Hvornår Babyer Roll Over?

Glad tid med din baby, mens rullende over for første gang normalt kommer som en overraskelse for både baby og hendes forældre, skal du ikke blive overrasket, hvis rullende fra mave til at bakke snart bliver en af ​​din lille ens foretrukne tricks. Kender du normalt hvornår barnet rulle over? Med voksende styrke i sine arme, ryg og nakke, er din baby begynder at opdage nye måder at flytte sin krop, rullende inkluderet. Sørg for at holde hende sikker på puslebordet og andre steder, hvor alle de spændende nye bevægelser kan resultere i et fald eller andre farer.

Hvornår Babyer Roll Over?

Nogle nyfødte vil faktisk rulle ind på den ene side til at sove i deres allerførste dag, men de fleste babyer synes at miste evnen til at rulle ind på deres sider uafhængigt inden for den første måned. Ved 4 måneders alderen, vil dit barn have udviklet tilstrækkelig styrke i overkroppen til at bruge sine arme til at fremdrive sig op og over fra maven ned position på ryggen, som regel som en utilsigtet følge af en af ​​hendes mini armbøjninger under mave tid. (Hun kan endda vise denne evne så tidligt som 3 måneder.) Ved 6 måneder gamle, de fleste babyer har mestret ikke kun mave-to-back roll, men også det modsatte back-to-mave manøvre.

Hvordan man kan hjælpe din baby Roll Over

At sikre dit barn får masser af mave tid hjælper hende opbygge styrken i hendes ryg, nakke og arme, hun har brug for den store indsats for at rulle over. Du ønsker at starte mave tid så tidligt som den første uge, om dit spædbarn med forsiden nedad på tværs skødet i et par minutter under alert vaagne perioder. Som barns første måned skrider frem, hjælpe din lille opdagelsesrejsende arbejde sig op til 15 til 20 minutter på hendes mave hver dag (altid under din vågent øje). Hvis dit barn er virkelig forarget over at være på hendes mave, starte med kortere sessioner af mave tid – én til fem minutter vil gøre det trick – og bygge gradvist til længere mave-play sessioner.

En aktivitet måtte med forjættende legetøj er stor motivation for at hjælpe din baby med at lære at rulle over. Prøv at placere nogle “mave lokkemad” i nærheden, så hun kan nå til det, som vil hjælpe hende opbygge arm styrke og kan også resultere i en side rulle. (Halvvejs der!) Øve en blid rulle fra side til side og derefter på ryggen kan du vise din kæreste, hvordan det gøres – eller komme ned på gulvet med hende at vise et par rullende manøvrer dig selv.

Hvad man ikke at bekymre sig om 

Når dit barn begynder at rulle fra mave til tilbage og fra tilbage til mave, kan du opleve, at hun begynder at rulle over i sin vugge om natten, også. Dette er ikke en grund til bekymring, selv om eksperter anbefaler, at du fortsætter med at sætte babyer til at sove på ryggen, selv om de ikke forblive i denne stilling hele natten. Fordi dit barn har udviklet styrke og mobilitet til at rulle ind på hendes mave, hun også udviklet evnen til at sanse problemer, når hun sover – hvilket betyder, at hun er langt mindre tilbøjelige til at blive fanget i en position, hvor hendes vejrtrækning er kompromitteret. Efter 6 måneders alderen, hun er også forbi den højrisiko-scene for vuggedød, som topper når barnet er mellem 2 og 4 måneder før aftrapning.

Hvis du er virkelig bekymret for dit barn rullende over at sove på hendes mave, kan du prøve om din lille én ned i hendes krybbe på ryggen eller siden med en af ​​hendes arme forlænges. Denne måde, hvis hun ruller det er mere sandsynligt, at være på siden med sin arm ud foran hendes bryst – og så hun vil være lidt mindre tilbøjelige til at rulle helt ned på hendes mave, fordi den putter, at armen under hende.

Husk også, at alle babyer ramt udviklingsmæssige milepæle som rullende over i deres eget tempo, og i deres egen tid. Det kan tage uger af mave tid, før dit barn får hænge af skubbe op på hendes underarme og oprulning på ryggen, og mange uger mere, før hun finder ud af, hvordan man kan putte hendes arm under hendes krop eller over hovedet til at rulle tilbage på hende bug. Bare giv hende masser af muligheder for at øve, helst på et tæppe eller en måtte, der vil afbøde lejlighedsvis (og desværre uundgåelige) noggin-Bonk på gulvet. Og sørg for at tilbyde masser af ros, Hepper og opmuntring, når din lille en endelig gør hende første flip.

Hvad er det næste til Baby

Når barnet bliver hænge af rullende over og løfte hovedet, vil hun snart sidde op – først med en hånd fra dig, så uden hjælp. Derfra kan hun begynde at kravle, eller endda springe til stående op og derefter gå på egne ben.