Ha Do Babák Roll Over?

Boldog idő a baba, miközben borulás először általában jön a meglepetés mind a baba és a szülei, ne lepődj meg, ha görgős has vissza hamar az egyik a kicsi kedvenc trükköket. Tudja, általában mikor a baba felborulása? Az egyre nagyobb erőt a karjában, a hát és a nyak, a baba kezdik felfedezni új módjait mozgó testét, gördülő tartalmazza. Ügyeljen arra, hogy ő biztonságban a pelenkázó és más helyeken, ahol minden az izgalmas új mozdulatokat vezethet esés vagy egyéb veszéllyel járhat.

Ha Do Babák Roll Over?

Egyes újszülöttek valóban legurulni az egyik oldalon aludni legelső napokban, de a legtöbb baba úgy tűnik, hogy elveszti a képességét legurulni az oldalukra függetlenül az első hónapban. 4 hónapos korban, a kicsi lesz kifejlesztett elegendő felsőtest erejét kell használni a karját meghajtásához magát, és több mint a hasra helyzetben a hátára, általában nem kívánt eredmény az egyik lány mini fekvőtámasz közben has időben. (Az is lehet bizonyítani ezt a képességet már 3 hónap alatt.) 6 hónapos, a legtöbb gyermek már elsajátította nemcsak a has-to-back tekercs hanem a fordított back-to-hasán manőver.

Hogyan segít a babának Roll Over

Ügyelve a baba rengeteget pocakját idő segít neki építeni az erőt a hátán, a nyak és a karok, hogy ő lesz szükség a nagy lökést felborulása. Azt akarja, hogy indul a has időben már az első héten, a lerakás csecsemő arccal lefelé az egész öledbe néhány percig alatt éber éber időszakok. Mivel a baba az első hónapban előrehaladtával segít a kis felfedező munka vele egészen 15-20 perc pocakját minden nap (mindig az Ön éber). Ha a baba nagyon felháborodott, hogy a hasát, kezdje rövidebb ülések a pocakját idő – 1-5 perc lesz erre a célra – és épít fokozatosan hosszabb has-play ülés.

Egy tevékenység mat kínzó játékok nagy motiváció, hogy segít a baba tanulni felborulása. Próbálja meg néhány „hasa csali” a közelben, így ő elérheti érte, ami segít neki építeni kar erejét, és azt is eredményezheti, oldalsó roll. (Félúton!) Gyakorlás gyengéd tekercs egyik oldalról a másikra, majd a hátára segítségével mutatják kedvesének, hogyan kell ezt csinálni – vagy feküdj a földre vele, hogy megmutassák néhány gördülő manőverek magát.

Mit ne aggódjanak 

Ha a baba elkezd görgős hasa vissza és vissza hasa, akkor előfordulhat, hogy ő kezd borulás az ő kiságyban éjjel is. Ez nem ad okot aggodalomra, bár a szakemberek nem javasoljuk, hogy továbbra is tegye babák aludni a hátukon, akkor is, ha nem marad ebben a helyzetben minden éjjel. Mivel a kicsi kifejlesztette az erő és mobilitás legurulni a pocakját, ő is kifejlesztette azt a képességét, hogy érzékelje a baj, amikor alszik – ami azt jelenti, ő sokkal kevésbé valószínű, hogy lesz csapdába esett egy helyre, ahol lélegzik sérül. Miután 6 hónapos korban, ő is már a magas kockázatú szakaszban SIDS, melynek csúcsa, amikor a baba 2 és 4 hónap előtt elvékonyodó ki.

Ha nagyon aggódik a baba borulás aludni a hasán, megpróbálkozhat a lerakás kicsi le az ő kiságyban a hátára vagy oldalára az egyik lány karját. Így, ha ő dob ez sokkal valószínűbb, hogy az oldalra a karját maga előtt mellét -, majd ő lesz valamivel kevésbé valószínű, hogy roll teljesen rá pocakját, mert redő a kar alóla.

Vegye figyelembe azt is, hogy minden csecsemő hit fejlődési mérföldkövek, mint borulás saját üteme, és a saját idejében. Ez eltarthat hetes has időt, mielőtt a baba kap a nyitjára felveri alkarján és a gördülési hátára, és több hét előtt még ő kitalálja, hogyan behajt a karját az ő teste, vagy a feje fölött, hogy állítsa vissza rá neki has. Csak adj neki sok lehetőséget gyakorolni, lehetőleg egy takaró, vagy egy matt, amely tompítja az alkalmi (és sajnos elkerülhetetlen) noggin-bonk a padlón. És biztos, hogy kínálnak sok dicséret, éljenzés és bátorítást, amikor a kicsi végre teszi az első fedelet.

Mi a következő baba

Miután a baba kap a nyitjára borulás és felemelte a fejét, ő hamarosan felült – először egy kézzel van, akkor segítség nélkül. Onnan ő indulhat mászik, vagy akár ugorjon állva, majd séta saját lábán.