Ideális életkor Terhesség

Soha a történelemben van a nőknek csak a maximális összeg felett a termékenység és a családtervezés lehetőség, ha már ma is. A könnyen bebocsátást fogamzásgátlás, valamint a széles körben rendelkezésre álló reprodukciós technológiák, párok dönteni, mikor szeretném kezdeni a szeretteiket.
De igen, hogyan működik pontosan egy pár termékenységét változást az idő múlásával? Nézzük megérteni.


Termékenység A 20 éves kor

Egy nő a legtermékenyebb, és szintén a legjobb esélye a terhesség a saját 20-as. Ő a legjobb mennyiséget minőségű tojás nyitott neki ebben a szakaszban a saját életében. Akkor valószínűleg rendelkezik egy alacsony kockázatú terhesség és az egészséges baba az esetre, ha szállítani az Ön 20s. Egyre több nő manapság választó késleltetni a házasság és / vagy a terhesség, amíg már létrehozott karrier és így sokkal biztonságosabb anyagilag. De az 20-as ideje minimum Start gondolkodás merül fel reprodukciós célokat. Szeretnél gyerekeket? Csak, hogy hány? Ha érti szeretne egy háztartásban, és ezért nem belsejében egy komoly kapcsolatot, akkor érdemes gondolkodni fagyasztás a tojásokat. Ez a technológia kivesszük a biztosítékot a terhesség. De akkor rendelkeznek a legtöbb tojást az Ön számára abban a pillanatban az életben.

Fertility on age of 30

A woman’s fertility begins to decline beginning in her own 30s, with a far more significant decline following the age of 35. Each month, there’s merely a 20 percent chance of pregnancy for any woman in her own 30s, based on the American Society for Reproductive Medicine (ASRM ).
The risk for miscarriage and genetic abnormalities also begins to rise after age 35. You may face more complications with your pregnancy and / or during delivery. Your doctor might also recommend additional screening and testing for you personally and baby. Egg freezing remains an option with your 30s, however you will likely not have the ability to freeze as much eggs as the ideal woman in her own 20s. You may will require through multiple cycles in an effort to freeze a very good quantity of eggs.

Fertility on age of 40

There‘s a steep decline inside the ability of the woman to obtain pregnant naturally in her own 40s. Albeit all of us understand that woman who got pregnant at 44 years of age, this doesn’t happen very often.
Women face a better percentage of difficulty getting pregnant every year after age 35. Actually, based on the ASRM, a woman has merely a 5 percent chance of pregnancy each month once she turns 40.
Once we see celebrities getting pregnant with their mid to late 40s, we might not know about the specifics. They may need skilled multiple cycles of in vitro fertilization (IVF ), or perhaps have used an egg donor to obtain pregnant.
It’s also crucial to recognize that pregnancy and delivery gets harder like a woman ages. Women may need health issues that make getting pregnant dangerous also.
Medical conditions like gestational diabetes and preeclampsia tend to be more common in older women. Additional testing and monitoring could be had the need to look out for potential complications.

Male Fertility

Once we’ve discussed female fertility with the ages, you’re probably curious exactly what happens to men as they simply get older. A man’s fertility does decline as he gets older. However this process happens later, usually around age 60. Men also notice a decline in sexual functioning as they simply age. The sperm cells in an older man are very likely to have genetic abnormalities than those of the younger man. This doesn’t mean that the man in her 60s or 70s can’t father children. But it may be a bit more difficult.

When you should Get Help

Itt az ideje, hogy felfedezzék a termékenységi szakértő esetén egy nő, hogy alatta van a 35 év nem terhes egy éven belül. Amennyiben a nő több mint 35 nem terhes hat hónapon belül, ő kell látni az orvosa. Párok, ismert genetikai betegségek vagy bárki, aki már több vetélése is szüksége van, hogy ellenőrizze az orvos

 

vagy termékenységi szakértő.

Buktatók
Tehát mi a legnagyobb idő, így terhes? Nos, ez az Ön számára. Gyermekek drágák, és ez nem ésszerűtlen türelmesen várni, amíg nem érzi jobban bízik a karrierjét és a pénzügyek indulni épület szeretteit. De ez fontos megérteni, hogy a túl hosszú várakozás hajlamosak, hogy ez nagyon nehéz, és talán lehetetlen megszerezni terhes.