Lahko Jejte jogurt med nosečnostjo?

Če ste noseči, boste verjetno pogosto znajdete se spraševala, ali določeno živilo, ki jih po navadi jesti – je varen – ali so zdaj hrepenenje, da ste noseči. Jogurt je primer živila, da je v določenih omejitev, ne samo varno jesti, ampak ima tudi zdravstvene koristi za vas in vašega otroka.

Kaj Jogurt je

Jogurt je fermentirani mlečni izdelek, ki, ko je mleko gojili z nekaterimi, ki niso škodljive bakterije, kot je Lactobacillus acidophilus. Te bakterije prebavo sladkorja v mleku – še posebej, prebavljajo laktozo – za energijo, pojasnjujejo Drs. Reginald Garrett in Charles Grisham v svoji knjigi “biokemiji.” Ko ljudje prebavo sladkorja, ki bi odpadke izdelkov ogljikov dioksid in vodo, pri večini pogojev. Jogurt bakterije namesto da mlečne kisline, ki reagira z beljakovinami v mleku, ki proizvajajo kisel okus in kremasto teksturo.

jogurt Prehrana

Jogurt, saj je narejen iz mleka in mlečnih izdelkov, ima vse prehranjevalnih koristih mleka in nato nekaj. Tako kot mleko, jogurt vsebuje veliko kalcija, ki jih potrebujete, če ste noseči, ker ste dobavo svojega rastočega otroka s kalcijem za rast kosti, pojasnjujejo Heidi Murkoff in Sharon Mazel v svoji knjigi “Kaj lahko pričakujete, ko ste pričakovali. ” Jogurt vsebuje tudi beljakovine, ki vas in vaš otrok uporabi, da rastejo nove celice, in veliko vitaminov.

probiotiki

Bakterije v jogurtu so neškodljiva za ljudi: Oni ne morejo povzročiti okužbe. V bistvu, te bakterije dejansko pomaga pri prebavnih funkcijo in tako se včasih imenujejo “probiotiki.” Med nosečnostjo, vaš prebavni trakt upočasni povečati količino prehrane na voljo otroka, razložiti Murkoff in Mazel. To lahko poveča tveganje za zaprtje, ki lahko poveča tveganje za hemoroide. Jedo jogurt pomaga pri ohranjanju vaše prebava redna.

Zaskrbljenost

Obstajata dve vrsti jogurta, da se prepreči med nosečnostjo. Prvič, ker je vaš imunski sistem ni povsem funkcionalni, kot je običajno, bi se izognili jogurt, dosežen z nepasteriziranega mleka in mlečnih izdelkov, upoštevajte Drs. Michael Roizen Mehmet Oz, v svoji knjigi “Vi: imela otroka.” Ta jogurt lahko vsebuje škodljive bakterije. Drugič, ne jogurt polno maščob in drugih polno maščob mleka in mlečnih izdelkov: Ti viri mlekarne so preveč nasičenih maščob, ki je srce nezdravo in lahko vodi do prekomerne telesne teže nosečnost.

premisleki

Na splošno, jogurt je dober dodatek k vaši nosečnosti prehrani. Z nizkimi ali brez maščob vir mleka in mlečnih izdelkov, lahko pomaga zagotoviti dnevne zahteve za beljakovine in več vitaminov in mineralov in tudi energijo. Veliko-trgovina kupil znamk vsebujejo velike količine dodanega sladkorja ali koruzni sirup, tako da, če ste poskušali izogniti pridobivanje preveč teže med nosečnostjo, boste morda želeli kupiti navaden jogurt in sladkanje po svojem okusu s sadjem ali medom.