13 viikkoa raskaana Ultraääni

Mitä odottaa 13 viikkoa raskaana

Kuva yllä on 13 viikkoa raskaana ultraääni. Maitohammasta odottaa purkauksen hetkellä tässä vaiheessa on täysin luotu. Kehittämällä imee refleksi, kun vauva alkaa imee peukaloa. Kehitysmaiden luukudoksen jatkuu – tulevaisuuteen luut lapsen, jolloin toimivaltainen ääriviivat leuka ja nenä. Suolet on rikastunut mikroflooran ja kuidut, jotka toteuttavat tärkeä tehtävä on ruuansulatuksen elintarvikkeiden saatujen äiti, sijoitetaan vatsaonteloon.

Rintaa lapsi alkaa nousta vaikutuksen alaisena kasvavan kalvon. Haima mukautetaan primaaristen insuliinia. Sikiön väistämättä saa paino, joka on jo yhtä suuri kuin 20 grammaa.

Naisten organismi odotetaan mahdolliset epämiellyttävät ongelmat koskevat rinnastaminen kulutetaan elintarvikkeiden valmistuksessa ja jotka ovat onnistuneet ärtyneisyys ja itkuisuus, tunteet hälytyksen ja huolta. Usein ei-toivottu satelliitin tämän kauden raskaana tytöt ovat lukot aiheuttama muutos toiminnan vuoksi jatkuvasti kasvava kohtu jättäen alle paikka suolistossa.

On välttämätöntä kyllästää jokapäiväistä ruokavaliota monimutkaisia ​​vitamiineja, macrocells ja kivennäisaineita. Merilevät, appelsiinit, leseet vehnästä ituja, sokerijuurikkaan, tuore omenat joka kompleksi edistää selventää suoliston mikroflooran on myös hyödyllinen. Jos syntynyt ongelmia suolisto eivät onnistu ratkaistaan ​​erikoisruokavaliota, on tarpeen käydä gastroenterologist.

Mitä tapahtuu lapsen

Kun ensimmäinen raskauskolmanneksen on mahdollista kohdentaa useita piirteitä kehityksen sisäisten ja ulkoisten elinten lapsi:

 • lisämunuaisten yhdessä haima hankkeen insuliinia;
 • Tuki- kehittää jatkuvasti;
 • alimentary käynnistyy pilkkomalla lapsivesi vedet niellä sikiön;
 • ulkoiset sukuelimet on eriytetty, on mahdollisia määritelmiä tulevan sukupuolen
 • potentiaaliset maitohampaat ovat jo laittaa yhdessä äänellä laitteeseen;
 • pieni sydän pystyy kuljettamaan kaksikymmentäkolme litraa verta päivässä
 • muodostaa ominainen ulkoinen ääriviivat, ja kiitos vahvistui kehittämiseen luuainetta runko kasvaa aktiivisen hinnat edistäville pääkokoja.

Sphere emotionaalinen ja henkinen fetation :

 • fyysinen aktiivisuus sikiön esitetty aktiivinen ennen synnytystä herättää tulee koordinoida ja järjestetty;
 • sikiö alkaa vastaamalla ulkoisen ärsyttäviksi: lämpötilan muutos, virtaa valon voimakkuutta, intonaation ääni- ja äidin kosketuksen;
 • unta vie vähemmän aikaa;
 • aromin herkkyys näkyy laskemisesta tulevaisuuden gastronominen mieltymyksiä lapsen takia osoitus kiinnostus erilaisia ​​tuotteita, joiden äidin luo päivittäistä ruokavaliota;
 • toisen raskauskolmanneksen sikiö on oppinut nielemään, haukotus, se on luonut imee refleksi. Vauva pystyy vastaamaan tekijät ulkopuolelta, ilmaista tunteita kuten hymy tai irvistys tyytymättömyyttä.

On korkea aika luoda vahva emotionaalinen yhteys lapsen tässä melko rauhallinen ja turvallinen ajan, jolloin se jatkuvaa viestintää ja yksinomaan positiivisia tunteita.

Vatsa

Raskaus tuli kiistämätön tosiasia, joissa ulkoisia muutoksia naisen elimistöön kertovat. Tänä aikana se on vaikeampi piilottaa, koska laajennettu vyötärön ja vatsa ulkonevat eteenpäin. Mutta useimmat raskaana “ulkoneva merkki” voi olla poissa tällaisiin aikavälillä, kun otetaan huomioon yleinen rakenne kehon ja tajunnut ominaisuuksia. On syytä hyvästeli jalkineita korkokenkiä estämään todennäköisyys sairastua vammojen Nilkan nivelten ja varicosity.

Ajoittain pieniä häiriöitä muodossa kivun, kouristelua ja krampit pohjasta vatsassa voi häiritä nainen, koska kohtu pysyy sävy. Sävy voi olla lyhytaikainen tila, joka on normalisoitu levon jälkeen. Kohtu osaksi sävy on nostanut monia tekijöitä, joista hermostunut jännitystä ja stressiä, nostaa painoja, ja myös heräämässä, koska virheellisestä ruokaraha, kaasun muodostuksen ja ilmavaivat.

Jos oireet ovat pitkät luonne – käynti lääkärin tulee kiire. Joilla arvioidaan yleinen kunto raskaana, lääkäri suosittelee huumeiden auttamalla kohtuun osaksi normaaliuden (niin usein nimitetty, on mahdollista huomata Ginipral tai Papaveriini peräpuikkoina).

13 viikkoa raskaana Belly Kuvat

 

tunteet

Kolmen ensimmäisen kuukauden aikana naisen elimistöön tottuu kunnon raskauden. Huoli ajan sen mukana toxicosis, epäjohdonmukainen emotionaalinen erot tuulella joita seuraa hormonaalista räjähdykset jäi kauas taakse.

On järkevää omistaa tällä kertaa pitämistä terveinä kunnon ruoansulatuselimistöä ja suolia sekä ehkäisyyn, jota voidaan pidentää (venyttää markkaa) iholla.

Koska näkyviä ulkopuolelle muutoksia vyötärön alueelta ja maitorauhaset, kannattaa huolehtia erityisiä vaatteita raskaana oleville naisille yhdistämällä mukavuutta. Bra on varustettu leveillä olkaimet että tehokkaimmalla pitää päivittäin kasvaa rinnan.

Kunto Kohtu

Kohtu kasvoi kokoa suhteessa koko kasvaa sikiö johtaa muutos suhteellisen painopisteen, täyttö vapaata tilaa keskuudessa sisäosat ja vähitellen käyttöön heille voimakas paine. Koska kohtu lisäämisen alalla vatsa tilaa, siirtyminen elintarvikkeiden vatsaan suolia, tuo tunteita närästys yhdessä astma on hidastunut. Nämä satelliitit tuovat tiettyjä epämukavuutta raskaana.

Kohdun silmänpohjan korreloi parametreihin keston tiineyden, että on mahdollista nähdä seuraavan suunnitellun kyselyn paikallisen gynekologi. Kolmastoista viikolla kohtu on saanut lisää elastisuutta ja pehmeyttä kannen päällä korkeus on vastaavasti yhtä kuin kolmetoista senttimetriä.

Ultraäänitutkimus 13 viikkoa Raskaus

Kiinteä menettely mukana kaikissa raskauden on ultraääni-tutkimus, joka ensimmäistä kertaa suoritetaan alussa toisen kolmanneksen aikana. Tämä menettely mahdollistaa paitsi hienosäätö tiineyttä ja useiden tulevien lasten, mutta mahdollistaa myös arvioida määrin normaaliuden tai poikkeavuuden tärkeitä indikaattoreita: taajuudesta sydämellinen rytmin mahdollisia epämuodostumia aiheuttamat kromosomaalisia poikkeavuuksia.

13 viikkoa Ultraääni Kuvat

kivut

Ilman pohdittaessa on syytä mennä lääkäriin, jos kipu ympärillä vatsa ei mene pois jälkeen levätä ja ottaa määrärahat kanssa epäpuhtautta kestävä verta. Rajoittamalla mahdolliset liikkeet, ennen kuin verenvuoto on syytä mennä sairaalaan välittömästi.

Koska kohtu, joka kasvaa jatkuvasti koot ja lihaksia, jotka on tarkoitettu sen vähennyksen, ei voi olla alaselän kipu ja sivuttain vatsan, tämä kipu mahdollisesti ei kanna vaaraa, mutta on suositeltavaa makuulle ja olla levätä.

Klo pula kalsiumin usein olemassa onychalgias ja kouristukset gastrocnemius lihaksissa. Tällaiset tila voidaan varoitetaan asianmukaisesti ruuan tehty raskaana rikastettu kasvituotteet, kalkkipitoista. Poikkeuksena on lihaa eläinten käytön tuo myös vakiinnuttaminen luukudoksen on fontanel joka vaikeuttaa läpimenoa sikiön päällä periytyvien tavoista aikaan toimitus.

Vilustuminen ja sairaudet

Siinä tapauksessa, että ensimmäiset oireet kylmää, riippumatta siitä, onko se on päänsärky, epämiellyttäviä tuntemuksia kurkun, kohonnut lämpötila mukana tuhista, on välttämätöntä aloittaa hoito välittömästi, vaan se on folk korjaustoimenpiteitä, joita ei muodosta mahdollista vaaraa fetation . Tietenkin lapsi on jo ole niin haavoittuvia kuin ensimmäisen kolmanneksen aikana, mutta se on ehdottomasti kiellettyä vastaanottaa itsenäisesti nimitetty lääkkeitä.

Virheellisesti valittu lääkkeet voivat aiheuttaa epänormaalia kehitystä raskauden ja aiheuttaa abortin. Siksi on parempi varmistaa aiemmin organismin, varsinkin jos raskaus vaikuttaa syksyllä ja talvikuukausina, jotka tekevät organismin herkin vilustuminen.

Lämpötila

Kohonnut lämpötila alussa toisen kolmanneksen on otettu normaali, jota ei tuoda liikaa huolenaiheita. Mutta jos yhdessä lämpötila epämukavuus ovat nostaneet kohdentamisessa flavovirent värisenä tai veren epäpuhtautta, ja subfebrile lämpötila on joinakin päivinä saavuttaa merkkiin 38 ° C, on välttämätöntä ilmoittaa lääkärille. Lääkäri voi suositella homeopaattisia lääkkeitä febrifugal vaikutus, turvallinen lastenhuoneeseen ja tulevan äidin.

Määrärahat 13 viikkoa

Muuttuva osa tavanomaisen päättämisen tällä lausekkeella on niiden määrää, se pidetään normaalina, jos ne tuli enemmän nestettä tai runsasta, ja jatkuva osa on niiden tuoksu ja väri – heillä on pysyä muuttumaton.

Syynä valitusten lääkärille terävästi hajuisia tiputtelua tuo epämiellyttäviä tunteita muodossa polttaminen, kutinaa ja ärsytystä, jotka ovat muuttaneet väri harmaa ruskea keltainen, punainen tai vihreä on voi todistaa saatavuus infektio, joka on mahdollisesti vaarallinen sikiölle .

verenvuoto

Ei aina usein johtuvat verenvuodot termistä kolmentoista viikkoa on tilaisuus olla huolissaan, mutta se on vain tarpeen kertoa lääkärille tällainen ilmiö.

Mahdollisia vaihtoehtoja, joissa vapautuminen veri voi olla:

 • prelying istukka tai kuorinta;
 • vaikutukset verenpurkauma tai häiriintyminen koskemattomuutta kaulan kohtu, jotka ovat syntyneet sen jälkeen, kun virheellisiä väliintuloa tutkimuksen tai sukupuolesta;
 • uudet kasvaimet;
 • hauraus verisuonia järjestelmän;
 • kielteiset vaikutukset vatsaan raskaana olevan naisen vuoksi mustelma, falling, törmäys ja muut tekijät.

Jos et halua olla huolissaan mahdollisista vaikutuksista tekee haittaa lapselle on tarpeen käydä Ultraäänitarkastuksen jotka eivät saa olla tarpeettomia tunnistamiseen syistä verenvuodon.

Seulonta

On olemassa kahdenlaisia ​​seulonnan jotka toteutetaan yksitoista-kuusitoistaviikko, varten määrittämistä kromosomaalisia poikkeavuuksia ajassa: ultraääni ja biokemialliset. Ultraääni seulonta mahdollistaa arvioida avoimuus ja paksuus kauluksen alueen sikiön koko nenän luun, paljastaa muita näkyviä vikoja.

Biokemiallinen seulonta perustuu kerätään analyysejä raskaana lukien tasoa hormonien ja määrästä th proteiinin veressä. Yhdessä käytettävissä anamneesiin siitä ikätiedot on mahdollista tehdä johtopäätös mahdollisista kromosomi- riskeistä. Riskialtista todennäköisyys inkubaation sairas lapsi on välillä 1 000-350 ja alle, mutta se ei ole ehdoton toimenpide.

Analyysit (progesteroni, HCG)

Välttämätön hormonien taso edellyttää arviointia, toisen kolmanneksen aikana, ovat:

 • progesteroni (kuitenkin, se menettää objektiivisuus vähän), seurauksena, että on havaittu kolme raskauskolmanneksen aikana. Normaali indikaattoreita 1 raskauskolmanneksen pidetään tasolla 8,9 nmol / l 468,4; että 2 raskauskolmanneksen – 71,5 nmol / l 303,1 nmol / l;
 • HCG hormoni. Sen taso ohjeellinen puhuu raskauden tietenkin mahdollisista vioista pidätyksen kehityksen ja negatiivisten Rhesus tekijä;
 • PAPP-A: plasman proteiineihin.

Ruokaa 13 viikon

Ehdoton edellytys on oikea ennen synnytystä kehitystä lasta raskaana olevan naisen on hyvä ravitsemus yhdistetään tärkeimmät ravinteet: hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit. Ruoka raskaana olevan naisen on tasapainotettava, mukaan lukien ainoastaan ​​luonnontuotteet valmistettiin ja käsiteltiin talon olosuhteissa siis tien eri bistroja pitäisi unohtaa. Vaihtelua päivittäiseen ruokavalioon on vain positiivinen tekijä.

Ruoka on rikastettu kalkkikuoristen tuotteiden tarpeen nopean kehityksen lapsi: linssi, hedelmät ja vihannekset sekä vihreä sävyjä, kaki – muuttumaton satelliittia jälkipuoliskolla raskauden. Eliminoimiseksi lukot ja normalisoituminen vermikulaarisesta liikkeen sisällyttäminen elintarvikkeiden juurikkaiden, kuivattuja hedelmiä, Laminaria, omenat, mehua tomaatit, perunamuusi hedelmiä ja vihanneksia suositellaan.

Alkoholi ja tupakointi

Alkoholi ja tupakointi raskauden aikana voidaan pitää todellisena rikos suhteessa tulevan lapsesi. Sikiö saa äidin kautta istukan paitsi hyödyllinen osia, mutta myös imee kaikki mahdolliset haitalliset aineet. Siksi on syytä käsitellä on järkeä, joilla huolehditaan terveydestä kaikkien järjestelmien ja elinten tulevan lapsen, ovat kieltäytyneet haitallisin riippuvuudet.

sukupuoli

Vuosina “kulta” toisen raskauskolmanneksen joka on jättänyt pahoinvointia ja huolta aiemmin, puolisot voi uusia aktiivisia sukupuolielämää, jos ei ole lääketieteellinen vasta-suosittelun mahdollisten riskien ja häiriöitä normaalin raskauden aikana.

Seksuaalisen kaltevuus raskaana oleva nainen voidaan lisätä, koska fysiologisiin ominaisuuksiin esiintyy organismissa. Lisääntyneen verenkierrossa yhdessä hormonaalista uudelleenjärjestely voi esittää ainutlaatuisia tunteita tuntematon aiemmin.

vaaroista

Koska hormonaalisten uudelleenjärjestely ja heikkeneminen suojaavia voimia organismin raskaana olevan naisen riskiä sammaksen syntyminen kutsunut sientä Candida kasvaa. Ensimmäisessä merkkejä sammas, nimittäin kipua ja kutinaa emättimessä, allokointien hiutaleina, on syytä käydä gynekologi. Hän nimittää tarvittava hoito, turvallinen lapselle.

Suositukset Naisten

 • On tullut aika sanoa hyvästit istuvia vaatteita, jotka ovat anna elämässä asiat löysästi;
 • eivät salli ylensyöntiä, rajoittamaan kulutusta sokeri ja jauhot;
 • monipuolistaa ruokavalio tuoreita vihanneksia ja hedelmiä;
 • vierailla mestariluokkia ja kursseja valmisteltaessa synnytykseen raskaana olevien naisten yhdessä kumppanin
 • do jumpat auttaa estämään kohtuun sävy;
 • kävellä raittiissa useammin.

Raskauden Twins 13 viikkoa

Kehittäminen polycarpous raskauden luo suuria kuormitus raskaana olevan naisen elimistössä. Tällaisen jakson aikana kohtuun kasvaa nopeasti sen määrä. Täten kohdun lyhteitä venyttää, ja voit tuntea kipua. Mutta muutos aiheuttaa, kipu lakkaa.

Erottaa tämän sairastavuuden uhkaa oireita, on välttämätöntä ymmärtää, että korotus, kohtu jää heikkeni ilmeen, ja kipu on sykkyräsuolen osa ja ei ole paineita kuin alas. Kipu on melko himmeä tai terävä. Ja uhka tunnet kipua samanlainen kuin ajankohtina, on ehdottoman eroaa tästä. Klo polycarpous raskaus on tarpeen voit käydä lääkärillä paljon useammin ja on tarpeen luovuttamaan enemmän analyysejä. Onhan tällainen raskaus ollen erityisen valvonnan. Se on riski.

Kun lapset alkavat kolahtaa ja liikkuvat, et tunne sitä vielä. Sikiöiden 13. viikolla aikavälillä jo on paino noin 14 g. Niiden iho on ohut ja läpikuultava, punertava, kuten väri näyttää, koska läpikuultava aluksia. Myös tämä termi vauvoille tullut kuulu tuskin havaittava alas. Kuulo ei toimi vielä silmät ovat kiinni. Mutta ihon hallussaan vahva herkkyys, ja siellä on imee refleksi. Lapset jo alkaa koordinoida niiden liikkeitä ja voi puristaa käsiä tiny kamerat.