Kan jeg spise yoghurt Mens gravid?

Hvis du er gravid, har du sandsynligvis ofte finde dig selv spekulerer på, om en bestemt fødevare, som du typisk spiser – eller hungrer nu, at du er gravid – er sikkert. Yoghurt er et eksempel på en fødevare, der inden for visse begrænsninger, er ikke kun sikkert at spise, men også har sundhedsmæssige fordele for dig og din baby.

Hvad Yoghurt er

Yoghurt er et fermenteret mejeriprodukt, foretages, når mælk er dyrket med visse ikke-skadelige bakterier, som Lactobacillus acidophilus. Disse bakterier fordøje sukker i mælk – specifikt de fordøje laktose – for energi, forklarer Drs. Reginald Garrett og Charles Grisham i deres bog “Biokemi”. Når mennesker fordøje sukker, de gør affaldsprodukter kuldioxid og vand, under de fleste forhold. Yoghurt bakterier stedet gøre mælkesyre, som reagerer med proteiner i mælken, der producerer en sur smag og cremet konsistens.

Yoghurt Ernæring

Yoghurt, fordi det er lavet af mejeriet, har alle de ernæringsmæssige fordele af mælk og derefter nogle. Ligesom mælk, yoghurt er høj i calcium, som du har brug for, hvis du er gravid, fordi du leverer din voksende baby med calcium til at vokse knogler, forklarer Heidi Murkoff og Sharon Mazel i deres bog “Hvad de kan forvente, når du venter. ” Yoghurt indeholder også protein, som du og din baby bruger til at vokse nye celler, og mange vitaminer.

Probiotika

Bakterierne i yoghurt er ufarlige for mennesker: De kan ikke forårsage infektion. Faktisk faktisk disse bakterier hjælpe med fordøjelse og så kaldes også “probiotika.” Under graviditet, din fordøjelseskanalen langsommere at øge mængden af ​​ernæring til rådighed for din baby, forklarer Murkoff og Mazel. Dette kan øge din risiko for forstoppelse, hvilket kan øge din risiko for hæmorider. Spiser yoghurt hjælper med at holde din fordøjelse regelmæssig.

Bekymringer

Der er to typer af yoghurt at undgå under graviditet. For det første fordi dit immunsystem er ikke helt så funktionel som det normalt er, undgå yoghurt lavet med upasteuriseret mejeri, note Drs. Michael Roizen og Mehmet Oz i deres bog “Du: have en baby.” Denne yoghurt kan indeholde skadelige bakterier. For det andet, undgå fuldfed yoghurt og andre fuldfed mejeri: Disse kilder til mejeri har for meget mættet fedt, som er hjerte-usundt og kan føre til overskydende graviditet vægtøgning.

Overvejelser

Samlet set yoghurt er en god tilføjelse til din graviditet kost. Fra en kilde lav- eller fedtfri mejeriprodukter, kan det hjælpe med at give dit daglige behov for protein og flere vitaminer og mineraler, og giver også energi. Mange store- købte mærker indeholder store mængder tilsat sukker eller majssirup, så hvis du forsøger at undgå at tage for meget vægt under graviditeten, kan du købe yoghurt naturel og forsøde din smag med frugt eller honning.