Miten tulla raskaaksi jälkeen 40

Ei ole kiistatonta kertoimella tulla raskaaksi on paljon pienempi nyt kuin ne olivat muutama vuosi sitten. Jälkeen 45, asiantuntijat sanovat, se on lähes mahdotonta tulla raskaaksi käyttäen omaa munia.

Samaan aikaan monet 40-plus naiset eivät raskaaksi, jotkut käyttävät hedelmöityshoidoista ja jotkut eivät. Ja siellä voi olla hyötyä odottavat lapsia – sekä sinulle ja lapsellesi.

Raskaus iässä tahansa on etunsa ja haittansa. Tarkastetaan hedelmällisyyttä asiantuntijat, taloudelliset konsultit, suhde Gurut, ja 40-jotain äidit saavat realistisen kuvan siitä, mitä se haluaisi olla lapsella 40s.

Edut odottaa lapsia

On joitakin konkreettisia etuja tulossa vanhemman vanhempana:

 • Olet kokeneempi. Ehkä suurin etu odottavat lapsia on, että olet ehtinyt kasvaa ja nähdä maailmaa. Olet todennäköisesti turvallisempi taloudellisesti ja mukavampaa urasi. On todennäköistä sinä ja kumppanisi on ollut mahdollisuus tutustua toisiinsa erilaisissa tilanteissa, jotka voivat olla hyvän pohjan kasvattaa perhettä.
 • Olet viisaampi. On jonkin verran näyttöä siitä, että vanhemmat äidit ovat yleensä paremmin koulutettuja nuoria äitejä ja tehdä viisaampia vanhemmuuden päätöksiä. He myös todennäköisemmin imettää ja, mukaan tutkimus julkaistiin Journal of American ruokavalioon Association , tekemään terveellisempiä ravitsemukseen liittyviä valintoja lapsille, kuten valitsemaan kokonaiset hedelmät sijaan, makeisia tai sokeria sisältäviä juomia.
 • Olet enemmän taloudellisesti turvattua. Odotetaan saada lapsia myös taloudellisia etuja. Yksi Yhdysvaltain tutkimuksessa todettiin, että naisen ansiot lisätä 9 prosenttia vuodessa hän lykkää saada lapsi.
Miltä OB-GYN halua sinun tietää ennen tulla raskaaksi?

Perheen ja avioliiton terapeutin Denverissä, Coloradossa, uskoo, että paras aika saada lapsia on teidän myöhään 20s varhaiseen 30s, mutta hän näkee myös ansioita pareille, jotka odottavat: “Vanhempien heidän 40 ovat usein keskittyneet lapsiaan kuin nuorempi vanhemmat ovat “, hän sanoo. “Heillä on ollut aikaa matkustaa ja saada monenlaisia ​​kokemuksia ennen lapsen. Niillä on vähemmän taloudellisia paineita ja enemmän ‘ollut siellä, tehnyt niin’ asenne juhlimalla ja 60 tunnin työviikkoja.”

Äiti viisi ja myyntijohtajana San Francisco Marriott, kertoo 41 hänellä on vähemmän energiaa kuin hän käyttää, mutta toisaalta on viisaampia ja potilaan vanhemman.

“Teidän 20s ja 30s, sinulla on taipumus asettaa liikaa paineita itsesi vanhempi”, hän sanoo. “Luuletko se on katastrofi, jos asiat eivät mene juuri oikea. Jos sinulla ei ole aikaa ostaa läsnä ennen synttäreille, Voit esimerkiksi stressin siitä. Kuten vanhempi vanhempi, minusta asiat älä häiritse minua niin paljon.”

Käytännön tasolla “kun olet yksinhuoltaja teidän 20s ja olet myöhässä töistä, se voi maksaa sinulle työtä, mikä tarkoittaa et ehkä pysty maksamaan vuokraa”, hän sanoo. “Nyt minulla on työ ja taloudellinen turvallisuus. Olen paljon rennompi.”

Jos olet tosissasi haluat tietää, miten tulla raskaaksi, löytyy video täällä .

Haitat yrittävät tulla raskaaksi jälkeen 40

Lykätään vanhemmuus voi aiheuttaa vakavia ongelmia:

 • Saatat olla vaikea tulla raskaaksi. Suurin haittapuoli lykännyt raskauden kunnes 40s on merkittävä: On vaikeampaa saada raskaaksi kauemmin odotat. Tämä johtuu siitä, muna tarjonta vähenee merkittävästi, kun ikää, ja vanhemmat munat ovat todennäköisemmin kromosomi- ongelmia, nostaa riskiä keskenmenoja ja epämuodostumia.

  “On romahdus hedelmällisyyden 40s”, sanoo Julia Johnson, lapsettomuus asiantuntija ja puheenjohtaja Naistenklinikka osasto UMass Memorial Medical Center. “Sinun kertoimet tulla raskaaksi 41 ovat paljon parempia kuin ne ovat 43”

Tutkimus lääketieteen lehdessä FertilityandSterility vahvistaa Johnsonin kohta. Tutkijat havaitsivat, että 40-vuotiailla naisilla, joita hoidettiin lapsettomuus oli 25 prosentin mahdollisuus tulla raskaaksi omilla munia. Mutta iän 43, että määrä laski 10 prosenttia, ja 44 oli romahtanut 1,6 prosenttia. Naisilla, jotka eivät tulla raskaaksi, keskenmeno oli 24 prosenttia 40-vuotiaista, 38 prosenttia 43-vuotiaista ja 54 prosenttia 44-vuotiaista.
Hedelmällisyys asiantuntija James Goldfarb sanoo, että hänen 30 vuotta alalla, hän ei ole koskaan nähnyt nainen tulla raskaaksi oman munia ikävuoden jälkeen 46. “Se on kuin ostaa arvan”, hän sanoo. “Kyllä, joku voittaa aina silloin tällöin, mutta älä pankki on.”

Käyttäen luovuttajan munat tehostaa kertoimella tulla raskaaksi huomattavasti, ja mukaan Goldfarb, niin useimmat vanhemmat julkkis äidit tekevät sen – ovatko he myöntävät sen tai ei. “Se, että he eivät puhu siitä avoimesti tekee todellisen karhunpalveluksen muiden naisten”, hän sanoo. “Saamme ainakin yhden potilaan kuukaudessa, joka tulee kanssa väärää toivoa, että hän voi tulla raskaaksi käyttäen omaa munia.”

 • Olet todennäköisemmin vaikea raskaus. Raskausajan ovat toinen huolenaihe. Teidän 40s olet paljon todennäköisemmin kehittää ongelmia, kuten korkea verenpaine ja diabetes raskauden aikana sekä istukan ongelmia ja synnytyksen komplikaatioihin.
 • Olet suurempi riski pieni tai ennenaikaisen vauvan. Naiset yli 40 ovat todennäköisesti saavuttaa alhaisen syntymäpainon tai ennenaikaisen vauvan. Kuolleena syntynyt hinnat ovat korkeammat, ja tutkimukset osoittavat, että syntyneiden lasten vanhemmat äidit voivat olla suurentunut riski tyypin 1 diabetes ja korkea verenpaine (vaikka tämä yhdistys ei ole vahva).
 • Kumppanin sperma on vanhempi liikaa. Älä unohda kumppani: Vaikka miehet ovat fyysisesti voinut siittää lapsia heidän 60s ja jopa 70-vuotiaina, sperman laatu heikkenee iän myötä. Vanhemmat miesten siittiöiden on korkeampi geenivirheitä kuin nuoremmilla miesten spermaa. Viime vuosina tutkimukset ovat osoittaneet yhteyksiä isän iän ja geneettisesti liittyviä tiloja, kuten Downin syndrooma, skitsofrenia, ja autismin kirjon.
 • Voisit rasittaa taloutta. Yksi asia pitää mielessä: On taloudellisia etuja odottaa saada lapsia, mutta voi olla velat samoin. “Jos odotat, olet todennäköisesti jatkaa työskentelyä iällä, yksi asia”, sanoo Marnie Azner, rahoitussuunnittelija Morris Plains, New Jersey.
  “Voit edelleen taloudellinen vastuu samaan aikaan, kun monet ystäväsi alkavat eläkkeelle” Azner sanoo. “Jos et ole totutuista rahaa eläkkeelle asti, se tulee saada vieläkin vaikeampi tehdä niin, kun on lapsia. Muut asiat kallistuvat liikaa, kuten henki- ja terveydenhuolto. Lopuksi, jos sinulla on ongelmia saada raskaana, kustannukset hedelmöityshoidoista voi todella täsmää.”

Mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi oman 40s

Lähes puolet naisista yli 40 on hedelmällisyys ongelmia, mukaan Centers for Disease Control and Prevention.

Sinulla on noin 5 prosentin mahdollisuus tulla raskaaksi yksittäisessä ovulaation aikana, mukaan johtava hedelmällisyyttä asiantuntija Sherman Silber, johtaja Lapsettomuus keskustasta St. Louis St. Luken sairaalan Missourissa ja kirjailija neljä myydyin hedelmällisyyttä kirjoja, lukien Miten tulla raskaaksi .

Klo 40, tilaisuutesi tulla raskaaksi vuoden sisällä on noin 40-50 prosenttia verrattuna naisen hänen puolivälissä 30s, joka on 75 prosentin todennäköisyydellä. Iän 43, naisen mahdollisuus raskauden romahtaa 1 tai 2 prosenttia.

Miksi jyrkkä pudotus-off? Silber sanoo, että kyse munat. Kun murrosikään, munat väliltä 300000 ja 500000, ja sen jälkeen menetät noin 13000 munaa vuodessa. Vuosien mittaan tämä tasainen lasku Munien tarjonta jää sinulle noin 25000 munia iän 37 – vuotiaana, että myös samaan jyrkän laskun hedelmällisyyttä.

“Iän 43, olet todella lopussa muna tarjontaa,” Silber sanoo, “ja mahdollisuutesi raskauden ovat ohuet.”

Keskenmeno hinnat alkavat nousta huimasti teidän 40s samoin. Klo 40, korko on 34 prosenttia, ja se nousee 53 prosenttiin iän 45. Riskisi Raskausajan, kuten korkea verenpaine ja raskausdiabetes, lisää jälkeen 35 ja kasvaa edelleen omassa 40s.

Todennäköisyys perinnöllisiä ongelmia myös hypätä vanhetessa: Klo 40, tilaisuutesi tulla raskaaksi lapsen Downin oireyhtymä on yksi 100; 45 se on yksi 30. Koska riski perinnöllisiä ongelmia kasvaa iän myötä, asiantuntijoiden rutiininomaisesti suosittelevat, että naiset heidän 40 on yksityiskohtaista sikiöseulontaa kuten soluttoman sikiön DNA verikoe, kehittyneet ultraääni, lapsivesipunktio tai Korionvillusbiopsia.

Äidit yli 40 on myös lähes 50 prosentin todennäköisyydellä, jossa c-osa seurauksena toimitus komplikaatioita. Vaaratilanteiden alhaisen syntymäpainon ja kuolleena syntyneet vauvat ovat korkeammat kuin hyvin.

Yksi erittäin positiivinen seikka puolellasi: Koska useita uusia avusteista lisääntymismenetelmää (ART) menetelmät nyt saatavilla, ei ole parempaa aikaa historiassa yrittää tulla raskaaksi vanhempana äidin. Vaikka koeputkihedelmöitys (IVF) onnistuminen laskevat merkittävästi, kun naiset käyttävät omia munia ikävuoden jälkeen 35, onnistumisen mahdollisuudet käyttää luovuttajan munia on edelleen korkea, joiden raskaus oli noin 50 prosenttia naisten kautta myöhään 40s.

Naisille heidän 40, jotka käyttävät munia nainen hänen 20s tai 30s, keskenmenon riskiä ja kromosomien ongelmia on yhdenmukainen iän muna luovuttajan.

Miten tulla raskaaksi jälkeen 40

Antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet normaalin raskauden ja terve vauva, harkitse muutamia tärkeitä askeleita ennen yrittänyt ajatella. Lue nämä vinkit, joiden avulla voit valmistautua raskauteen.

Jos olet aikaisin 40s, terveydenhuollon palveluntarjoajat todennäköisesti kirjoittaa lähetteen hedelmällisyyttä erikoislääkärin jos et raskaaksi jälkeen ottaa usein (noin kaksi tai kolme kertaa viikossa) suojaamatonta seksiä jopa kuusi kuukautta.

Toiset neuvovat erikoislääkärien heti – varsinkin jos on erityisiä syitä voi olla vaikeuksia tulla raskaaksi, kuten epäsäännölliset tai jäädä pois, ovulaatio vaikeuksia tai ongelmia kumppanisi spermaa.

Useimmat asiantuntijat aloittaa tekemällä testi määrittää, onko siellä ongelma tapa munasarjat funktio. Sitten he tarkistaa ongelmia teidän munanjohtimet tai kumppanisi spermaa.

Jos mitään tällaisia ​​ongelmia esiintyy, niin on todennäköistä, hedelmättömyys on iästä ja vähenemässä munien laatuun. Lääkäri kertoo sinulle vaihtoehdoista riippuen yksilöllisistä olosuhteista.

Enemmän iän ja hedelmällisyyteen, lue artikkeleita tulla raskaaksi teidän 20s ja 30s. Plus, tutustu ennakkoluulot ja syntymän tarinoita kuusi naista heidän 20s, 30s ja 40s.