Hva er ledningen blod banktjenester selskaper

Cord Blood bank er en forvirrende sak. Mange foreldre blir bombardert med informasjon når du ønsker å avgjøre om ledningen blod banktjenester er riktig for dem. Det kan være informasjon som private ledningen blod banktjenester selskaper, som Wire og Viacord blodet registeret, vil ikke fortelle deg, før nå.  

På Americord, tror vi på informerte alternativer og dele viktig informasjon for å hjelpe deg å skape det beste valget for din voksende familie.

Disse gjelder punkt du bør vite om ledningen blod banktjenester:

  • Ledningen blod kan ikke brukes dersom donor (baby) inneholder den samme genetisk lidelse som mottaker. De fleste ledningen blod finansinstitusjoner glasur over dette, men det er viktig å forstå at oddsen for å bruke ledningen blod for det samme barnet er mye lavere enn sjansene for å bruke dem for et søsken.
  • Vanligvis kan ledningen blod bare brukes til å ta vare på barn opp til 65 pounds. Dette er fordi det rett og slett ikke nok stamceller på i en enkelt enhet av ledningen blod for å ta vare på en voksen. Gjennom vårt Kabel blodet 2.0-teknologi, har vi vært i stand til å samle opp til dobbelt så mange stamceller som gjennomsnittet i bransjen. Få flere stamceller eskalerer sjansen for å ha muligheten til å behandle noen senere i livet.
  • Den nordamerikanske Pediatric Association i 2008 oppmerksom på at leger anbefaler at ledningen blod bli donert istedenfor holdt privat for familien individer. Blant de store talsmenn på grunn av dette var Joanne Kurtzberg, som profit ut av dette ved å få finansiering for sin åpne offentlige ledningen blod standard bank ved Duke School. Hun har siden startet sin egen private kabel blod lån leverandør etter å gjøre mer forskning på Cerebral Parese. Interessant.