Cum a ramane insarcinata cu PCOS repede?

Aici o întrebare și unele răspuns referitoare la modul de a obține gravidă cu PCOS rapid. Am acasă vă statisfied cu răspunsul.

cum să obțineți gravidă cu PCOS rapid

Întrebare:

Am fost diagnosticat cu Ovarele boala ovariană în urmă cu aproximativ patru luni. Prietenul meu și vreau acum să concepe. Pot ramane insarcinata cu acest sindrom? Nu vreau să folosesc un tratament de fertilitate

Raspuns nr 1:

Da, puteți obține gravidă cu acest sindrom. Am 26 de ani si am fost diagnosticat cu PCOS din nou în 2000. Am fost oprit de control al nașterii de când aveam 18 ani și nu a rămas însărcinată. Doctorul a încercat mereu să mă pun pe ea pentru a ajuta la a face perioada mea obișnuită și am refuzat pentru că am vrut copii. Am avut prea o intervenție chirurgicală pentru a elimina 41 de chisturi în 2001 și a trebuit să aibă havent încă un altul. perioadele mele nu au fost niciodată regulat. Am încercat, de asemenea metaformin încă nici sarcina. Apoi, luna ianuarie a acestui an, am rămas însărcinată. rata de avort spontan este de 40% pentru cineva cu acest sindrom, dar am luat metformin ca OB meu recomandat pentru a reduce riscul și am avut un băiat de sănătate în septembrie. Am adoptat deja copii în urmă cu câțiva ani, pentru că am simțit nu a existat nici o speranță și tocmai părea ca și cum tu n-ar fi proprii mei copii, în cele din urmă am renunțat și că este atunci când am rămas însărcinată. Primul meu semn de sarcina a fost sânii inflamat. Deci, ține capul sus.

Raspuns nr 2:

Am fost recent diagnosticat cu acest sindrom. Nu am găsit asta până când soțul meu și am fost încercarea de a concepe timp de 6 luni și au avut succes. perioadele mele au fost foarte neregulate și apar numai la fiecare 3 luni, precum si alte simptome, inclusiv excesivă a părului bărbie, acnee, și un nivel ridicat de testosteron. Am fost din fericire capabili să conceapă cu ajutorul unei combinații de Provera, Clomid și metformina, care OB meu / GYN prescris. Din cauza perioadelor neregulate, Provera a indus o perioadă și Clomid și metforminei mi-a permis să ovula. Am conceput pe primul ciclu! Sunt acum 6 săptămâni gravidă și va continua să ia Metformin pe parcursul primului trimestru de sarcina mea pe OB meu / ginecolog pentru a ajuta la prevenirea avort spontan. Mi sa spus că, prin luarea Metformin, riscul meu va fi redus la aceeași% ca orice altă femeie normală în timpul sarcinii. Vă rugăm să nu-și piardă speranța. Sunt dovada vie că este posibil! noroc godd pentru toată lumea!

Raspuns nr 3:

Am fost diagnosticat cu PCOS în urmă cu aproximativ doi ani, de asemenea, și niciodată nu a mers și a avut nici medicamente de fertilitate, am avut nici un ajutor de la un medic și septembrie 06 am aflat că am fost luni 2 și jumătate gravidă, astfel încât nu există speranță, și singurul lucru care i se poate spune toată lumea că se luptă cu PCOS este atârna acolo, este posibil dovada IM, acum am o sănătate 5 și o lună jumătate băiețel. Singurele modificări pe care am avut nebun a fost tăierea caffeen din dieta mea, nu suc nici cafea, eu doar a băut apă timp de patru luni drepte și bam următorul lucru pe care am știut că a fost gravidă! Factorul de stres loc, de asemenea o rola mare in obtinerea gravide, fetele trebuie doar să se relaxeze și să se bucure de sex dont cred despre obtinerea gravidă. atât mai multă apă mai puțin caffeen și bucurați-vă de sex! dar am o întrebare, dacă cineva mă poate ajuta cu ea, suntem Încerci să avem un alt copil (Da, știu că este în curând), dar este că va fi la fel de dificil de a avea un al doilea copil așa cum a fost primul? prin modul în care a fost nevoie de 6 ani pentru a concepe mine în cele din urmă.

Raspuns nr 4:

Am fost diagnosticat cu sindrom la 05′ , în timp ce văd un specialist de fertilitate. Am avut 3 sarcini anterioare, pe cont propriu, fără ajutorul unui medic, într-un interval de 6 ani, care a terminat tot cu avort spontan. În cele din urmă doctorul am fost să mă vedeți diagnosticat cu acest sindrom si ma pus pe Metformin, copilul asparin, o dieta fara carbohidrati, si fotografii de fertilitate, deoarece am ovula doar de câteva ori pe an, din cauza PCOS. În a treia rundă, am conceput și ea mi-a pus pe progesteone printre alte medicamentele să mă ajute să dețină sarcina. În timp ce era greu, și aproape l-am pierdut la 7 săptămâni și a ajuns pe bedrest aproape tot timpul sarcinii, eu sunt acum mama mândru de un băiat în vârstă de 6 luni foarte sănătos pentru copii. Sunt, de asemenea, încerc un altul de când am auzit că cei cu probleme de fertilitate au un timp mai ușor obtinerea gravidă în mod natural a doua oară în jurul valorii. Mult noroc și păstrarea încercând.

Raspuns nr 5:

Tocmai am fost diagnosticata cu PCOS acum câteva săptămâni. Tocmai am primit un surgergy laparoscopie de făcut, deoarece tuburile mi-au fost înfundate și am avut chisturi pe ovare mele. foarte aș recomanda văd o OB / ginecolog. Soțul meu și am încercat timp de 7 luni, și în cele din urmă m-am dus la ginecologul doar pentru o vizită de control. Asta e atunci când a găsit chisturi. Mă bucur că am făcut-o. Altfel, am avut nici o sansa de a ramane insarcinata. El va fi ma pune pe medicamentele de fertilitate să mă ajute ovula. Sper că acest lucru vă ajută, noroc pentru tine!

Raspuns nr 6:

Id-ul dori să vă împărtășesc o experiență foarte pozitivă cu metformin. Am fost diagnosticat cu sindrom după perioade foarte neregulate și cicluri anovulatorii. Am lucrat deja în mod regulat și a fost o greutate sanatoasa. Soțul meu și am încercat de foarte mult timp pentru a concepe și au început să-și piardă speranța. Am început să iau 1500mg Metformina pe zi. L-am găsit fără Rx (partea mea prieten cu mine acest cod * METF4PREG *, puteți Google.) Am prezentat disconfort gastric ușoară și fără alte efecte secundare. Prima lună, lungimea mea ciclu a fost tăiat în jumătate și a doua lună, am rămas însărcinată! N-am crezut că va veni o zi că voi vedea un test de sarcină pozitivă. Am continuat Metforminul prin primul meu trimestru de sarcină și acum avem un băiat perfect pentru copil. Ține capul sus și să încerc … Sunt atât de recunoscător că am făcut-o!

Sper ca toate cele de răspuns pot statisfied întrebarea ta.