Mi köldökzsinórvér Pénzintézeti

Köldökzsinórvér bank egy zavaró kérdés. Sok szülő kap bombázzák információt, ha keres, hogy eldöntse, köldökzsinórvér banki jobb nekik. Lehetnek információkat saját vezeték vér banki társaságok, mint a Drót és Viacord véráramba Registry, nem engedi, hogy tudják, egészen mostanáig.  

Abban Americord hiszünk tájékozott lehetőségek és megosztás fontos információt, hogy segítsen megteremteni a legjobb választás a növekvő család.

Ezek igazi pont, amit érdemes tudni illetően köldökzsinórvér banki:

  • A köldökzsinórvér nem lehet használni, ha a donor (baby) tartalmazza ugyanazt a genetikai rendellenesség, mint a címzett. A legtöbb vezeték vér pénzintézetek máz alatt, de ez fontos megérteni, hogy az esélye a vezeték vér ugyanazon gyermek sokkal alacsonyabb, mint az esélye, használja őket a testvér.
  • Általában köldökzsinórvér csak akkor lehet alkalmazni, hogy vigyázzon a gyermekek akár 65 fontot. Ez azért van, mert egyszerűen nem elég őssejtek átlagosan egy egységet alkot a köldökzsinórvér vigyázni egy felnőtt. A mi Kábel véráramba 2.0 technológia, mi lett volna képes összegyűjteni akár kétszer annyi őssejtek az iparági átlag. Egyre őssejtek fokozódik az esélye, hogy képesek kezelni valaki később az életben.
  • Az észak-amerikai gyermekgyógyászati ​​Egyesület 2008-ban azt javasolta, hogy az orvosok azt javasolják, hogy a köldökzsinórvér adományozott helyett tartott bizalmas családi magánszemélyek. A főbb támogatói, mert ez volt Joanne Kurtzberg, akik profitáltak ebből a szerzés támogatás neki nyilvános köldökzsinórvér hagyományos bank a Duke Iskola. Azóta indult saját magán kábel vér kölcsön szolgáltató elvégzése után több kutatásra bénulás. Érdekes.