Hvordan bli gravid med PCOS raskt?

Her et spørsmål og noen svar relatert til hvordan å bli gravid med PCOS raskt. Jeg hjemmet du statisfied med svaret.

hvordan å bli gravid med PCOS raskt

Spørsmål :

Jeg ble diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom omtrent fire måneder siden. Kjæresten min og jeg nå ønsker å bli gravid. Kan jeg bli gravid med dette syndromet? Jeg ønsker ikke å bruke fertilitetsbehandling

Svar No 1:

Ja du kan bli gravid med dette syndromet. Jeg er 26 år gammel og jeg ble diagnostisert med PCOS tilbake i 2000. Jeg hadde vært av prevensjon siden jeg var 18 og aldri ble gravid. Legen prøvde alltid å sette meg på den for å gjøre min periode regelmessig og jeg avslo fordi jeg ønsket barn. Jeg har også hatt en operasjon for å fjerne 41 cyster i 2001 og har ikke måtte ha en annen ennå. Mine perioder var aldri vanlig. Jeg har også prøvd metaformin fremdeles ingen graviditet. Deretter januar i år fikk jeg gravid. Abort satsen er 40% for noen med PCOS, men jeg tok metformin at min OB anbefales for å redusere risikoen og jeg hadde en helse gutt i september. Jeg hadde allerede adoptert barn for noen år siden, fordi jeg hadde følt det var noe håp, og det virket som du ville jeg aldri ha mine egne barn, jeg til slutt ga opp, og det er da jeg ble gravid. Min første tegn på graviditet var såre bryster. Så, holde hodet opp.

Svar No 2:

Jeg ble nylig diagnostisert med PCOS. Jeg fant ikke dette ut til min mann og jeg hadde prøvd å bli gravid i 6 måneder og var mislykket. Mine perioder var svært uregelmessig og skjer bare hver 3. måned, samt andre symptomer som overdreven haken hår, acne, og et høyt testosteronnivå. Vi var heldigvis i stand til å bli gravid ved hjelp av en kombinasjon av Provera, Clomid, og Metformin at min OB / GYN foreskrevet. På grunn av den uregelmessige perioder, Provera induserte en periode og Clomid og Metformin tillater meg å eggløsning. Vi unnfanget på den aller første syklus! Jeg er nå 6 uker gravid og vil fortsette å ta Metformin hele mitt første trimester per min OB / GYN å hjelpe i forebygging av abort. Jeg ble fortalt at ved å ta Metformin, vil risikoen min senkes til samme% som alle andre normale kvinne under graviditet. Vennligst ikke miste håpet. Jeg er levende bevis på at det er mulig! Godd Lykke til alle sammen!

Svar No 3:

Jeg ble diagnostisert med PCOS ca 2 år siden også, og jeg gikk aldri og hadde noen fruktbarhet narkotika, jeg hadde ingen hjelp fra noen lege og september 06 jeg fant ut at jeg var to og en halv måneder gravid, så det er håp, og det eneste som jeg kan fortelle alle som sliter med pCOS er henge der det er mulig im bevis, jeg har nå en helse 5 og en 1/2 måned gamle gutten. De eneste endringene som jeg hadde gal var klippe caffeen ut av kostholdet mitt, ingen brus ingen cofee, jeg bare drakk vann i fire måneder rett og bam neste tingen jeg visste at jeg var gravid! Den stressfaktor legger også en stor rull i å bli gravid, jenter du trenger bare å slappe av og nyte sex ikke tenke på å bli gravid. slik at flere vann mindre caffeen og nyte sex! men jeg har et spørsmål om noen kan hjelpe meg med det, vi tryin å ha en annen baby (ja jeg vet det er snart), men det kommer til å være like vanskelig å ha en andre barn som det var den første? forresten det tok 6 år for meg å endelig bli gravid.

Svar Nei 4:

Jeg ble diagnostisert med PCOS i 05′ mens du ser en fruktbarhet spesialist. Jeg hadde hatt 3 tidligere svangerskap på min hånd, uten hjelp fra en lege, i et spenn på 6 år som endte opp med abort. Endelig legen jeg ble seende diagnostisert meg med PCOS og sette meg på Metformin, baby asparin, en carb diett, og fruktbarhet skudd siden jeg bare har eggløsning et par ganger i året på grunn av PCOS. På den tredje runden, jeg unnfanget og hun satte meg på progesteone blant de andre meds å hjelpe meg å holde svangerskapet. Mens det var vanskelig, og jeg mistet ham nesten på 7 uker, og endte opp på bedrest nesten hele svangerskapet, er jeg nå den stolte mor til et veldig sunt seks måneder gammel baby boy. Jeg er også prøver for en annen siden jeg har hørt at de med fertilitetsproblemer har en enklere tid å bli gravid naturlig andre gang rundt. Lykke til og holde prøver.

Svar No 5:

Jeg fikk diagnosen PCOS for noen uker siden. Jeg fikk en laparoskopi surgergy gjort fordi me rør var tett og jeg hadde cyster på mine eggstokkene. Jeg vil sterkt anbefale å se en ob / gyn. Min mann og jeg prøvde i 7 måneder, og til slutt gikk jeg til gyno bare for en sjekk. Dvs da han fant cyster. Jeg er glad jeg gjorde. Ellers hadde jeg ingen sjanse for å bli gravid. Han kommer til å være å sette meg på fruktbarhet meds å hjelpe meg eggløsning. Håper dette hjelper deg, lykke til deg!

Svar No 6:

Jeg ønsker å dele en svært positiv erfaring med Metformin. Jeg ble diagnostisert med PCOS etter meget uregelmessig menstruasjon og anovulatoriske sykluser. Jeg har allerede jobbet ut regelmessig, og var en sunn vekt. Min mann og jeg prøvde for en svært lang tid å bli gravid, og var begynt å miste håpet. Jeg begynte å ta Metformin 1500mg per dag. Jeg fant det uten Rx (min venn dele med meg denne koden * METF4PREG *, kan du google det.) Jeg opplevde mild ubehag i magen, og ingen andre bivirkninger. Den første måneden, min syklus lengde ble kuttet i to og den andre måneden, jeg ble gravid! Jeg trodde aldri den dagen skulle komme at jeg ville se en positiv graviditetstest. Jeg fortsatte Metformin gjennom min første trimester, og vi har nå en perfekt liten gutt. Hold hodet opp og gi den en prøve … Jeg er så takknemlig for at jeg gjorde!

Håper de alle svar kan statisfied spørsmålet ditt.