Θηλάζουν το μωρό Διάρροια

Το χρώμα και γλυκιά μυρωδιά και δεν φαίνεται να ταλαιπωρία του μωρού . Ξέρω θηλάζουν το μωρό να αντιδρά σε ένα πράγμα τη μητέρα του αναγκάστηκε να φάει ή να πιει. είναι τόσο, που αξίζει να μεταδοθεί το επιφυλακή για τυχόν αλλαγές που εμφανίζονται πειστικά σχετίζονται με συγκεκριμένες τροφές και να δούμε αν τη διακοπή τους διακρίνει. Αν ναι, βεβαιωθείτε για να συζητήσουν τις παρατηρήσεις σας, μαζί με ποδίατρος του μωρού σας.

Αλλά, εάν το μωρό σας είναι περίπου 5 μηνών προηγούμενο και θηλάζουν αποκλειστικά. Αυτός συνήθως κάνει εγώ τρομερά μαζική υγρά κόπρανα κάθε μέρα που είναι έτσι το υγρό έρχεται πάντα από την πάνα του. Είναι, επομένως αξίζει να μεταδοθεί το επιφυλακή για τυχόν αλλαγές που εμφανίζονται πειστικά σχετίζονται με συγκεκριμένες τροφές και να δούμε αν τη διακοπή τους διακρίνει.

Αν ναι, βεβαιωθείτε για να συζητήσουν τις παρατηρήσεις σας μαζί με ποδίατρος του μωρού σας. Αλλά, εάν το μωρό σας είναι σχεδόν four.5 μήνες προηγούμενο και θηλάζουν αποκλειστικά. Αυτός συνήθως κάνει εγώ τρομερά μαζική υγρά κόπρανα κάθε μέρα που είναι έτσι το υγρό έρχεται πάντα από την πάνα του. Είναι, επομένως αξίζει να μεταδοθεί το επιφυλακή για τυχόν αλλαγές που εμφανίζονται πειστικά σχετίζονται με συγκεκριμένες τροφές και να δούμε αν τη διακοπή τους διακρίνει.

Αν είναι έτσι,βεβαιωθείτε για να συζητήσουν τις παρατηρήσεις σας μαζί με ποδίατρος του μωρού σας. Αλλά, εάν το μωρό σας είναι θλιβερή, δεν σίτιση καλά ή φαίνεται άρρωστο, ή εάν υπήρξε ο άλλος τροποποίηση στη συνήθη συμπεριφορά και τη διάθεσή του, τότε θα μπορούσε να έχει μια λοίμωξη του εντέρου και χαλαρότητα των εντέρων. Η μολυσματική χαλαρότητα των εντέρων συνήθως γίνεται μεγαλύτερη με τη θεραπεία κανέναν, συνήθως με πέντε ή επτά ημέρες μόλις έναρξη? η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αφυδάτωση.

Ένας ανάμεσα στους πιο απλούς τρόπους για να αναλάβει τη φροντίδα του συνεταιρίζεσθαιείναι να συνεχίσει το θηλασμό του μωρού. Πάρα συνήθως οι μητέρες είπαν ότι πρέπει να αποφευχθεί το θηλασμό ενός μωρού με τη χαλαρότητα των εντέρων. Αυτό είναι συχνά δεν είναι λογικό σύσταση από το θηλασμό είναι ότι τα καλύτερα χάρη στη διατήρηση του μωρού σας έχει χαλαρότητα των εντέρων, που θα πρύμνη διπλά ή ίσως τρεις φορές το μέγιστο ποσό παραδοσιακή, έτσι μετράνε ποιος είναι ο αριθμός βρώμικες πάνες έχει πάνω από κάθε μέρα και ελέγχει την συνολική διάθεση και ευεξία.

Αν νομίζετε ότι είναι στην πραγματικότητα το δυναμικό για μια θηλάζουν κακά μωρό είναι χαλαρά, ωστόσο χαλαρό είναι φυσιολογικό; ποδίατρος του μωρού σας. Αλλά, εάν το μωρό σας είναι θλιβερή, δεν σίτιση καλά ή φαίνεται άρρωστο, ή εάν υπήρξε ο άλλος τροποποίηση στη συνήθη συμπεριφορά και τη διάθεσή του, τότε θα μπορούσε να έχει μια λοίμωξη του εντέρου και χαλαρότητα των εντέρων.

Η μολυσματική χαλαρότητα των εντέρων συνήθως γίνεται μεγαλύτερη με τη θεραπεία κανέναν , συνήθως με πέντε ή επτά ημέρες μόλις έναρξη? η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αφυδάτωση. ένα μεταξύ τους απλούστερους τρόπους για να αναλάβει τη φροντίδα του συλλόγου είναι να συνεχίσουν το θηλασμό του μωρού. Πάρα συνήθως οι μητέρες είπαν ότι πρέπει να αποφευχθεί το θηλασμό ενός μωρού με τη χαλαρότητα των εντέρων. αυτό δεν είναι συχνά λογικό σύσταση από το θηλασμό είναι ότι τα καλύτερα χάρη στη διατήρηση του μωρού σας, για να εξεταστεί ως εκ τούτου αυτή θα αποκλείσει τις άλλες πιθανές αιτίες, όπως τροφικές αλλεργίες.

Αυτό συστάσεις για άλλη μια εκτόξευση ή χαλαρότητα των εντέρων είναι παρόν στην θηλάσει το παιδί είναι τα εξής: Όσον αφορά τις κοινές τροφές που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην μοτίβο βγάζουν ένα θηλάζουν το μωρό της, είναι χαλαρότητα των εντέρων, είναι αναμφίβολα ως αποτέλεσμα κάποια λογική κοιλιάς σφάλμα, που κατά κανόνα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή και θα πρέπει να περάσει μακριά από μόνη της.