Hogyan teherbe esni után 40

Nem tagadom, az esélye a teherbe esés is jóval alacsonyabb, mint most ők is csak néhány évvel ezelőtt. Miután 45, a szakértők azt mondják, hogy ez szinte lehetetlen, hogy terhes segítségével saját tojást.

Ugyanakkor, sok 40-plus nők nem teherbe esni, néhány felhasználásával termékenységi kezelések és néhány nem. És lehet, hogy előnyöket vár, hogy a gyermekek – mind az Ön és gyermeke.

Terhesség bármely életkorban vannak előnyei és hátrányai. Megnéztük a termékenységi szakemberek, pénzügyi tanácsadás, kapcsolat guruk és a 40-valami anyukák, hogy reális kép alakuljon ki, milyen érzés, hogy egy gyermek a 40-es.

Előnyök a várakozás, hogy a gyerekek

Vannak határozott előnye van a szülő, ha idősebb:

 • Te tapasztaltabb. Talán a legnagyobb előnye, várva, hogy a gyermekek is, hogy volt idő, hogy nő, és látni a világot. Te valószínűleg sokkal biztonságosabb és kényelmesebb anyagilag a karrierjét. Ez valószínű, Ön és partnere volt az esélye, hogy megismerjék egymást, a különböző körülmények között, ami lehet egy szilárd alapot növelni a család.
 • Te okosabb. Van némi bizonyíték arra, hogy az idősebb anyák, általában képzettebbek, mint a fiatal anyák és hogy bölcsebb szülői döntéseket. Ők is inkább a szoptatásra, és megfelelően közzétett tanulmány a Journal of the American Dietetikus Szövetség , hogy egészségesebb táplálkozási döntéseket a gyermekek számára, mint a választott egész gyümölcsöt helyett édességet, vagy cukros italokat.
 • Te nagyobb anyagi biztonságban. Várakozás, hogy a gyermekek is vannak pénzügyi előnyöket. Egy amerikai tanulmány megállapította, hogy a nő keresete növeli 9 százalékos minden évben ő elhalasztja a gyermekvállalást.
Mit meg OB-Gyn akarom, hogy tudja, mielőtt elindul a terhes?

A család és a házasság terapeuta Denver, Colorado, úgy véli, hogy a legjobb idő, hogy a gyerekek a te késő 20-as évek elején 30-as évek, de ő is úgy látja, pluszok párok, akik várnak: „A szülők a 40-es gyakran jobban összpontosított a gyermekek, mint a fiatalabb szülők,”mondja. „Már volt ideje utazni, és a széles körű tapasztalatokat, mielőtt a gyerekek. Ezek kisebb anyagi nyomás és inkább»ott volt, kész, hogy«hozzáállását a bulizás és a 60 órás munkahét.”

Egy anya öt és értékesítési igazgatója a San Francisco Marriott, azt mondja, hogy ő már 41 kevesebb energiát szokott, de a másik viszont egy bölcsebb és türelmesebb szülő.

„Az Ön 20-as és 30-as években az, hogy inkább túl nagy nyomást magad, mint a szülő,” mondja. „Azt hiszed, hogy lesz egy katasztrófa, ha a dolgok nem mennek, csak jobb. Ha nincs ideje, hogy vesz egy találmány előtt egy születésnapi party, például, ha hangsúlyozni róla. Mint egy idősebb szülő, találok dolgokat nem zavar annyira.”

A gyakorlati megvalósítás szintjén, „amikor egy szülő a 20-as és késel a munkából, akkor kerülni a munkát, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy nem lesz képes fizetni a bérleti díjat,” mondja. „Most már munkát és anyagi biztonságot. Én sokkal nyugodtabb.”

Ha komolyan akarjuk tudni, hogyan lehet terhes, megtalálja a videót itt .

Hátrányai próbál teherbe esni, miután 40

Elhalasztása szülői komoly problémákat okozhat:

 • Lehet, hogy egy nehéz idő szerzés terhes. A legnagyobb hátránya, hogy halogatja a terhesség, amíg a 40-es jelentős: Nehezebb teherbe esni a hosszabb ideig várni. Ennek oka, hogy a tojás kínálat jelentősen csökken, ahogy öregszel, és az idősebb tojás nagyobb valószínűséggel kromoszóma probléma, növelve a vetélés kockázatát, és a születési rendellenességek.

  „Van egy meredek csökkenése a termékenység a 40-es,” mondja Julia Johnson, meddőségi specialista elnökének és a szülészeti és nőgyógyászati osztályának UMass Memorial Medical Center. „Az esély, hogy terhes a 41 sokkal jobbak, mint azok a 43.”

A tanulmány az orvosi folyóiratban Fertility and sterilitás megerősíti Johnson pontot. A kutatók azt találták, hogy a 40 éves női beteg meddőség volt 25 százalék a teherbeesés esélyét segítségével saját tojást. De a kor 43 hogy számot csökkent 10 százalékkal, 44 általa zuhant 1,6 százalék. A nők körében, akik még teherbe esni, a vetélés aránya 24 százalék 40 évesek 38 százaléka 43 évesek, és 54 százalék a 44 évesek.
Termékenység szakértő James Goldfarb azt mondja, hogy ő közben 30 éve a területen, soha nem látott egy nőt teherbe vele saját tojást éves kor után 46. „Ez olyan, mint vásárol egy lottószelvény,” mondja. „Igen, valaki nyer minden alkalommal egy darabig, de akkor nem banki rajta.”

Használata donor petesejtet növeli az esélyeket, hogy terhes, és jelentôsen szerint Goldfarb, hogy ez hogyan legtöbb idős híresség anya csinálja – akár elismerik, akár nem. „Az a tény, hogy nem beszélnek róla nyíltan nem egy igazi kár, hogy más nők,” mondja. „Kapunk legalább egy páciens havonta, aki jön a hamis reményben, hogy ő is teherbe segítségével saját tojást.”

 • Te sokkal valószínűbb, hogy egy nehéz terhesség. Terhességi szövődmények másik aggodalomra ad okot. Az a 40-es te sokkal nagyobb valószínűséggel alakul ki a problémákat, mint a magas vérnyomás és a cukorbetegség a terhesség ideje alatt, valamint a méhlepény problémák és szülési komplikációk.
 • Te nagyobb a kockázata a kis vagy koraszülött baba. Nők a 40 évnél idősebb, nagyobb valószínűséggel szállít alacsony születési súlyú vagy koraszülött baba. Halvaszületés árak is magasabbak, és a tanulmányok azt mutatják, hogy a gyerekek született az idősebb anyák nagyobb lehet a kockázata az 1. típusú diabétesz és a magas vérnyomás (bár ez az összefüggés nem erős).
 • Az Ön partnere spermáját régebbi is. Ne feledkezzünk meg a partnere: Bár a férfiak fizikailag képes vallanak a gyerekeket a saját 60-as és 70-es még a spermium minősége romlik az életkorral. Az idősebb férfiak sperma nagyobb arányban genetikai hibák, mint a fiatalabb férfi sperma. Az elmúlt években a vizsgálatok arra utaltak közötti kapcsolatok az apa életkora és a géntechnológiával kapcsolatos betegségek, mint például a Down-szindróma, skizofrénia és az autizmus spektrum zavar.
 • Lehet törzs a pénzügyeit. Még egy dolog, hogy tartsa szem előtt: Vannak pénzügyi előnyöket vár, hogy a gyerekek, de lehet, hogy kötelezettségek is. „Ha vár, akkor valószínű, hogy tovább kell dolgoznunk, hogy az idősebb életkor, az egy dolog”, mondja Marnie Azner, pénzügyi tervező Morris Plains, New Jersey-ben.
  „Akkor még a pénzügyi felelősség, amikor sok a barátok kezdik nyugdíjba” Azner mondja. „Ha nem lett félretéve pénz a nyugdíjra mostanáig ez lesz, hogy még nehezebb megtenni, miután a gyerekek. Más dolog, egyre drágább is, mint az életbiztosítási és az egészségügy. Végül, ha gondja terhes, a költségek a termékenység kezelések valóban összeadódnak.”

Az esélyek terhes a 40-es évek

Csaknem fele 40 év feletti nők termékenységi problémák szerint a Centers for Disease Control and Prevention.

Van körülbelül 5 százalékos eséllyel teherbe egyetlen ovulációs ciklus szerint a vezető termékenységi szakértő Sherman Silber igazgatója, a meddőség Center St. Louis a Szent Lukács Kórházban Missouri és a szerző négy bestseller termékenység könyvek, beleértve Hogyan teherbe esni .

A 40, az esély a teherbe esés egy éven belül mintegy 40-50 százaléka, míg a nő derekán 30-as, aki egy 75 százalékos esélyt. Életkor szerint 43, a nő esélye a terhesség zuhan 1 vagy 2 százalék.

Miért a meredek drop-off? Silber azt mondja, hogy ez mind a tojásokat. Amikor eléri a pubertás, a tojást közötti szám 300.000 és 500.000, és utána elveszíti körülbelül 13.000 tojást egy évben. Az évek során ez a folyamatos csökkenése tojás kínálat hagyja körülbelül 25.000 tojást 37 éves – a korban, hogy egybeesik a meredek csökkenés a termékenységet.

„A kor 43, te tényleg a végén a tojás kínálat,” Silber mondja, „és a terhesség esélyét karcsú.”

Vetélés árak kezdenek egekbe szöknek az a 40-es is. 40, az arány 34 százalék, és ez emelkedik 53 százalék kor 45. A kockázat terhességi komplikációk, mint például a magas vérnyomás és a terhességi diabétesz, növeli után 35, és folyamatosan nő a 40-es.

Az esély a genetikai problémák is ugrik, ahogy öregszünk: 40-nél, az esély a teherbe esés egy gyermek Down-szindróma az egyik 100; 45 ez az egyik a 30. Mivel a kockázata genetikai problémák életkorral növekszik, a szakértők azt javasolják, hogy rutinszerűen nők a 40-es már részletezett magzati szűrővizsgálatok, mint a sejtek szabad magzati DNS vérvizsgálatot, korszerű ultrahang, magzatvíz, vagy chorion biopszia.

Az anyák több mint 40 is van egy közel 50 százalék az esélye, amelynek császármetszés eredményeként szállítási komplikációk. Incidensek az alacsony születési súly és a halva született csecsemők is magasabbak.

Egy nagyon pozitív tény az Ön oldalán: Tekintettel a számos új asszisztált reprodukciós technológiák (ART) módszerekkel már elérhető, nincs jobb alkalom a történelemben, hogy megpróbál teherbe esni, mint egy idősebb anya. Bár az in vitro megtermékenyítés (IVF) sikerarány jelentősen csökkenni, amikor a nők használják saját tojás után 35 éves kor, a siker esélyét a donor petesejtet továbbra is magas a terhesség aránya mintegy 50 százalék a nők révén késő 40-es.

A nők esetében a 40-es, akik tojásokat asszonynak 20s vagy 30s, a vetélés kockázatát, és kromoszóma probléma összhangban van a kor a tojás donor.

Hogyan teherbe esni után 40

Annak érdekében, hogy magát a legjobb esélyt a normális terhesség és az egészséges baba, fontolóra vesz néhány fontos lépés , mielőtt megpróbálta elképzelni. Olvassa el az alábbi tippeket, hogy segítsen felkészülni a terhességre.

Ha a 40-es évek elején, az egészségügyi szolgáltató valószínűleg utalja be a termékenységi szakértő, ha nem terhes, miután a gyakori (körülbelül két-három alkalommal egy héten) a védekezés nélküli szex akár hat hónapig.

Mások tanácsot látva egy szakember azonnal – különösen, ha vannak konkrét oka lehet, hogy nehezen teherbe, mint a szabálytalan vagy kimaradt időszakok, peteérés nehézségek, vagy problémái vannak a partner spermáját.

A legtöbb szakember kezdeni ezzel megvizsgálja, hogy van egy probléma, ahogy a petefészkek működését. Aztán megnézem az problémái vannak a petevezető a partner sperma.

Ha nincs ilyen problémákat találnak, akkor valószínű, hogy a meddőség a kortól és a csökkenő tojás minősége. Az orvos tájékoztatni fogja Önt a lehetőségeket az Ön egyéni körülményeket.

További életkor és a termékenység, olvassa el a cikkeket teherbeesés a 20-as és 30-as években. Plusz, nézd meg a prekoncepció és a születési történetek hat nő a 20-as, 30-as, 40-es és a.