Όταν τα μωρά Roll Over;

Χρόνια χρόνο με το μωρό σας, ενώ ανατροπής για πρώτη φορά, συνήθως έρχεται ως έκπληξη τόσο για το μωρό και οι γονείς της, μην εκπλαγείτε αν τροχαίο από την κοιλιά προς τα πίσω σύντομα γίνεται ένα από τα αγαπημένα κόλπα του μικρού σας. Ξέρετε, συνήθως όταν δεν το μωρό ανατραπεί; Με την αυξανόμενη δύναμη στα χέρια της, την πλάτη και το λαιμό, το μωρό σας αρχίζει να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να κινείται το σώμα της, το τροχαίο περιλαμβάνονται. Να είστε βέβαιος να την κρατήσει ασφαλή στο τραπέζι αλλαγής και σε άλλα μέρη, όπου όλα αυτά τα συναρπαστικά νέες κινήσεις μπορεί να οδηγήσει σε πτώση ή άλλο κίνδυνο.

Όταν τα μωρά Roll Over;

Μερικά νεογνά θα κυλήσει στην πραγματικότητα σε μια πλευρά να κοιμηθεί στο πρώτο κιόλας μέρες τους, αλλά τα περισσότερα μωρά φαίνεται να χάνουν την ικανότητα να κυλήσουν πλευρές τους ανεξάρτητα μέσα στον πρώτο μήνα. Με την ηλικία των 4 μηνών, το μικρό σας θα έχουν αναπτύξει επαρκή δύναμη πάνω μέρος του σώματος να χρησιμοποιήσει τα χέρια της για να ωθήσει τον εαυτό της μέχρι και πάνω από τη θέση κοιλιά προς τα κάτω στην πλάτη της, συνήθως ως ακούσιο αποτέλεσμα ενός μίνι push-ups της κατά τη διάρκεια κοιλιά του χρόνου. (Μπορεί ακόμη να αποδείξει αυτή τη δυνατότητα ήδη από 3 μήνες.) Από 6 μηνών, τα περισσότερα μωρά έχουν κυριαρχήσει όχι μόνο το ρολό κοιλιά-to-back, αλλά και το αντίστροφο back-to-κοιλιά ελιγμών.

Πώς να βοηθήσετε το μωρό σας Roll Over

Αφού βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας παίρνει αρκετό χρόνο κοιλιά βοηθά να χτίσει τη δύναμη στην πλάτη, το λαιμό και τα χέρια της ότι θα χρειαστείτε για την μεγάλη ώθηση για να ανατραπεί. Θα θέλουν να ξεκινήσουν το χρόνο κοιλιά, ήδη από την πρώτη εβδομάδα, για τη θέσπιση μωρό σας πρόσωπο προς τα κάτω σε όλη την αγκαλιά σας για λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια του συναγερμού προσεκτικός περιόδους. Ως πρώτο μήνα του μωρού εξελίσσεται, να βοηθήσει λίγο explorer σας το έργο της έως και 15 έως 20 λεπτά στην κοιλιά της κάθε μέρα (πάντα υπό το άγρυπνο μάτι σας). Αν το μωρό σας είναι πραγματικά αγανακτισμένοι για να είναι στην κοιλιά της, ξεκινήστε με μικρότερη συνεδρίες του χρόνου κοιλιά – ένα έως πέντε λεπτά θα κάνει το κόλπο – και να οικοδομήσουμε σταδιακά σε μεγαλύτερες συνεδρίες κοιλιά-play.

Ένα χαλί δραστηριότητα με δελεαστική παιχνίδια είναι μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσει το μωρό σας να μάθει να κυλήσει. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε κάποιο «δόλωμα κοιλιά» γύρω από το ξενοδοχείο έτσι μπορεί να φτάσει γι ‘αυτό, η οποία θα την βοηθήσει να χτίσει τη δύναμη το χέρι και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια πλευρά του ρολού. (Στα μισά του δρόμου εκεί!) Η άσκηση ένα απαλό ρολό από τη μία πλευρά στην άλλη και, στη συνέχεια, στην πλάτη της επιτρέπει να δείξει την αγάπη σας πώς έχει κάνει – ή να πάρετε προς τα κάτω στο πάτωμα μαζί της για να αναδείξουν σε λίγες ελιγμούς τροχαίο τον εαυτό σας.

Τι να μην ανησυχείτε για 

Μόλις το μωρό σας αρχίζει τροχαίο από την κοιλιά προς τα πίσω και από πίσω προς την κοιλιά, μπορείτε να βρείτε ότι ξεκινά ανατροπής στην κούνια της το βράδυ, πάρα πολύ. Αυτό δεν αποτελεί αιτία ανησυχίας, αν και οι ειδικοί συστήνουν ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα μωρά να κοιμούνται στις πλάτες τους, ακόμη και αν δεν μείνετε σε αυτή τη θέση όλη τη νύχτα. Επειδή το μικρό σας έχει αναπτύξει τη δύναμη και την κινητικότητα για να κυλήσει πάνω στην κοιλιά της, αυτή είναι, επίσης, αναπτύξει την ικανότητα να αντιλαμβάνονται το πρόβλημα όταν κοιμάται – πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παγιδευτούν σε μια θέση όπου η αναπνοή της είναι σε κίνδυνο. Μετά την ηλικία των 6 μηνών, που είναι επίσης πέρα ​​από το στάδιο υψηλού κινδύνου για SIDS, η οποία κορυφώνεται όταν το μωρό είναι μεταξύ 2 και 4 μήνες πριν σταδιακή μείωση.

Εάν είστε πραγματικά ανησυχούν για το μωρό σας ανατροπής να κοιμηθεί στην κοιλιά της, μπορείτε να δοκιμάσετε για τον μικρό σας κάτω στην κούνια της στην πλάτη ή στο πλάι της με ένα από τα χέρια της να επεκταθεί. Με αυτόν τον τρόπο, αν κυλά είναι πιο πιθανό να είναι στο πλάι με το χέρι της μπροστά από το στήθος της – και τότε θα είναι ελαφρώς λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν πλήρως στην κοιλιά της, διότι πιέτες αυτό το χέρι από κάτω της.

Να θυμάστε, επίσης, ότι όλα τα μωρά χτυπήσει αναπτυξιακά ορόσημα όπως το τροχαίο πάνω το δικό τους ρυθμό και στο δικό τους χρόνο. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες του χρόνου κοιλιά πριν το μωρό σας παίρνει τον αέρα ανεβάζουν σε πήχεις της και το τροχαίο στην πλάτη της, και πολλές εβδομάδες πιο πριν αριθμοί που πώς να χωρέσει το χέρι της κάτω από το σώμα της ή πάνω από το κεφάλι της για να κυλήσει πίσω επάνω της κοιλιά. Απλά να της δώσει πολλές ευκαιρίες να ασκήσουν, κατά προτίμηση σε μια κουβέρτα ή ένα χαλί που θα αμβλύνει την περιστασιακή (και, δυστυχώς, αναπόφευκτη) noggin-Bonk στο πάτωμα. Και να είστε βέβαιος να προσφέρει πολλά επαίνους, επευφημίες και ενθάρρυνση όταν το μικρό σας κάνει επιτέλους το πρώτο κτύπημα της.

Τι σχεδιάζεται για το μωρό

Μόλις το μωρό παίρνει τον αέρα της ανατροπής και άρση κεφάλι της, που σύντομα θα κάθεται – πρώτα με το ένα χέρι από εσάς, τότε χωρίς βοήθεια. Από εκεί μπορεί να ξεκινήσει σέρνεται, ή ακόμα και να παραλείψετε να σταθεί κανείς και στη συνέχεια με τα πόδια στα πόδια της.