Kako zanositi s PCOS hitro?

Tukaj je vprašanje, nekateri odgovor v zvezi s tem, kako zanositi s PCO hitro. i doma si statisfied z odgovorom.

kako zanositi s PCO hitro

vprašanje:

Bil sem diagnozo policističnih jajčnikov bolezni pred približno štirimi meseci. Moj fant in zdaj želijo zanositi. Ali lahko dobim noseča s tem sindromom? Ne želim uporabljati zdravijo zaradi neplodnosti

Odgovor št 1:

Da lahko zanosi s tem sindromom. Stara sem 26 let in so mi postavili diagnozo PCOS nazaj v letu 2000 sem bil off kontracepcijo, saj sem bil 18 let in nikoli ni zanosila. Zdravnik vedno poskušal, da me na to, da bi bila moja obdobje redno in sem zavrnil, ker sem želela otroke. Tudi jaz sem imela operacijo za odstranitev 41 ciste v letu 2001 in pristanišče morala imeti še enega še. Moje roke so bile nikoli redno. Prav tako sem poskusil metaformin še ni nosečnost. Potem januarja letos sem zanosila. Splav stopnja je 40%, za nekoga s PCOS, vendar sem metformin, da je moj OB priporoča, da se zmanjša tveganje in sem imel zdravstvene fanta ta september. Imel sem že sprejela otroke pred nekaj leti, ker sem menil, da ni upanja, in to samo zdelo, kot si ti nikoli ne bi imela svoje otroke, sem končno dal gor in da je, ko sem zanosila. Moj prvi znak nosečnosti je za boleče prsi. Tako, da glavo gor.

Odgovor št 2:

Pred kratkim so mi postavili diagnozo PCOS. Nisem našel tole do mojega moža in sem poskušal zanositi za 6 mesecev in niso bili uspešni. Moje roke so bile zelo neredno in se pojavljajo le na vsake 3 mesece, kot tudi druge simptome, vključno s prekomerno brado las, akne, in visoko raven testosterona. Bili smo na srečo mogli zamisliti s pomočjo kombinacije Provera Clomid, in metforminom, da je moj OB / ginekologija predpisano. Zaradi nerednih obdobij, Provera povzroča obdobje in Clomid in metformin dovoli mi, da ovulacije. Zasnovali smo na zelo prvem krogu! Zdaj sem 6 tednov noseča in bo še naprej jemati metformina v mojem prvem trimesečju na mojem OB / ginekologija, da pomaga pri preprečevanju spontani splav. Rekli so mi, da jih jemljejo metformin, bo moj tveganja znižala na isti% kot vse druge normalne ženske med nosečnostjo. Prosim, ne izgubite upanja. Jaz sem živi dokaz, da je mogoče! Godd sreče vsem!

Odgovor št 3:

sem bil diagnosticiran PCO približno 2 leti prav, in nikoli nisem šel in imel nobenih plodnost drog, sem imel pomoč od katerega koli zdravnika in septembra leta 06 sem ugotovil, da sem bil 2 in pol mesecev noseča, tako da je upanje, in edina stvar, ki sem lahko povem vsem, ki se borijo s PCO je visi tam je mogoče im dokaz, sem zdaj za zdravje 5 in 1/2 mesecev starega fantka. Edine spremembe, da sem nor je rezanje caffeen iz moje diete, ne soda ne kavarna, pravkar sem pil vodo za štiri mesece naravnost in bum Naslednja stvar, ki sem vedela, da sem noseča! Faktor stres tudi postaviti velik zvitek v zanositvijo, dekleta si morate, da se sprostite in uživajte v seksu dont razmišljati o zanositvijo. tako več vode manj caffeen in uživajte v seksu! ampak imam vprašanje, če lahko kdorkoli pomoč mi z njim, smo poskušam imeti še enega otroka (ja vem, da je kmalu), vendar se bo prav tako težko imeti drugega otroka, kot je bil prvi? mimogrede je trajalo 6 let, da sem končno zamisliti.

Odgovor št 4:

Sem bil diagnosticiran s PCOS v 05 ‘, ko vidim strokovnjaka za plodnost. Sem imel 3 prejšnje nosečnosti sam, brez pomoči zdravnika, v razponu od 6 let, da je vse končalo s spontanim splavom. Končno zdravnik sem videl mi postavili diagnozo PCOS in me dal na metforminom, baby asparin, Carb brezplačno prehrano in plodnostjo posnetkov, saj sem samo ovulacije nekajkrat na leto zaradi PCOS. V tretjem krogu, sem zasnoval in me je dal na progesteone med drugim Meds, da mi pomaga držati nosečnost. Medtem ko je bilo težko, in skoraj sem ga izgubil pri 7 tednih in končal na bedrest skoraj celotno nosečnost, sem zdaj ponosna mati zelo zdravo 6 mesecev starega dečka. Jaz sem tudi težaven za drugo, saj sem slišala, da imajo tisti, ki imajo težave s plodnostjo lažje čas zanositve po naravni drugič okoli. Vso srečo in vodenje težaven.

Odgovor št 5:

Pravkar sem dobil diagnozo PCOS pred nekaj tedni. Pravkar sem dobil laparoskopija surgergy narediti, ker so me cevi zamašen in sem imela ciste na mojih jajčnikov. Jaz bi zelo priporočam videli OB / ginekologija. Moj mož in sem se potrudil, 7 mesecev in na koncu sem šel na gyno samo za preverjanje up. Thats ko je našel ciste. Vesel sem, da sem storil. Sicer nisem imel nobene možnosti za zanositev. On se bo mi dajanje na plodnost Meds, da mi pomaga ovulacije. Upam, da to vam pomaga, veliko sreče vam želim!

Odgovor 6:

Id radi delili zelo pozitivne izkušnje z metforminom. Mi diagnosticirali PCOS po zelo nepravilnih obdobja in brez ovulacije ciklov. Sem že delal redno in je zdravo telesno težo. Moj mož in sem se potrudil za zelo dolgo časa, da zamisliti in so začeli izgubljati upanje. Začel sem ob metformin 1500 mg na dan. Našel sem ga, ne da bi Rx (moj prijatelj delež z mano to kodo * METF4PREG *, ga lahko Google.) Sem doživel blago želodcu nelagodje in nobenih drugih stranskih učinkov. Prvi mesec je bil moj dolžina cikla prerežite na pol in drugega meseca, sem noseča! Nikoli nisem mislil, da bo prišel dan, da vidim pozitiven test nosečnosti. Sem nadaljeval metformin po mojem prvem trimesečju in imamo zdaj odlično fantka. Držite glavo gor in ga preizkusite … Tako sem hvaležen, da sem!

Upam, da tisti, vse odgovor lahko statisfied vaše vprašanje.