Hvad er ledning blod bank Virksomheder

Navlestrengsblod bank er en forvirrende emne. Mange forældre bliver bombarderet med information, når man ser at beslutte, om navlestrengsblod banking er rigtigt for dem. Der kan være oplysninger, som private ledning blod bank selskaber, ligesom Wire og Viacord blodbanen Registry, vil ikke lade dig vide, indtil nu.  

Hos Americord, vi tror på informerede muligheder og i at dele vigtige oplysninger til at hjælpe dig med at oprette det bedste valg for din voksende familie.

Disse sande punkt, du bør vide om navlestrengsblod bankvirksomhed:

  • Navlestrengsblod kan ikke anvendes, hvis donoren (baby) indeholder den samme genetisk lidelse som modtager. De fleste ledning blod finansielle institutioner glasur over dette, men det er vigtigt at forstå, at oddsene for at bruge wire blod for samme barn er meget lavere end chancerne for at bruge dem til en søskende.
  • Generelt kan navlestrengsblod kun anvendes til at tage sig af børn op til 65 pounds. Dette er fordi der simpelthen ikke er nok stamceller i gennemsnit i en enkelt enhed af navlestrengsblod til at tage sig af en voksen. Gennem vores Kabel blodbanen 2.0-teknologi, har vi været i stand til at samle op til dobbelt så mange stamceller som gennemsnittet i branchen. Kom flere stamceller eskalerer chancen for at have evnen til at behandle en person senere i livet.
  • De nordamerikanske Pædiatrisk Association i 2008 opmærksom på, at læger anbefaler, at navlestrengsblod blive doneret i stedet for holdt privat til familie individer. Blandt de store fortalere på grund af dette var Joanne Kurtzberg, der profiterede af dette ved at få finansiering til hendes åbne offentlige navlestrengsblod standard bank på Duke School. Hun har siden startede sin egen private kabel blod lån udbyder efter at gøre mere forskning på cerebral parese. Interessant.