Alaptat Pat Diaree

Culoare și mirosind dulce și nu pare să hassle copil . Eu știu copilul alăptat să reacționeze la un singur lucru mama lui a trebuit să mănânce sau să bea. este atât de demn de aer în căutarea pentru orice modificări care apar în mod convingător asociate cu alimente specifice și a vedea dacă oprirea le face o distincție. Dacă da, asigurați – vă pentru a dezbate observațiile dumneavoastră , împreună cu podiatrist copilului.

Dar, în cazul în care copilul dumneavoastră este aproape 5 luni și este alaptat exclusiv. El face de obicei i poo lichid foarte masiv în fiecare zi , care este , astfel , lichidul întotdeauna iese scutecelor lui. Este, deci demn de a fi difuzat în căutarea pentru orice modificări care apar în mod convingător asociate cu alimente specifice și a vedea dacă oprirea le face o distincție.

Dacă da, asigurați – vă pentru a dezbate observațiile dumneavoastră , împreună cu podiatrist copilului. Dar, în cazul în care copilul dumneavoastră este de aproape four.5 luni și este alaptat exclusiv. El face de obicei i poo lichid foarte masiv în fiecare zi , care este , astfel , lichidul întotdeauna iese scutecelor lui. Este, deci demn de a fi difuzat în căutarea pentru orice modificări care apar în mod convingător asociate cu alimente specifice și a vedea dacă oprirea le face o distincție.

Dacă este așa,face anumite pentru a dezbate observațiile dumneavoastră , împreună cu podiatrist copilului. Dar, în cazul în care copilul este trist, nu hrănire bine sau pare rău, sau în cazul în care a existat o altă modificare în comportamentul său obișnuit și starea de spirit, atunci el ar putea avea o infecție a intestinului și Lejeritatea intestinelor. Lejeritatea infecțioasă a intestinelor de obicei devine mai mare cu nici unul de tratament, de obicei , cu cinci sau șapte zile o dată cu debut; cea mai preocupare este deshidratarea.

Una dintre cele mai simple moduri în care să aibă grijă de asociereeste de a continua alăptarea copilului. Prea de obicei , mamele se spune de care au nevoie pentru a preveni alăptează un copil cu lejeritatea a intestinelor. acest lucru este de multe ori nu recomandare judicioasă , deoarece alăptarea este faptul că cele mai bune datorită păstrarea copilul are Lejeritatea intestinelor, ea va face caca de două ori sau de trei ori , poate , suma maximă tradițională, astfel conta ce număr scutece murdare ea are peste fiecare zi și controleze ei starea de spirit generală și bunăstarea.

Dacă crezi că e de fapt un potențial pentru un caca copil alăptat este slăbit , dar în vrac este normal? podiatrist copilului. Dar, în cazul în care copilul este trist, nu hrănire bine sau pare rău, sau în cazul în care a existat o altă modificare în comportamentul său obișnuit și starea de spirit, atunci el ar putea avea o infecție a intestinului și Lejeritatea intestinelor.

Lejeritatea infecțioasă a intestinelor de obicei devine mai mare cu nici unul de tratament , de obicei , cu cinci sau șapte zile o dată cu debut; cea mai preocupare este deshidratarea. una dintre cele mai simple moduri în care să aibă grijă de asociere este de a continua alăptarea copilului. Prea de obicei , mamele se spune de care au nevoie pentru a preveni alăptează un copil cu lejeritatea a intestinelor. acest lucru nu este de multe ori recomandarea judicioasă , deoarece alăptarea este faptul că cele mai bune datorită păstrarea copilul în a fi examinat , astfel , ea va exclude alte cauze posibile, cum ar fi alergiile alimentare.

Aceste recomandări odată ce ejecție sau imprecizie a intestinelor este prezentă în copilul alăptat sunt după cum urmează: În ceea ce privește produsele alimentare comune, care ar putea avea un efect asupra modelului pooping unui copil alăptat lui, este Lejeritatea intestinelor, este, fără îndoială, ca urmare a unor abdomen rezonabil bug-ul, care de obicei nu pot fi tratate cu medicamente și ar trebui să treacă departe proprie.