Hva er den beste Fruktbarhet piller for å bli gravid Fast?

Når du prøver å bli gravid fort, det er faktisk flere Fruktbarhet piller for å bli gravid raskt. Disse pillene er svært nyttig og har en ganske høy suksessrate. Mens noen av dem er bare tilgjengelig fra legen din, er det andre som du kan finne over-the-counter.

En ting å huske på er at noen av de reseptbelagte alternativer har bivirkninger å være bekymret. For eksempel er det mer sannsynlig at du vil ha tvillinger når du tar reseptbelagte fruktbarhet piller. Med naturlig over-the-counter piller kan du unngå dette problemet. Men over-the-counter alternativene vanligvis ta lengre tid enn reseptbelagte versjoner.

Her er noen av de mest populære alternativene å huske på.

Clomid

Denne pillen er stor for kvinner som ikke har eggløsning regelmessig (eller i det hele tatt). Målet i Clomid er å stimulere kroppen til å produsere egg. Under behandlingen vil du ta en pille for hver av fem dager før du begynner å prøve å bli gravid. Dette hjelper kroppen til å produsere egg, og gir deg en bedre sjanse for å bli gravid raskt.

Primrose Oil

En annen populær over disk fruktbarhet pillen er Primrose olje. Dette er en fantastisk element som bidrar til å skape slimet i livmorhalsen som er fruktbar og sunn. Sunn cervical mucus kan hjelpe en kvinne fortelle når hun har eggløsning og vil hjelpe sædcellene komme til der det er ment å gå.

Dong Quai

Dette er også et alternativ for kvinner som ønsker å gå den naturlige ruten når det gjelder fruktbarhet piller. Denne behandlingen har vært brukt i århundrer for å forbedre den reproduktive helsen til en kvinne, og kan hjelpe henne å bli gravid enklere. Det finnes en rekke urter som ligner på Dong Quai, og du kan finne at legen din har mange andre forslag også.

prenatal vitaminer

Overraskende, kan til og med prenatal vitaminer hjelpe deg å bli gravid. Sammen med dette, de også hjelpe deg å øke din sunne og bygge opp næringsstoffer barnet trenger i de første ukene etter at den er unnfanget. Dette er ekstremt lett å finne, og de fleste av alternativene inneholder omtrent samme utvalg av ingredienser, men du vil ønske å se på kombinasjonen av ingredienser for å være sikker på at du får riktig mengde folsyre. Det er foreslått at du tar minst 400 mcg hver dag.

Disse er alle noen av fruktbarhet piller du kan ta for å hjelpe deg å bli gravid raskt. Sørg for å diskutere dem med legen din for å finne ut hvilken er det beste alternativet for deg. Du bør også diskutere eventuelle medisinske tilstander som kan påvirkes når du tar disse typer kosttilskudd samt eventuelle bekymringer for bivirkninger.