos elimistössä raskauden. Tärkeintä ei ole saada ahdistunut tuloksen tai pettynyt, jos tulos on negatiivinen. Seuraavat kuukautiset on aivan nurkan takana!

Yleisiä kysymyksiä

Kuinka kauan istutus verenvuoto kestää?

Istutus verenvuoto kestää muutaman tunnin kaksi päivää. Harvinaisissa tapauksissa se voi kestää yli kaksi päivää. Pituus riippuu yleensä veren määrää, joka vapautuu prosessissa alkion, ja aika kuluu kehon päästä eroon siitä.

Kuinka kauan istutusta kouristelua kestää?

Implantointia kouristelua kestää viisi minuuttia. Joissakin tapauksissa kramppeja kestää alle viisi minuuttia tai enintään kaksi päivää.

Mitä istutusta kramppeja tuntuu?

Ne ovat kuin kevyt pistely tai vetämällä kipua alavatsan, ja alkaa noin viikkoa ennen kuukautisia johtuu. Jotkut naiset voivat kokea vain yhden jakson sitä, kun taas toiset on satunnaista kouristelua.

Jos hyödyllinen, älä unohda jakaa. Älä kirjoita ne kommentoida osiosta.