13 uger henne Ultralyd

Hvad kan man forvente på 13 uger gravid

Billedet ovenfor er en 13 uger gravid Ultralyd. Mælk tænder venter på udbrud øjeblik på dette stadium er helt oprettet. Udvikling sutte refleks, barnet begynder at sutte på tommelfingeren. Udviklingslandene af knoglevæv fortsætter – fremtidige knogler af barnet, der giver kompetent skitse til hage og næse. Tarmene beriget med mikroflora og fibre, der foretager vigtig mission ved fordøjelse af fødevarer modtaget fra moderen, placeret i bughulen.

Brystet af kid begynder at stige under indflydelse af den voksende mellemgulvet. Bugspytkirtlen justeres på produktion af primær insulin. Fosteret uundgåeligt får den vægt, som allerede er lig med 20 gram.

Den kvindelige organisme forventes af de mulige ubehagelige vanskeligheder med assimilering af forbrugt fødevarer, og som har haft held irritabilitet og lethed til tårer, følelser af alarm og bekymring. Ofte en uønsket satellit af denne periode gravide piger er låse forårsaget af ændring af aktivitet på grund af konstant voksende livmoder forlader mindre end plads til tarmene.

Det er nødvendigt at mætte en dagligdags kost med kompleks af vitaminer, makrocelle- og mineraler. Den laminaria, appelsiner, klid fra hvede spirer, roer, friske æbler som i kompleks fremmer afklaring af intestinale mikroflora vil også være nyttige. Hvis de opståede problemer med tarmene ikke formår at blive afgjort speciel diæt, er det nødvendigt at besøge en gastroenterolog.

Hvad sker der med barnets

Efter det første trimester af graviditeten er det muligt at tildele række karakteristiske træk ved udviklingen af ​​interne og eksterne organer kid:

 • binyrerne sammen med bugspytkirtlen projekt insulin;
 • bevægeapparatet udvikler løbende;
 • fordøjelsessystemet starter fordøje fosterhinde farvande sluges af fosteret;
 • eksterne kønsorganer er differentieret, der er mulige definitioner af en fremtidig køn;
 • potentielle mælketænder er allerede sat sammen med stemmen apparater;
 • et lille hjerte er i stand til at transportere tyve tre liter blod per dag;
 • danner karakteristiske ydre konturer, og takket være den styrkede udvikling af knogle materiale stammen vokser de aktive satser fremrykkende hovedet størrelser.

Sphere af følelsesmæssige og mentale fetation :

 • fysisk aktivitet af fosteret vist ved aktive prænatale stirs bliver koordineret og anbragt;
 • fosteret begynder at besvare eksterne irritanter: temperaturændringer, flyder af lys, lydstyrke af lyde, intonation af stemme og mors berøring;
 • dreaming optager mindre mængde af tid;
 • aroma følsomhed vises sætte fremtidige gastronomiske præferencer barnet på grund af manifestation af interesse i forskellige produkter, hvoraf mor skaber den daglige kost;
 • i andet trimester fosteret har lært at sluge, gaber, det har skabt sutte refleks. Barnet er i stand til at svare på faktorer udefra, udtrykke følelser som smil eller grimasse af utilfredshed.

Det er en stor tid til at etablere stærk følelsesmæssig forbindelse til barnet i denne temmelig rolige og sikker periode, giver det løbende kommunikation og udelukkende positive følelser.

Mave

Graviditet blev uomtvistelige kendsgerning, som ydre ændringer af kvindelige organisme fortælle om. I denne periode bliver det sværere at skjule, at på grund af ekspanderet talje og mave stikker frem. Men på de fleste af gravide kvinder “en fremspringende tegn” kan være fraværende på sådan sigt i betragtning af den generelle opbygning af krop og regnede funktioner. Det er værd at sige farvel til fodtøj på høj hæl for at forhindre sandsynligheden for at udvikle skader af ankelled og varikositet.

Periodisk små forstyrrelser i form af smerter, kramper og kramper af bunden af ​​maven kan forstyrre kvinde, fordi livmoderen forbliver i tonen. Tonen kan være kortvarig tilstand, som normaliseres efter hvile. Livmoderen i tonen er anlagt af lang række faktorer, blandt hvilke nervøse spændinger og stress, højnelse af vægte, og også opstå på grund af forkert mad godtgørelse, gas generation og meteorisme.

Hvis symptomerne har længe karakter – besøg hos lægen bliver presserende spørgsmål. Efter at have estimeret den generelle tilstand af den gravide kvinde, vil lægen anbefale medicin med til at bringe livmoderen ind normalitet (som ofte udpeget, er det muligt at konstatere Ginipral eller papaverin stikpiller).

13 uger gravid mave-billeder

 

Følelser

Efter de første tre måneder den kvindelige organisme bliver vant til med graviditet. Den bekymring periode med den medfølgende forgiftning, de inkonsistente følelsesmæssige forskelle i humør, der er efterfulgt af hormonelle eksplosioner forblev langt bagefter.

Det er rationelt at afsætte denne tid til pleje af sund tilstand af fordøjelsessystemet og tarme, sammen med forebyggelse af mulige forlængelser (strækmærker) på huden.

På grund af synlige uden ændringer i området af taljen og mælkekirtler, er det værd at tage sig af særlige tøj til gravide kvinder, der kombinerer komfort og bekvemmelighed. Bh skal være udstyret med brede skulderstropper, at optimal at holde daglig voksende bryst.

Betingelse af livmoderen

Livmoderen steg i størrelser proportionalt med størrelsen af ​​en voksende fosteret fører til en forskydning af den relative tyngdepunkt, påfyldning ledig plads blandt interne og gradvist sætte dem stærkt pres. På grund af livmoderen hæve i området af mave rum, overgang af fødevarer fra maven i tarmene, der bringer til en følelse af halsbrand sammen med astma er bremset. Disse satellitter bringe vis ubehag for en gravid kvinde.

Fundus uterin er korreleret i parametrene til varigheden af ​​drægtighedsperioden, at det er muligt at se på den næste planlagte undersøgelse af den lokale gynækolog. På den trettende uge livmoderen har fået ekstra elasticitet og blødhed af dækslet, på højde er henholdsvis lig med tretten centimeter.

Ultralyd scanning ved 13 uger Graviditet

Den integrerede fremgangsmåde ledsages under hele graviditeten er den ultrasoniske forskning, som for første gang finder sted i begyndelsen af ​​andet trimester. Denne procedure gør det muligt ikke blot en finjustering af varigheden af ​​drægtighed og antallet af fremtidige børn, men også gør det muligt at estimere graden af ​​normalitet eller abnormalitet af vitale indikatorer: fra hyppigheden af ​​hjertelige rytme til mulige misdannelser forårsaget af kromosomale anomalier.

13 uger Ultralyd billeder

Smerter

Uden drøfter er det nødvendigt at gå til lægen, hvis smerter omkring maven ikke går væk efter hvile og inddrage tildelinger med urenhed af varig blod. Begrænsning eventuelle bevægelser, før blødning er det nødvendigt at gå til hospitalet med det samme.

På grund af livmoderen, som er konstant stigende i størrelser og muskler, som er beregnet for sin fradrag, kan der være lændesmerter og sidelæns i maven, denne smerte potentielt ikke bærer fare, men det anbefales at ligge ned og have en hvile.

Ved mangel på calcium ganske ofte er der onychalgias og spasmer i gastrocnemius muskler. En sådan tilstand kan blive advaret korrekt med mad lavet til en gravid kvinde beriget med vegetabilske produkter, kalkholdigt. Undtagelse er kød fra dyr, som dets brug bringer også konsolidering af knoglevæv af fontanelle, der vil komplicere vedtagelsen af ​​fosteret på patrimoniale måder på tidspunktet for leveringen.

Forkølelse og sygdomme

I tilfælde af de første symptomer på forkølelse, uanset om det er hovedpine, ubehagelige følelser i halsen, øget temperatur ledsaget med snøfte, er det nødvendigt at begynde behandlingen med det samme, men kun ved en folkemusik retsmidler, der ikke udgør potentiel fare for fetation . Selvfølgelig, at barnet er allerede ikke så sårbare som i det første trimester, men det er kategorisk forbudt at modtage uafhængigt udpeget medicin.

Forkert udvalgte stoffer kan fremprovokere unormal udvikling af graviditet og provokere abort. Derfor er det bedre tidligere at sikre organismen, især hvis graviditeten påvirker efterårs- og vintermånederne, som gør organisme den mest modtagelige for bluetongue sygdomme.

Temperatur

Den forhøjede temperatur i begyndelsen af ​​det andet trimester indlægges normalt, hvilket ikke skulle bringe overskydende grunde til bekymring. Men hvis sammen med temperaturen ubehaget er anlagt af tildelinger af flavovirent farve eller med blod urenhed, og subfebrile temperaturen er nogle dage når en mark på 38 ° C, er det nødvendigt at underrette lægen. Lægen vil være i stand til at anbefale homøopatisk medicin med febrifugal effekt, sikkert for barnet og en fremtid mor.

Tildelinger på 13 uger

Variable element normal afslutning på dette udtryk er deres volumen, anses det normal, hvis de blev mere flydende eller rigelige og konstant komponent er deres lugt og farve – de skal forblive uforanderlig.

Årsag til klager til lægen er skarpt lugtende spotting bringe ubehagelige følelser i form af brændende, kløe og irritation, som har ændret farven på grå brun gul, rød eller grøn er kan vidne tilgængeligheden af ​​infektion, som er potentielt farligt for fosteret .

Blødende

Ikke altid ofte opstår blødninger på sigt af tretten uger er anledning til at blive bange, men det er bare nødvendigt at fortælle lægen om et sådant fænomen.

Mulige indstillinger involverer frigivelse af blod kan være:

 • en prelying placenta eller eksfolierende;
 • virkningerne af hæmatom eller forstyrrelse af integritet af halsen af ​​livmoderen, der er opstået efter unøjagtig intervention på undersøgelse eller køn;
 • nye vækster;
 • skrøbelighed et karsystemet;
 • negative virkninger på maven på en gravid kvinde, på grund af blå mærker, fald, sammenstød og andre faktorer.

Hvis du ikke vil være bekymret over de mulige virkninger gør skade på barnet, er det nødvendigt at besøge ultralydsinspektion som vil være ikke overflødig til identifikation af årsagerne til blødning.

Screening

Der er to typer af screening, der udføres fra elleve til seksten uger med henblik på bestemmelse af kromosomale anomalier i tid: ultralyd og biokemiske. Ultrasonic screening gør det muligt at estimere gennemsigtighed og tykkelsen af ​​krave zone af fosteret, størrelsen af ​​nasal knogle, for at afsløre andre synlige defekter.

Biokemisk screening er baseret på indsamlede analyser fra en gravid kvinde, herunder niveauet af hormoner og mængden af ​​th protein i blodet. Sammen med den tilgængelige anamnese om alder data er det muligt at gøre den konklusion om mulige kromosomale risici. Risikabel sandsynlighed for inkubation af den syge barn er fra 1 000 og 350 og nedenfor er det imidlertid ikke et absolut mål.

Analyser (Progesteron, HCG)

Nødvendige hormoner, hvilket niveau er genstand for vurdering, i andet trimester, er:

 • progesteron (men det mister objektivitet lidt), er konsekvensen af, der blev observeret i løbet af tre trimestre. Normale indikatorer for 1 trimester betragtes niveau fra 8,9 nmol / l til 468,4; for 2 trimester – 71,5 nmol / l til 303,1 nmol / l;
 • HCG hormon. Dens niveau vejledende taler om graviditet naturligvis om mulige mangler ved anholdelsen af ​​udvikling og negativ Rhesus faktor;
 • PAPP-A plasmaprotein.

Mad på 13 uger

Uundværlig tilstand af en korrekt prænatale udvikling af barnet for den gravide kvinde er en god ernæring kombinerer vigtigste næringsstoffer: kulhydrater, fedt og proteiner. Fødevarer af den gravide kvinde skal være afbalanceret, herunder kun naturlige produkter tilberedt og forarbejdet i hus betingelser bør derfor glemte vejen til forskellige bistroer. Variety i den daglige kost er eneste positive faktor.

Maden skal være beriget med kalkholdige produkter, som er nødvendige for en hurtig udvikling af kid: linser, frugt og grøntsager af grønne nuancer, persimmon – ufravigelige satellitter af anden halvdel af graviditeten. Til eliminering af låse og normalisering af vermicular bevægelse optagelse i fødevarer af roer, tørrede frugter, Laminaria, æbler, saft fra tomater, anbefales mosede frugter og grøntsager.

Alkohol og rygning

Alkohol og rygning under graviditeten kan betragtes som den virkelige forbrydelse i forhold til en kommende barn. Fosteret modtager fra moderen gennem ikke kun placenta nyttige komponenter, men også absorberer alle mulige skadelige stoffer. Derfor er det værd at adressering til en sund fornuft, efter at have taget sig om sundheden for alle systemer og organer et kommende barn, har nægtet skadelig påvirkning af afhængighed.

Køn

I den periode, hvor “guld” andet trimester, som har forladt følelse syge og bekymring i fortiden, kan ægtefæller forny aktive seksuelle liv, hvis der ikke er nogen af ​​de medicinske kontraindikationer vidnesbyrd af mulig risiko og forstyrrelser af normal graviditet.

Den seksuelle hældningen af ​​en gravid kvinde kan øges på grund af fysiologiske funktioner forekommer i organismen. En stigning i mængden af ​​cirkulerende blod sammen med hormonal reorganisering kan præsentere unikke følelser ukendt tidligere.

farer

På grund af hormonel reorganisering og svækkelse af beskyttende kræfter i organismen ved en gravid kvinde risikoen for, at drosler fremkomsten kaldt af svampen Candida stiger. Ved de første tegn på den trøske, nemlig på smerte og kløe i skeden, tildelinger i form af flager, er det værd at besøge gynækolog. Han vil udpege nødvendige behandling, sikkert for barnet.

Anbefalinger til kvinder

 • Tiden er kommet til at sige farvel til de stramtsiddende tøj, efter at have lukket ind livets ting af en løs pasform;
 • tillader ikke overspisning, begrænse forbruget af sukker og mel produkter;
 • diversificere kost med friske grøntsager og frugter;
 • besøge masterclasses og kurser om forberedelse til fødslen til gravide kvinder i fællesskab med partneren;
 • gøre gymnastiske øvelser bidrager til at forhindre livmoderen tone;
 • gå i en frisk luft oftere.

Graviditet ved tvillinger på 13 uger

Udvikling af polycarpous graviditet skaber stor belastning på en gravid kvindes organisme. Under en sådan periode livmoderen øges hurtigt i sin størrelse. Således uterine neg strække, og du kan føle smerte. Men ved ændring af positur, vil smerte ophøre.

For at skelne denne sygelighed fra trussel symptomer, er det nødvendigt at forstå, at ved forøgelse, livmoderen forbliver i den svækkede udseende, og smerten er i ileum del, og der er ingen pres, som om ned. Smerten er temmelig kedelig eller skarp. Og ved trussel du vil føle smerten ens som på perioder, det absolut adskiller sig fra dette. På polycarpous graviditet vil det være nødvendigt for dig at besøge lægen meget oftere, og det er nødvendigt at udlevere flere analyser. Efter alt sådan graviditet antager særlig kontrol. Det har den risiko.

Når børn begynder bump og bevæger sig, vil du ikke føle det endnu. Fostre på det 13. uge af udtrykket allerede besidder vægt omkring 14 g. Deres hud er tynd og gennemskinnelige, rødlig, sådan farve synes på grund af de gennemskinnelige fartøjer. Også på dette udtryk babyer bliver dækket af næppe mærkbar ned. Retsmødet fungerer ikke endnu, og øjnene er lukkede. Men hud besidder stærk følsomhed, og der er en sugende refleks. Børn allerede begynde at koordinere deres bevægelser og kan klemme hænderne i lille knaster.