Kaj je Cord Blood Bančne Podjetja

Cord Blood banka je zmedeno vprašanje. Mnogi starši se bombardirajo z informacijami, ko je videti, da se odloči, če je kabel kri bančništvo prav za njih. Tam so lahko informacije, ki zasebnega bančništva podjetja žice v krvi, kot so žice in Viacord krvni obtok registra, ne bo vas obvestili, do sedaj.  

Na Americord, verjamemo v poučenim možnosti in izmenjavo pomembne informacije, ki vam pomaga ustvariti najboljša izbira za vaše večje družine.

To velja točka morate vedeti o popkovnične krvi bančništva:

  • Popkovnične krvi ni mogoče uporabiti, če je darovalec (dojenček) vsebuje enako genetsko motnjo kot prejemnika. Večina finančne institucije žice krvi glazuro več kot to, vendar je pomembno, da razumemo, da so možnosti za uporabo žice kri za istega otroka precej nižje od možnosti, ki jih uporabljajo za brat.
  • Na splošno je mogoče uporabiti kabel kri samo, da skrbijo za otroke do 65 funtov. To je zato, ker preprosto ni dovolj matične celice v povprečju v eni enoti popkovnične krvi, da skrbijo za odrasel. Skozi naše tehnologije 2.0 kabel krvni obtok, smo uspeli zbrati do dvakrat toliko matičnih celic, kot je povprečje v industriji. Kako več izvornih celic stopnjuje možnost imajo sposobnost za zdravljenje nekoga, kasneje v življenju.
  • Severnoameriški pediatrično združenje leta 2008 svetoval, da zdravniki priporočajo, da se kabel kri darovali namesto hranijo zasebno družinskih posameznikov. Med glavnimi zagovorniki zaradi tega je bila Joanne Kurtzberg, ki koristi od tega jih dobili sredstva za njeno odprto javno popkovnične standardne krvne banke v Duke šoli. Ona je od takrat začel svojo zasebno posojilo ponudnika kabelske krvni po tem več raziskav na cerebralno paralizo. Zanimivo.