Какво е кръв от пъпната връв банкови компании

Cord Blood банка е объркващ въпрос. Много родители се засипват с информация, когато искат да се реши, ако кръвта от пъпната връв банковата е точно за тях. Възможно е да има информация, че частните банкови компании тел кръвни, подобно на проводника и Viacord кръвообращението вписванията, няма да ви е известно, до този момент.  

В Americord, ние вярваме в обосновани възможности и в споделянето на важна информация, за да ви помогне да създадете най-добрият избор за вашата нарастващото семейство.

Това вярно точка трябва да знаете за кръв от пъпна връв банковата:

  • Шнура кръвта не може да се използва, ако донора (бебе) съдържа същото генетично заболяване като получател. Повечето финансови институции тел кръвни изцъклят това, но това е важно да се разбере, че шансовете за използване на проводник кръв за едно и също дете са много по-ниски, отколкото шансовете за използването им за брат или сестра.
  • Като цяло, кръв от пъпна връв може да се прилага само да се грижи за деца до 65 кг. Това е така, защото там просто не са достатъчно стволови клетки средно в едно цяло от кръв от пъпна връв, за да се грижат за възрастен. Чрез нашата технология Кабелна кръвния поток 2.0, ние сме били в състояние да събере до два пъти повече стволови клетки, както на средното за страната. Първи повече стволови клетки ескалира риска за развитие на способността за лечение на някой по-късно в живота.
  • Северноамериканския Педиатрична асоциация през 2008 г. Имайте предвид, че лекарите препоръчват, че кръвта от пъпната връв бъдат дарени вместо съхраняват частно за семейни хора. Сред най-големите привърженици заради това е Джоан Kurtzberg, които се възползвали от това, заемайки финансиране за нея открит обществен кабел стандарт кръвна банка в Дюк училище. тъй като тя е започнала от собствения си частен доставчик на кабелна кръв заем след това повече изследвания на церебрална парализа. Интересно.