Kan du spise østers mens du er gravid?

Under graviditeten, nogle fødevarer, som er sikre under normale omstændigheder være skadelige. En masse af gravide kvinder kan være bekymret for at tilføje visse fødevarer til deres kost, mens forventer, og østers er en af ​​dem. Men kan du spise østers, mens gravid?

Østers er en gourmet delikatesse, og det kan endda være en af ​​dine livretter nogensinde. Men er østers under graviditeten betragtes som sikkert?

Som i denne fase af dit liv, er du ansvarlig for dig selv og for barnet i livmoderen. Det er grunden til en sund livsstil er endnu mere vigtigt på dette tidspunkt. Så for at rydde dine tvivl på østers forbrug her er vores lille guide til dig.

Fordele ved Østers

Østers menes at være pakket med mange næringsstoffer, og deres forbrug menes at have mange sundhedsmæssige fordele. Nogle af dem er:

  • Østers er lav i kalorier, hvilket gør dem til et perfekt valg for dem, der forsøger at holde deres vægt i skak.
  • Østers er også lav i fedt og rig på protein. I virkeligheden er de en ideel magert kilde til protein, der skal føjes til kosten en gang imellem.
  • Østers er en glimrende naturlig kilde til zink. Bare en 3 ounce del menes at indeholde 67 mg zink, som er en af ​​de mange vigtige mineraler er nødvendige under graviditet.
  • Østers er også godt for dit hjerte. Den indeholder vigtige sunde mineraler, herunder omega 3-fedtsyrer, magnesium, kalium og vitamin E, som alle menes at reducere inflammation og sænke risikoen for hjertesygdom.

Mens østers er pakket med mange sundhedsmæssige fordele, kan det være gavnligt for en gravid kvinde, foreslår medicinske eksperter begrænser forbruget af denne fisk og skaldyr. Hvorfor?

Hvorfor Begræns Eating østers under graviditet?

Den tommelfingerregel, at gennemføre for sikker spise under graviditeten, er at undgå at bruge enhver animalsk kød, der er rå. Under kogt eller råt kød menes at indeholde mange bakterier, der kan føre til infektioner, og kan nogle gange krydser din placentabarrieren, sætte din voksende baby i fare.

 • Gravide kvinder har en undertrykt immunforsvar og østers (rå) menes at være en af ​​de mest almindelige årsager til fisk og skaldyr-relaterede madforgiftning. Rå østers under graviditeten, under nogen omstændigheder, er ikke-at foretrække.
 • Under kogte østers kan forårsage gastrointestinale problemer og kan også føre til alvorlige infektioner til din udviklende foster. Faktisk er det også menes at forårsage neurologiske skader og abort.
 • Kogte østers, på den anden side, har mange sundhedsmæssige fordele, og kan være moderat gavnligt at blive indtaget under graviditeten.

Sådan Forbruge Østers under graviditet?

Ernæringseksperter og eksperter anbefaler forbruget af østers i moderate mængder under graviditeten.

 • Rå østers skal undgås for enhver pris; dog kan kogte østers nydes hver gang i et stykke tid i løbet af andet trimester af graviditeten.
 • FDA anbefaler at begrænse mængden af ​​fisk og skaldyr under graviditeten som en masse fisk og andre skaldyr indeholder giftige kemikalier, der forårsager skade på ufødte barn.
 • Det er også tilrådeligt at undgå at bruge østers i de første og tredje trimester.
 • Sørg for, at alle de østers, som du spiser, er fuldt kogte (helst under dit tilsyn), og har en fast konsistens.
 • Det er også en god idé at forbruge østers og andre skaldyr eller animalske proteiner i deres friske form, i stedet for at gemme dem i køleskabet i nogle dage.

Hvis du har nogen bekymringer vedrørende forbruget af østers under graviditeten, kan du besøge din sundhedsplejerske. Seafood kan også interagere med visse medikamenter, så hvis du har taget nogle kosttilskud eller narkotika, kan du ønsker at diskutere det med din læge først.