Kan ik yoghurt te eten terwijl Zwanger?

Als je zwanger bent, heb je waarschijnlijk vaak jezelf afvragen of een bepaald voedsel dat je normaal eet – of snakken nu dat je zwanger bent – veilig is. Yoghurt is een voorbeeld van een levensmiddel dat, binnen bepaalde beperkingen, is niet alleen veilig om te eten, maar heeft ook voordelen voor de gezondheid voor u en uw baby.

Wat yoghurt

Yoghurt is een gefermenteerd zuivelproduct, gemaakt bij melk gekweekt met bepaalde niet-schadelijke bacteriën zoals Lactobacillus acidophilus. Deze bacteriën verteren de suiker in de melk – in het bijzonder, ze verteren lactose – voor energie, verklaren Drs. Reginald Garrett en Charles Grisham in hun boek “Biochemistry.” Wanneer mensen verteren suiker, ze maken de afvalproducten koolstofdioxide en water, onder de meeste omstandigheden. De yoghurt bacteriën plaats maken melkzuur, dat reageert met eiwitten in de melk, wat een zure smaak en romige textuur.

yoghurt Nutrition

Yoghurt, want het is gemaakt van zuivel, heeft alle van de voedingswaarde van melk en nog wat. Zoals melk, yoghurt is rijk aan calcium, die je nodig hebt als je zwanger bent, want je bent het leveren van uw groeiende baby met calcium om de botten groeien, uit te leggen Heidi Murkoff en Sharon Mazel in hun boek “Wat te verwachten als Je Verwacht. ” Yoghurt bevat ook eiwit, dat u en uw baby gebruiken om nieuwe cellen groeien, en veel vitaminen.

probiotica

De bacteriën in yoghurt zijn ongevaarlijk voor de mens: Ze kunnen niet een infectie veroorzaken. In feite zijn deze bacteriën daadwerkelijk helpen bij de spijsvertering en dus worden soms “probiotica.” Tijdens de zwangerschap, het spijsverteringskanaal vertraagt ​​de hoeveelheid voeding beschikbaar is naar uw baby, uit te leggen Murkoff en Mazel. Dit kan het risico op constipatie te verhogen, waardoor het risico op aambeien kan verhogen. Het eten van yoghurt helpt bij het houden van uw spijsvertering regelmatig.

Zorgen

Er zijn twee soorten yoghurt om te voorkomen dat tijdens de zwangerschap. Ten eerste, omdat het immuunsysteem is niet zo functioneel als het meestal is, vermijd yoghurt gemaakt met ongepasteuriseerde zuivelproducten, nota Drs. Michael Roizen en Mehmet Oz in hun boek “U: Het hebben van een baby.” Deze yoghurt kan schadelijke bacteriën bevatten. Ten tweede, vermijd volvette yoghurt en andere volvette zuivelproducten: Deze bronnen van zuivelproducten hebben te veel verzadigd vet, dat is hart-ongezond en kan leiden tot overmatige zwangerschap gewichtstoename.

overwegingen

Over het algemeen, yoghurt is een goede aanvulling op uw zwangerschap dieet. Vanuit een lage of niet-vette zuivel bron, kan het helpen uw dagelijkse eisen voor eiwitten en verschillende vitaminen en mineralen, en ook energie. Veel winkel koopt merken bevatten grote hoeveelheden toegevoegde suiker, glucosestroop, dus als je probeert te voorkomen dat het verkrijgen te veel gewicht tijdens de zwangerschap, wilt u misschien yoghurt te kopen en te zoeten naar uw smaak met fruit of honing.