Ce este Cord Blood bancare Companii

Banca Cord Blood este o problemă confuz. Mulți părinți se bombardați cu informații atunci când caută pentru a decide daca bancar sangele din cordonul ombilical este potrivit pentru ei. Pot exista informații că societățile bancare de sânge de sârmă privat, cum ar fi sârmă și Viacord Registrul fluxul sangvin, nu va lăsa să știi, până acum.  

La Americord, noi credem în opțiuni în cunoștință de cauză și în schimbul de informații importante pentru a vă ajuta să creați cea mai bună alegere pentru familia ta tot mai mare.

Aceste punct de adevărat ar trebui să știți cu privire la servicii bancare de sânge din cordonul ombilical:

  • Sangele din cordonul ombilical nu poate fi utilizat în cazul în care donatorul (copilul) conține aceeași tulburare genetică ca destinatar. Cele mai multe instituții financiare de sânge de sârmă glazura peste acest lucru, dar este important să înțelegem că șansele de a folosi sânge de sârmă pentru același copil sunt mult mai mici decât șansele de a le utiliza pentru un frate.
  • In general, sangele din cordonul ombilical poate fi aplicat numai pentru a avea grijă de copii de până la 65 de lire sterline. Acest lucru se datorează faptului că pur și simplu nu sunt suficient de celule stem, în medie, într-o singură unitate de sânge din cordonul ombilical pentru a avea grijă de un adult. Prin tehnologia noastră de cablu 2.0 fluxul sangvin, am fost în măsură să colecteze de până la de două ori mai multe celule stem ca media industriei. Noțiuni de bază mai multe celule stem escaladează sansa de a avea capacitatea de a trata pe cineva mai târziu în viață.
  • America de Nord Asociatia Pediatric din 2008 recomandă ca medicii recomanda ca să fie donat sânge din cordonul ombilical in loc de tinut privat pentru persoane fizice de familie. Printre cele mai importante susținătorii acest lucru, deoarece a fost Joanne Kurtzberg, care a profitat de acest lucru prin obtinerea de finantare pentru deschis publicului din cordonul ombilical standard de banca de sange ei la Duke School. Ea a început de când propriul ei sânge furnizor de împrumut cablu privat după ce face mai multe cercetări privind Paralizie Cerebrală. Interesant.