Milloin vauvat Roll Over?

Onnellista aikaa vauvan kanssa, kun kaatuessa ensimmäistä kertaa tulee yleensä yllätyksenä sekä vauva ja hänen vanhempansa, älä ihmettele jos Valsattu maha pian takaisin tulee yksi pikkuinen suosikki temppuja. Tiedättekö, yleensä milloin vauva kaatuessa? Kasvavien vahvuus sylissään, selkä ja niska, vauva alkaa löytää uusia tapoja liikkua hänen ruumiinsa, liikkuvan mukana. Muista pitää hänet turvassa hoitopöydälle ja muissa paikoissa, joissa kaikkia niitä jännittäviä uusia liikkeitä voi johtaa lasku tai muun vaaratilanteen.

Milloin vauvat Roll Over?

Jotkut vastasyntyneet todella vieritetään toiselle puolelle nukkua heidän ensimmäisinä päivinä, mutta useimmat vauvat näyttävät menettää mahdollisuuden vieritetään niiden sivut itsenäisesti ensimmäisen kuukauden kuluessa. 4 kuukauden iässä, pienokaisesi on kehittynyt riittävästi ylävartalon voimaa käyttää kätensä kuljettamaan itsensä ylös ja yli vatsa-asennossa hänen takaisin, yleensä tahattomasti seurauksena yksi hänen mini punnerruksia aikana masu aikaa. (Hän voi jopa osoittaa tätä kykyä jo 3 kuukautta.) Toimesta 6 kuukautta vanha, useimmat vauvat hallitsevat paitsi vatsa-to-back Roll, mutta myös päinvastainen back-to-vatsa liikkumavaraa.

Miten auttaa vauvaa Roll Over

Varmista vauva saa paljon masu aikaa auttaa häntä rakentamaan vahvuus selässään, kaula ja käsivarret, että hänen täytyy iso push kaatuessa. Sinun kannattaa aloittaa masu aikaa jo ensimmäisellä viikolla, munivat lapsellesi alaspäin poikki syliisi muutaman minuutin aikana hälytys hereillä aikoja. Kuten vauvan ensimmäinen kuukausi edetessä, auttaa pikku tutkimusmatkailija työskennellä tiensä jopa 15-20 minuuttia vatsa päivittäin (aina alla silmällä). Jos vauva on todella närkästyneitä olemisesta mahalleen, aloita lyhyempi istuntojen masu aika – yksi viiteen minuuttiin tepsiä – ja rakentaa vähitellen pidemmän masu-play istuntoja.

Toimintaa matto ärsyttävä leluja on suuri motivaatio auttaa vauvaa oppimaan kaatuminen. Kokeile asettaen “vatsa syötti” lähellä, jotta hän voi tavoitella sitä, mikä auttaa häntä rakentamaan käsivarteen voimaa ja voi johtaa myös puoli roll. (Puolimatkassa!) Harjoitellaan lempeä rulla puolelta toiselle ja sitten kiinni hänen takaisin voit näyttää kulta kuinka se tehdään – tai saada alas lattialle hänen keuliminen muutaman liikkuvan sotaharjoitukset itse.

Mitä ei syytä huoleen 

Kun vauva alkaa liikkuvan vatsa takaisin ja takaisin vatsa, saatat huomata, että hän alkaa kaatuessa hänen sänkyyn yöllä myös. Tämä ei ole huolestuttavaa, mutta asiantuntijat eivät suosittele jatkuvasti altistavat vauvoja nukkumaan selällään, vaikka ne eivät pysy tässä asennossa koko yön. Koska pikkuinen on kehittänyt voimaa ja liikkuvuutta vieritetään vatsa, hän kehitti myös kykyä aistia ongelmia, kun hän nukkuu – mikä tarkoittaa että hän on paljon vähemmän todennäköisesti jäädä kiinni asemaan, jossa hänen hengitys on heikentynyt. Kun 6 kuukauden iässä, hän on myös ohi riskialttiita vaiheessa SIDS, jonka huiput kun vauva on välillä 2 ja 4 kuukautta ennen tasaantumisesta.

Jos olet todella huolissaan vauva kaatuessa nukkumaan mahalleen, voit kokeilla tehdyn pikkuisesi alas hänen sänkyyn selälleen tai puolelta yksi hänen ojennettuina. Näin, jos hän heittää se todennäköisemmin kylkeen kädellään ulos edessä rintaansa – ja sitten hän tulee olemaan hieman vähemmän todennäköistä roll täysin kiinni vatsa koska tucks että käsivarren alla hänen.

Muista myös, että kaikki vauvat osuma kehityshäiriöitä virstanpylväitä kuten kaatuessa omassa tahdissaan ja omalla ajallaan. Saattaa kestää viikon masu aikaa ennen kuin vauva saa roikkua nousevat hänen käsivarret ja liikkuvan kiinni hänen selkäänsä, ja useita viikkoja enemmän ennen hän keksii miten työntää kätensä alla hänen kehonsa tai päänsä yli perua kiinni hänen vatsa. Vain antaa hänelle paljon mahdollisuuksia harjoitella, mieluiten huopa tai matto, joka pehmentää satunnaista (ja valitettavasti väistämätöntä) ryyppy, Bonk lattialle. Ja muista tarjota paljon kehuja, hurraavat ja rohkaisua kun pienokaisesi lopulta tekee hänen ensimmäinen läppä.

Mitä seuraavaksi Baby

Kun vauva saa roikkua kaatuessa ja nosto päätään, hän tulee pian istuallaan – ensin kädellä teiltä näin ilman apua. Sieltä hän voi aloittaa indeksointi tai jopa siirry seisomaan ja sitten kävelyä hänen omilla jaloillaan.