Τι είναι Cord Blood Banking Επιχειρήσεις

τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος είναι μια σύγχυση θέμα. Πολλοί γονείς παίρνουν βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες, όταν ψάχνουν να αποφασίσει εάν τράπεζες ομφαλοπλακουντιακού αίματος είναι σωστό για αυτούς. Μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ιδιωτικές τραπεζικές εταιρίες του αίματος σύρμα, όπως σύρμα και Viacord κυκλοφορία του αίματος Μητρώο, δεν θα σας αφήσει να ξέρετε, μέχρι τώρα.  

Στο Americord, πιστεύουμε στην ενημερωμένοι επιλογές και στην ανταλλαγή σημαντικών πληροφοριών για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την καλύτερη επιλογή για την καλλιέργεια οικογένειά σας.

Αυτά αληθινό σημείο που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τράπεζες ομφαλοπλακουντιακού αίματος:

  • Καλώδιο αίματος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν ο δότης (μωρό) περιέχει την ίδια γενετική διαταραχή ως αποδέκτης. Τα περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αίματος σύρμα γλάσο πάνω από αυτό, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι πιθανότητες χρήσης του αίματος σύρμα για το ίδιο το παιδί είναι πολύ χαμηλότερες από τις πιθανότητες της χρήσης τους για έναν αδελφό.
  • Σε γενικές γραμμές, το ομφαλοπλακουντιακό αίμα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο για τη φροντίδα των παιδιών μέχρι 65 κιλά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν είναι αρκετά βλαστικά κύτταρα κατά μέσο όρο σε μια ενιαία μονάδα ομφαλοπλακουντιακού αίματος για να αναλάβει τη φροντίδα ενός ενήλικα. Μέσα από 2.0 τεχνολογία μας Καλωδιακή κυκλοφορία του αίματος, ήμασταν σε θέση να συλλέξετε μέχρι και διπλάσιο αριθμό βλαστικών κυττάρων, όπως το μέσο όρο του κλάδου. Να πάρει περισσότερα βλαστικά κύτταρα κλιμακώνει την πιθανότητα να έχουν την ικανότητα να θεραπεύουν κάποιον αργότερα στη ζωή.
  • Η North American Association Παιδιατρικής το 2008 ενημέρωσε ότι οι γιατροί συνιστούν ότι το ομφαλοπλακουντιακό αίμα να δωρίσει αντί διατηρούνται σε ιδιώτες για την οικογένειά άτομα. Μεταξύ των σημαντικότερων υποστηρικτές εξαιτίας αυτού του γεγονότος ήταν η Joanne Kurtzberg, οι οποίοι επωφελήθηκαν από αυτό με να πάρει χρηματοδότηση για ανοιχτή δημόσια καλώδιο πρότυπο του αίματος τράπεζα της στο Duke Σχολή. από τότε που ξεκίνησε τη δική του ιδιωτική εταιρία παροχής δανείου καλώδιο αίμα της μετά από να κάνει περισσότερη έρευνα σχετικά με εγκεφαλική παράλυση. Ενδιαφέρων.