Mikä on napanuoraverestä pankki Yritykset

Johdon Veripankkien on hämmentävä kysymys. Monet vanhemmat saavat pommitetaan tietoa etsiessään päättää, jos napanuoraverestä pankki sopii heille. Ei voi olla tietoa, että yksityiset wire verensiirtotoiminnan yhtiöt, kuten Wire Viacord verenkiertoon rekisteri, eivät kertoa asti.  

Klo Americord uskomme tietoon vaihtoehtoja ja jakamaan tärkeitä tietoja, joiden avulla voit luoda paras valinta kasvavalle perheelle.

Nämä tosi vaiheessa sinun pitäisi tietää koskevat napanuoraverestä pankki:

  • Napanuoraverestä ei voi käyttää, jos luovuttaja (baby) sisältää samat geneettinen sairaus kuin vastaanottaja. Useimmat lanka veren rahoituslaitokset lasittuvat tätä, mutta on tärkeää ymmärtää, että kertoimet rautalangasta verta samasta lapsesta ovat paljon alhaisemmat kuin mahdollisuuksia käyttää niitä sisarus.
  • Yleensä napanuoraverestä voidaan soveltaa vain huolehtia lapsista jopa 65 kiloa. Tämä johtuu siitä, että yksinkertaisesti ole tarpeeksi kantasoluja keskimäärin yhden yksikön napanuoraverestä huolehtia aikuinen. Kautta Kaapeli verenkiertoon 2.0 -teknologiaa, olemme voineet kerätä jopa kaksi kertaa niin paljon kantasoluja kuin alalla keskimäärin. Saada enemmän kantasoluja pakenevan mahdollisuus ottaa kyky hoitaa joku myöhemmin elämässä.
  • Pohjois-Amerikan Pediatric Association vuonna 2008 ilmoitti, että lääkärit suosittelevat, että napanuoraverta lahjoitetaan sijaan pidetään yksityisesti perheen yksilöille. Suurista kannattajat koska tämä oli Joanne Kurtzberg, jotka hyötyivät tästä saamalla rahoitusta hänen avoin julkinen napanuoraverestä Standard Bank Duke School. Hän on sittemmin aloitti hänen oma kaapeli veren lainan tarjoaja kun tekee enemmän tutkimusta aivovaurio. Mielenkiintoista.