Când copii se rostogolească peste?

timp fericit cu copilul, în timp ce rostogolirea pentru prima dată, de obicei, vine ca o surpriză atât pentru copil și părinții ei, nu fi surprins dacă rulare de la burta la spate în curând devine unul dintre trucurile micutul tau favorit. Știi, în mod normal, atunci când fac copilul rostogoli? Cu puterea tot mai mare în brațe, spate și gât, copilul începe să descopere noi modalități de mișcare a corpului ei, de rulare inclus. Asigurați-vă că să o păstreze în siguranță pe masa de schimbare și în alte locuri în care toate aceste noi mișcări interesante ar putea duce la o scădere sau alte pericole.

Când copii se rostogolească peste?

Unii nou-nascuti va rula de fapt, pe de o parte să doarmă în primele lor zile, dar cei mai multi copii par să-și piardă capacitatea de a se rostogolească pe laturile lor, în mod independent, în prima lună. Până la vârsta de 4 luni, o mica ta va fi dezvoltat suficient de puternic în partea superioară a corpului de a folosi arme ei de a se propulsa în sus și peste din poziția-burta în jos pentru spate, de obicei, ca un rezultat neintenționat al unuia dintre mini ei push-up-uri în timpul burtă de timp. (Ea poate demonstra chiar și această capacitate cât mai devreme de 3 luni.) Până la 6 luni, majoritatea bebelusilor au stapanit nu numai rola burta-la-spate, dar, de asemenea, back-to-burta manevra invers.

Cum să ajute Pat RAsTURNARE

Asigurându-vă că copilul devine suficient timp burta ajută să construiască puterea în spate, gât și brațe că ea avea nevoie de apăsare mare să se rostogolească peste. Veți dori să înceapă timp de burtă cât mai devreme în prima săptămână, de stabilire copil cu fața în jos peste poala ta pentru câteva minute, în timpul perioadelor de veghe de alertă. Ca luna copilului primul progreseaza, ajuta la mica ta Explorer locul său de până la 15 la 20 de minute pe burta ei în fiecare zi (mereu sub ochi vigilent). În cazul în care copilul este într-adevăr indignat de a fi pe burta ei, începe cu sesiuni mai scurte de timp de burta – unul până la cinci minute va face truc – și de a construi treptat la sesiuni de burta-play mai lungi.

O saltea de activitate cu jucării tantalic este o mare motivație pentru a ajuta copilul să învețe să se rostogolească peste. Încercați să plasați unele „momeală burta“, în apropiere astfel încât ea poate ajunge pentru ea, care va ajuta sa construi puterea brațului și poate duce, de asemenea, într-o rolă laterală. (Jumătatea drumului!) Practicarea o rola ușor de la o parte în alta și apoi pe spate vă permite să afișați iubite cum se face – sau de a lua în jos pe podea cu ea pentru a scoate în evidență câteva manevre de rulare tine.

Ce nu vă faceți griji Despre 

Odată ce copilul începe de rulare de la burtă spre spate și de la spate la burtă, s-ar putea găsi că ea începe să rostogolirea în pătuțul ei pe timp de noapte, de asemenea. Acest lucru nu este un motiv de îngrijorare, deși experții vă recomandăm să continuați să pună copiii sa doarma pe spatele lor, chiar dacă acestea nu stau în această poziție toată noaptea. Pentru ca micutul tau a dezvoltat puterea și mobilitatea să se rostogolească pe burta ei, ea a dezvoltat, de asemenea, capacitatea de a sesiza probleme atunci când ea doarme – ceea ce înseamnă că e mult mai puțin probabil să devină prins într-o poziție în care respirația este compromisă. După vârsta de 6 luni, ea este, de asemenea, trecut de faza de mare risc pentru SIDS, care atinge un vârf atunci când copilul este între 2 și 4 luni înainte de scăderea dozei.

Dacă sunteți cu adevărat îngrijorat copilul rostogolindu sa doarma pe burta ei, s-ar putea încerca de stabilire ta un pic în jos în pătuțul ei pe spate sau pe o parte cu unul dintre brațele extinse. În acest fel, în cazul în care ea role este mult mai probabil să fie pe partea cu brațul ei în fața pieptului ei – și apoi ea va fi mai puțin probabil să se rostogolească pe deplin pe burta ei, deoarece ea intră perfect brațul sub ea.

Amintiți-vă, de asemenea, că toți copiii lovit etapele de dezvoltare cum ar fi rostogolirea în ritmul lor propriu, și în propriul lor timp. Aceasta poate dura săptămâni de timp burta inainte copilul sa primeasca atarna de a impinge pe antebrațe și rulare pe spate, și multe săptămâni mai înainte de a da seama cum să Tuck brațul sub corpul ei sau deasupra capului ei să se rostogolească înapoi pe ea burtă. Dă-i o mulțime de oportunități de a practica, de preferință, pe o pătură sau o saltea care se va amortiza ocazional (și, din păcate, inevitabil) noggin-Bonk pe podea. Și asigurați-vă că pentru a oferi o mulțime de laudă, aplauze și de încurajare atunci când micuțul face în cele din urmă primul ei flip-.

Ce urmează pentru copii

Odată ce copilul devine atarna de rulare peste si ridicarea capului ei, ea va fi în curând ședința în sus – mai întâi cu o mână de la tine, atunci fără ajutor extern. De acolo, ea poate începe crawling, sau chiar de a sări în picioare și apoi mersul pe propriile-i picioare.